Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 10 (5217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Craiova

Iepurii unui crescător din Suceava au câştigat cinci titluri de campion naţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un om de afaceri din municipiul Suceava, crescător de iepuri, a obţinut zilele trecute nu mai puţin de cinci titluri de campion naţional, cu rase diferite, la Expoziţia Naţională de păsări de curte, păsări ornamentale, iepuri, porumbei şi păsări exotice (ediţia a IV-a), care a avut loc la Craiova, în perioada 11-13 ianuarie a.c.

Ioan Cristian Câtea a reprezentat la concursul de la Craiova, la care au participat aproape 200 de crescători de la 20 de organizaţii din toată România, Asociaţia crescătorilor de păsări şi mamifere mici de curte „Fantezia – Ţara de Sus” şi, prin titlurile obţinute de iepurii cu care a participat la expoziție, a reușit să claseze organizația suceveană pe un onorabil loc III.

„Au fost peste 300 de rase la porumbei, peste 300 de exemplare de iepuri şi aproape 2.000 de găini, de diferite rase. Dacă am fi fost mai mulţi crescători de la noi, sunt convins că puteam câştiga un loc şi mai bun, pentru că la noi în asociaţie sunt crescători cu exemplare de elită, atât la iepuri, cât şi la păsări. Pentru mine a fost o surpriză, mai ales că am fost pentru prima oară la acel eveniment”, a declarat Ioan Cristian Câtea.

Suceveanul a mers la Craiova alături de doar alţi doi crescători, unul de iepuri, celălalt de găini, şi preşedintele Asociaţiei „Fantezia – Ţara de Sus”, doctorul Romeo Uşurelu.

Crescătorii suceveni au primit aprecieri şi pentru modul în care s-au prezentat la concurs, cu veste inscripţionate cu sigla şi numele asociaţiei pe care o reprezintă.

Ioan Cristian Câtea şi-a amenajat de aproximativ doi ani o fermă de iepuri la Suceava, fiind o pasiune mai veche a suceveanului.

„Nu sunt greu de crescut, doar că trebuie avut grijă să li se administreze tratamentul la timp, mâncare potrivită şi condiţii de întreţinere şi igienă adecvate. E o pasiune a mea, pentru că de mic copil mi-a plăcut să cresc animale”, ne-a mărturisit Cristi Câtea, a cărui fermă de iepuri a ajuns la aproximativ 200 de exemplare.

Câtea este proprietarul unei firme de pază şi de foarte mulţi ani este implicat şi în descoperirea şi formarea tinerelor pentru o carieră de modelling.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iepurii unui crescător din Suceava au câştigat cinci titluri de campion naţional.
 Vizualizări articol: 2549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Iepurii unui crescător din Suceava au câştigat cinci titluri de campion naţional5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei