Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 65 (5272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Echipa se face singură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Săptămâna meciurilor inter-ţări parcă nu aduce aceeaşi tensiune cu săptămânile pline de partide în Liga Campionilor şi Liga Europa. Suporterii stelişti trebuie să împartă echipa, căci Steaua e numai a lor, pe când naţionala e şi a celorlalţi. Deja i-am auzit pe unii care spuneau că Steaua n-ar sta la discuţii cu Ungaria. S-ar putea să nici nu stea, căci domnu’Piţi ar putea alinia la Budapesta o echipă a Stelei fără fundaşii laterali. Nici sub tricolor nu se excelează pe partea dreaptă a apărării, în schimb pe stânga Latovlevici nu cred că ar fi fost mai prejos decât Raţ sau Ştefan Radu. Oricum, domnu’Piţi nu prea are cum să ne surprindă. Tătăruşanu ar trebui să aibă locul asigurat, pentru că Manchester City a ieşit din cupe, pe dreapta va fi Tamaş, la mijloc Goian şi Chiricheş, pe stânga unul dintre cei doi pomeniţi mai sus. Cei cinci mijlocaşi stelişti selecţionaţi îi vor face concesie doar lui Torje (Adi Popa va rămâne sigur pe bancă, alături de unul dintre Tănase şi Chipciu). În fine, cred că atacul va fi „de limbă franceză”, cu Mutu şi Keşeru. Acesta din urmă este o surpriză neaşteptat de plăcută pe care ne-o face selecţionerul, să vedem dacă eficienţa sa se va păstra şi la prima experienţă cu naţionala mare.

Promisesem săptămâna trecută impresii după jocul cu echipa de vipuri fotbalistice din campionatul bucureştean de minifotbal. Din păcate, tocmai etapa asta ne-a lovit o criză de efectiv fără precedent, lipsindu-ne, printre alţii, doi oameni de bază şi de vază: căpitanul echipei, plecat din ţară cu treburi, şi golgeterul campionatului, din cauză de figuri în cap. Actualii şi viitorii campioni, cu Petre Marin (plin de stelişti şi pe-aici!) şi ex-căpitanul naţionalei de futsal, Florin Matei, ne-au luat tare de la început, totuşi am reuşit să limităm daunele la un 5-7 onorabil în condiţiile date, mai ales că am ratat un penalty şi ne-am dat şi un autogol! Totuşi, trebuie spus că potenţialul titularilor lor, care n-au mai intrat după pauză, e lesne de intuit ca fiind mult mai mare. La vară sigur vor trece de baraj şi vor ajunge la turneul final, unde pe mulţi vor popi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa se face singură.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipa se face singură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei