Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 7 (5214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Sute de copii defavorizaţi au participat, anul trecut, la acţiunile organizate de Asociaţia „Euroactiv”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de copii din centre de plasament, case de tip familial, dar şi şcoli gimnaziale şi licee sucevene, au participat, anul trecut, la acţiunile organizate de Asociaţia „Euroactiv”.

La ora bilanţului de activităţi pe anul 2012, „Euroactiv” îşi trece în revistă: Concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, organizat, în luna martie,la Iulius Mall Suceava, unde au participat 13 perechi, elevi din tot judeţul, cu ocazia împlinirii şi sărbătoririi a cinci ani de activitate „Euroactiv”; Acţiunea "Dăruind de la inimă - la inimă", ediţia a III-a, organizată în perioada sărbătorilor pascale, la Centrele de Plasament „Sf. Gheorghe” Dolhasca şi „Mihail şi Gavriil” din Solca, în colaborare cu Şcoala „Miron Costin” Suceava şi Palatul Copiilor Suceava; Campania “Fii conştient, nu dependent” - marş Anti-Violenţă, Anti-Drog şi Anti-Tutun, din cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2012, marş organizat în luna mai, la care au participat peste o mie de elevi, însoţiţi de cadre didactice, din 17 unităţi de învăţământ, şi două campanii stradale, unde voluntarii „Euroactiv” au împărţit 1.800 de pliante.

 

Tabere de socializare şi creaţie

Printre activităţile ONG-ului „Euroactiv” pe anul trecut se numără şi Concursul judeţean „Salvaţi Planeta”, ediţia a II-a, organizat în luna iunie, la Iulius Mall Suceava, unde au participat peste 160 de elevi, din 13 şcoli şi patru centre de plasament; o tabără la mare, de socializare şi de creaţie, în staţiunea Mamaia, pentru un grup de 18 elevi şi studenţi talentaţi, proveniţi din localităţile Plopeni, Văratec, Fălticeni, Zamostea şi din Suceava, sprijiniţi de Universitatea „Ovidius” – Constanţa şi de Aqua Magic Constanţa, în cadrul Proiectului „Start în Carieră - Universitatea Rurală Europeană”, finanţat de Consiliul Judeţean Suceava.

După cum a declarat Cosmin Emanuel Sposob, membru în consiliul director „Euroactiv” Suceava, o altă acţiune iniţiată pentru copii a fost şi tabără de la Costineşti, finanţată de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Suceava, unde au participat 38 de elevi din familii sărace din tot judeţul.

„Concursul Judeţean <Colind de Crăciun>, ediţia a II-a, din cadrul Campaniei <Şanse egale pentru toţi copiii>, organizat cu scopul de a stopa fenomenul de marginalizare a copiilor din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate, unde au participat peste 300 de elevi, din nouă unităţi şcolare şi trei de asistenţă socială, a încheiat şirul acţiunilor organizate de noi, anul trecut”, a completat Cosmin Emanuel Sposob.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de copii defavorizaţi au participat, anul trecut, la acţiunile organizate de Asociaţia „Euroactiv”.
 Vizualizări articol: 1114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sute de copii defavorizaţi au participat, anul trecut, la acţiunile organizate de Asociaţia „Euroactiv”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei