Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 10 (5217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În stradă

Protestul foştilor salariaţi de la Star Mod s-a mutat dintr-o laterală într-un colţ al Palatului de Justiţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ieri a fost a treia zi de proteste pentru foştii salariaţi ai SC Star Mod SA Suceava. Nemulţumirile au rămas aceleaşi ca şi în prima zi în care oamenii au ieşit în stradă, doar locul de derulare a protestului s-a schimbat.

După ce joi şi vineri protestatarii şi-au strigat şi afişat nemulţumirile în laterala Palatului de Justiţie, spre strada Anastasie Crimca, în urma unei audienţe la conducerea Primăriei Suceava au obţinut dreptul de a fi mai „vizibili”.

Pentru că în faţa Palatului de Justiţie nu au primit aprobare, pe motiv că ar perturba accesul deţinuţilor aduşi din arest pentru diferite procese, foştilor salariaţi de la Star Mod Suceava li s-a permis să protesteze în colţul clădirii, în partea dinspre parc.

Mesajele nemulţumiţilor au fost aceleaşi, săgeţile trimise fiind la adresa directoarei Lidia Sfarti, dar şi a judecătorilor şi procurorilor care de-a lungul timpului au avut de soluţionat plângerile depuse de foştii salariaţi de la SC Star Mod SA Suceava.

„Fac un apel către salariaţii societăţii să ni se alăture la protest, pentru a salva ce se mai poate din Star Mod. Sindicatul nu se implică în nici un fel şi ne întrebăm, de ce le este teamă?”, a spus George Achiţei, fost tehnician croitor la SC Star Mod SA până în 2006.

Din colţul Palatului de Justiţie, protestul s-a mutat în faţa sediului parchetelor locale, a doua locaţie pentru care există aprobare din partea Primăriei Suceava.

Autorizaţia de miting este valabilă până vineri, 18 ianuarie, dar salariaţii societăţii de confecţii din Suceava spun că sunt dispuşi să protesteze până când revendicările lor vor fi luate în seamă şi nedreptăţile de care au avut parte vor fi îndreptate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protestul foştilor salariaţi de la Star Mod s-a mutat dintr-o laterală într-un colţ al Palatului de Justiţie.
 Vizualizări articol: 1350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Protestul foştilor salariaţi de la Star Mod s-a mutat dintr-o laterală într-un colţ al Palatului de Justiţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei