Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 7 (5214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trimis în judecată

La 55 de ani, hoţ din buzunare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost trimis ieri în judecată, fiind acuzat de mai multe furturi din buzunare comise pe raza municipiului Suceava.

Zaharia Eftimie, din judeţul Brăila, este acuzat că a comis faptele în perioada octombrie-decembrie 2012.

Potrivit rechizitoriului, pe data de 27 octombrie, inculpatul a intrat într-un magazin de pe strada Ştefan cel Mare şi i-a furat unei femei care se afla la raionul cu articole de îmbrăcăminte un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei.

Pe 14 noiembrie, în staţia de autobuz Orizont, din cartierul Burdujeni, acelaşi individ  i-a luat unei femei care se urca într-un mijloc de transport în comun un telefon în valoare de 300 de lei.

Pe 7 decembrie, Zaharia Eftimie a intrat într-un magazin din zona centrală a municipiului Suceava şi a observat o femeie care şi-a pus poşeta în dulapul special pentru depozitarea lucrurilor clienţilor. Profitând de neatenţia angajaţilor, hoţul a luat poşeta şi a dispărut. În poşetă erau 150 de lei, acte de identitate şi alte bunuri.

Pe 19 decembrie, o femeie a sesizat poliţia că în timp ce se deplasa cu autobuzul din Burdujeni spre centrul municipiului Suceava i-a fost furat telefonul mobil. Profitând de aglomeraţia din autobuz, Zaharia Eftimie s-a împins în victimă, i-a luat telefonul şi a coborât la prima staţie.

Prins de poliţişti, suspectul şi-a recunoscut faptele, fiind arestat preventiv pe data de 21 decembrie 2012. El a fost trimis în judecată pentru furt calificat în formă continuată.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, inculpatul a fost eliberat condiţionat din penitenciar pe data de 20 octombrie 2012, cu o săptămâna înainte de a comite primul furt din seria celor patru pentru care a fost dat ieri pe mâna judecătorilor.

Inculpatul a mai fost condamnat de 19 ori pentru furturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 55 de ani, hoţ din buzunare.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La 55 de ani, hoţ din buzunare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei