Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 65 (5272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Vom renunţa la programul "Cornul şi Laptele" şi direcţionăm banii către after-school

 

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că Guvernul intenţionează să renunţe la programul "Cornul şi Laptele", iar banii folosiţi vor fi direcţionaţi către programele after-school, care ar putea intra în aplicare din toamnă.

"Vreau aceeaşi bani să încercăm să-i folosim la ceva mai util, de exemplu la after-school, pentru că în acest moment sunt copii care într-adevăr au nevoie şi vin la şcoală şi e bine pentru părinţi - vorbesc de cei din familii modeste, unde programul îşi atinge scopul - şi sunt foarte mulţi copii care nu mănâncă nici cornul respectiv, nu beau laptele, îl aruncă, îl irosim absolut degeaba", a susţinut Ponta.

El a mai precizat că un program "mai ţintit" pentru cei care au nevoie de ajutor, precum cel de after-school, ar fi mai potrivit a fi finanţat de la bugetul de stat.

Premierul a fost întrebat dacă sumele din programul "Cornul şi Laptele" asigură necesarul pentru programele de after-school.

"O să facem o evaluare, pentru că orice asemenea program poate fi făcut începând cu anul şcolar din toamnă", a răspuns Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Vom renunţa la programul "Cornul şi Laptele" şi direcţionăm banii către after-school.
 Vizualizări articol: 2145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 11 voturi
Ponta: Vom renunţa la programul "Cornul şi Laptele" şi direcţionăm banii către after-school3.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
(20 mar 2013, 14:15:22
LOVITURA GREA PTR UNII DE PE LA SCOLI,NU VOR MAI PUTEA ASIGURA HRANA PORCILOR SI GAINILOR DIN GOSPODARIA PERSONALA.
IN SCHIMB,VOM VEDEA MAI MULTE RUDE,ALE UNOR BUCATARESE IESIND DIN CANTINE,ORI CU PLASE CU ALIMENTE,ORI CU CACIULA IN MANA,CRUCINDU-SE SI MULTUMIND DOMNULUI PTR HRANA CEA DE TOATE ZILELE.
,,CONSUM ECONOMIC'' LA FRIGIDERUL DE ACASA!!![NU SE EXCLUD NICI ADMINISTRATORII SI DIRECTORII SI NICI RUDELE ACESTORA].ASTEPTAM UN FLAGRANT,BAREMI!
2.   * trimis de
(20 mar 2013, 14:37:46
de la Cornu, ca un omagiu adus domnului Năstase
( căci, ştim bine, proiectul de el a fost gândit, cândva)
se cată cu ochiu' cum nu-s bani nici de oase
( da' ... acum sunt alţi copii, alte "pretenţii" , nu-i aşa ?! )happy

programu-i bun, dar... cui i-aţi dat contracte ? ???
reproductivului aparat afaceristic ce-i prea "satisfăcut" ?!
şi teoretic şi practic o bulcă şi-un lapte
ar fi fost OK ( cum a fost gândit de la-nceput)
rahatul ăla de cornuleţ de nu-i bun nici la păsări
cu "lăpticul" lungit cu E-uri sau cu napolitană muiat
asta nu-i pentru copii ... e pentru afaceri !!!
( fir-ar a dreq de contracte de la Stat !!!!!!!!!!! )

3.   Adevaratul program electoral uselist!!!!! trimis de
(20 mar 2013, 15:34:07
in sfirsit,incepe sa se vada politica de SMECHERAS a lui TONTA,fiul preaiubit al neamului romanesc,cel care a facut misto de ANGELUTA(nemtoaica) si care ii dadea lectii de democratie lui BERLUSCONI(el padrino de EUROPA)......aaaaa ca ti-a inchis robinetul de bani gratis COMUNITATEA EUROPEANA?ca FMI-ul american te seaca in dobinzi?da si tu fuguta la TATUCA PUTIN poate te imprumuta mai ieftin,dar cred ca nici nu se oboseste sa-ti raspunda la telefon macar.Nu se poate cadea mai jos,mai mizerabil,sa-i furi de la gura unui copil un corn si o cana de lapte.SCIRBOSILOR,sinteti o haita de dobitoci si incompetenti,
4.   Hai, faceți scandal! trimis de
(20 mar 2013, 17:22:43
Îmi imaginez ce s-ar fi întâmplat dacă Boc ar fi anulat programul Cornul și laptele. În secunda doi Antenele lui Voiculescu ar fi scos lumea în stradă. Acum prostimea stă anesteziată. Somn ușor!
5.   Bine punctat... trimis de
(20 mar 2013, 18:46:14
Bravo BEAVIX! ai pus un mare punct pe I. Perfecta dreptate. Cornul si laptele daca sunt scoase, va veni cu siguranta aberantul de Baisanu cu propunerea unei mese calde la invatamantul primar. O masa calda compusa din baliverne.
Acest guvern de cacao, nu ma mai uimeste cu absolut nimic. Sa traiasca cat mai bine ..prostimea!
6.   Azi lipseste cineva...!!!!! trimis de
(20 mar 2013, 20:42:38
Alooooo!!! Aloooooo!!!!! TOASU raducu lu tontucu,azi de ce nu ne uimesti cu ceva cifre despre cit de bine guverneaza OBEZU si tatuta tau TOANTA,sa explici si vaduvei apetisante si lui ION cel beat(asa i-a dezmierdat pe cetateni RADUCU,acum 2 zile)ce inseamna sistarea acestui program (a micului dejun pt multi copii de la tara al caror parinti se chinuie de pe o zi pe alta).Poate USL va subventiona si un curs de engleza pt ca majoritatea taranilor sa priceapa in ce va consta AFTER-SCHOOL,
7.   Catre LAGUNA35 trimis de
(20 mar 2013, 22:27:16
Vad ca incerci sa induci impresii false.Deci eu nu dezmierd cetatenii cu apelativul de vaduva apetisanta si ION cel beat.La ce te referi tu era o metafora rurala referitoare la
parcurile la tara si parcurile in paduri construite de PDL.Ai uitat sa mentionezi ursul.Referitor la Cornul si laptele am un prieten administrator la o scoala.L-am intrebat despre eficienta acestui program.Mi-a spus ca elevii joaca fotbal cu cornurile si arunca unii in altii cu branza topita.
7.1  RE: Catre LAGUNA35 trimis de
(20 mar 2013, 23:20:26
Marile investitii trimis de RADUMAMII
(18 mar 2013, 17:59:12 | Romania | RCS & RDS SA)
Sali de sport ,stadioane si patinoare in sate pustii cu mosi si babe unde sporturile care se practica sunt saritul peste gardul matusii Aglaia vaduva apetisanta,aruncarea cu ciocalaul mancat in batatura si aruncarea tuicii pe gatlej. Parcuri la tara pentru ca nea Ion,la intoarcerea de la carciuma sa se hodineasca pe banca si sa se dea pe topogan beat crita.Sa faca parcuri in paduri ca ursul sa se dea in scranciob.
hahahahahahaha....TOASU nu exista metafore RURALE,aici ti-ai batut joc de societatea rurala,care datorita puslamalelor psd-iste,acum transformate in use-liste,infratiti cu tradatorii pnl-isti, continua in mizeria satelor,fara locuri de munca ,fara viitor.fara nimic,cu impozite pe bucatica de pamint si pe gaini in loc de subventii.sa-mi spui si mie scoala unde copii arunca cu cornul si brinza intre ei,ca ma duc sa vad si eu spectacolul,cu toate ca am mari dubii
8.   Pentru "RADUMAMII".....!!!!! trimis de
(20 mar 2013, 23:27:06
In incercarea ta de a ne "baga in ceata" cu un comentariu mediocru care ar doar rolul de a completa concluzia finala cu comentarii" pro" politice model "SENS UNIC" si cred ca intelegi ce vreau sa spun, nu face altceva decit sa-mi confirme apartenenta ta politica. Tot ce scrii ca banuiesc ca altceva mai bun nu ai de facut are acelasi inteles banal si o aluzie de constipatie politica cronica care are ca efect secundar o rabufnire in spatiu virtual desi aceasta iti aduce mai mult belele si frustrari decit certitudini.
Sint multi apolitici, nu incerca sa-i convingi, eu poate sint doar unul dar frustrarea ta in spatiul virtual a ajuns la extrem. Exemplul saptamina trecuta.
8.1  RE: Pentru "RADUMAMII".....!!!!! trimis de
(20 mar 2013, 23:54:51
salutare BUCOVINEAN !!!!! buna concluzie,sa stie si mirlanul ca inca mai exista romani apolitici,scirbiti de intoxicarile si despreturile clasei politice mediocre,cei mai mediocri din toate timpurile
8.2  RE: Pentru "RADUMAMII".....!!!!! trimis de
(21 mar 2013, 00:17:53
Eu as avea mai multe de spus despre respectivul individ dar sint in general politicos.
Am impresia ca este doar un "purtator de cuvint" platit sau nu dar unul constincios.
Totusi citeva sporturi traditionale romanesti cum ar fi "fuga pe distanta nelimitata, in teren variat, boxul cind esti la primire, etc.
Nu cred ca ar duce lipsa de concurenta prin voluntariat.
Pentru delectare as recomanda un spectacol de teatru de saptamina care s-a aminat.
Stie el care.
Sa auzim numai de bine si nu de politica.
9.   Nu atinge! trimis de
(20 mar 2013, 23:58:21
N-ar trebui să se atingă de cornul și laptele copiilor. Și aici mă refer la copiii care chiar AU NEVOIE. Mulți dealtfel. Într-adevar, se face și risipă, dar la câte tunuri nerezolvate s-au tras în țara asta, să te cobori până-ntracolo încât să iei înapoi puținul pe care l-ai dat copiilor...parcă nu e onorabil. Cei care refuză laptele și cornul, au deja un after-school, n-o să-l vrea pe cel de la guvern, iar ceilalți, care se bucură de lapte și corn, au și ei un after-school, care din păcate constă în supraviețuire și griji nespecifice vârstei. After-school pe stomacul gol...parcă nu prea merge. E cam și cum le-ai spune celor de la cantina săracilor că în loc de mâncare vor avea parte de un scurt program artistic.
10.   Catre Laguna35 trimis de
(21 mar 2013, 08:50:10
Vad ca hiperbolizezi personajele la scara nationala.Stau si ma intreb ce ar fi daca toate
vaduvele din tara ar fi apetisante iar toti nea Ion din tara sa fie beti.Iti dai seama ce ar fi?Dar in mod cert PDL ar fi vrut ca toate satele si catunele sa aiba parcuri si sali de sport iat toate padurile sa aiba parcuri.Cat despre laptele si cornul fenomenele se4mnalate nu se intampla doar la o scoala.Este sport national
10.1  RE: Catre Laguna35 trimis de
(21 mar 2013, 10:08:52
tu esti unicul care "HIPERBOLIZEAZA SI METAFORIZEAZA........RURAL" pe aici,asa cum tu iti bati joc de societatea rurala,asa si seful tau isi bate joc de aceasta tara.ce sa ceri de unde nu este,continua SA-I ROZI CIUCALAUL LUI SEFU TAU...(moderatorule,e metafora,sper sa nu-mi stergi comentariul)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei