Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 65 (5272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Manifestare

“Marş pentru viaţă”, la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Vineri, 22 martie 2013, între orele 13,00-15,00 cu plecare din Piaţa „Nada Florilor” din municipiul Fălticeni, se va desfăşura ,,Marşul pentru Viaţă” organizat de Asociaţia “Bucovina Profundă”, în colaborare cu unităţile şcolare din municipiul Fălticeni. Marşul va porni din faţa Catedralei ,,Învierea Domnului’’ şi se va desfăşura pe traseul Aleea Pietonală – primărie – str. M. Eminescu – Spitalul Municipal – str. N. Beldiceanu – Biserica „Sf. Ilie” – str. 2 Grăniceri – Statuia Grănicerului – Casa Cărţii – Catedrala ,,Învierea Domnului”.

Aşa cum am aflat de prof. Dana Stavovei, reprezentanta Asociaţiei „Bucovina Profundă”, scopul adunării publice îl constituie promovarea dreptului la viaţă pentru copilul nenăscut şi afirmarea valorilor vieţii umane, în contextul sărbătorii creştine “Buna vestire” din data de 25 martie, considerată sărbătoarea femeii şi mamei creştine.

“Ajuns la a treia ediţie naţională, cu o participare în creştere, marşul are ca scop afirmarea şi sprijinirea unor valori esenţiale: dreptul la viaţă al tuturor persoanelor începând din momentul concepţiei şi familia ca temelie a unei societăţi prospere. Tema din acest an a <Marşului pentru Viaţă> este prezentată sub forma unui mesaj-manifest adresat publicului: <Iubeşte-i pe amândoi! – Asumă, ajută, adoptă>. Manifestul este o invitaţie la implicare în sprijinul femeilor însărcinate, care sunt constrânse să apeleze la avort din cauza indiferenţei şi a lipsei de ajutor, uneori chiar din partea celor apropiaţi”, ne-a informat Bogdan Ioan Stanciu – preşedinte al Asociaţiei Pro Vita.

„Marşul pentru Viaţă” va fi organizat în 27 de oraşe şi comune din ţară, de asociaţii şi fundaţii civice creştine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Marş pentru viaţă”, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
“Marş pentru viaţă”, la Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei