Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 7 (5214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Olărean: Prioritatea numărul unu pentru anul în curs este reprezentată de lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a afirmat că prioritatea numărul unu pentru anul în curs este reprezentată de lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din localitate. Olărean a mai spus că alături de aceasta, pe agenda sa, se află finalizarea blocului social de pe strada 1 Mai, continuarea programului pentru realizarea parcărilor de cartier, cât şi atragerea de proiecte cu finanţare europeană.

„Dacă în ultimii ani în municipiu au fost executate lucrări de canalizare în lungime de mai bine de cinci kilometri prin efortul administraţiei locale, imediat ce timpul va permite vor debuta lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă-canal pe aproape o sută de străzi din localitate, printr-un program european derulat de ACET. Contractul de lucrări pentru <Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din aglomerarea Rădăuţi>, are o valoare de peste 36,3 milioane de lei, iar lucrările vor fi executate de firma germană Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau Gmbh & co KG”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi.

Potrivit proiectului, vor fi reabilitate reţelele de alimentare cu apă pe 23 de străzi din municipiu şi rezervoarele de alimentare de pe dealul Osoi, şi în acelaşi timp, vor fi extinse pe alte 61 de străzi din localitate. Programul european mai prevede reabilitarea reţelei de canalizare pe şase străzi şi extinderea ei pe 63 de străzi. Mai exact vor fi reabilitate reţelele de apă din zonele străzilor 1 Mai, Putnei, Ştefan cel Mare, Grănicerului, Trandafirilor, Ion Creangă, Gheorghe Doja, Ieraclie Porumbescu, Piaţa Unirii, Calea Cernăuţi şi Calea Bucovinei, şi vor extinse cele din zonele Unirea Principatelor, Bogdan Vodă, General Iacob Zadik, Cucului, Nicolae Bălcescu, Constantin Dobrogeanu Gherea, Ion Grămadă, Dimitrie Dan, Ochiurilor, Mihai Botnar, Plevnei, Tolocii, Andronic Motrescu, Pandurilor, Alexandru Odobescu, Vasile Conta, şi altele din zonele cartierelor Hipodrom, Tolocii, şi Luncii. La capitolul reabilitare reţele de canalizare menajeră sunt prevăzute lucrări pe străzile Putnei, Ion Nistor, Dobrogeanu Gherea, Calea Cernăuţi, Calea Bucovinei şi în Piaţa Unirii, iar extinderi în zonele mărginite de străzile Hipodromului, Bogdan Vodă, Ştefan cel Mare, Fagilor, 1 Mai, Alexandru Obobescu, Hanului, Plevnei, Sitarului, Constantin Dobrogeanu Gherea, Petru Rareş, Frâncei, Cucului, Macului, George Enescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olărean: Prioritatea numărul unu pentru anul în curs este reprezentată de lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată.
 Vizualizări articol: 1365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Olărean: Prioritatea numărul unu pentru anul în curs este reprezentată de lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CELOBRIZIL trimis de
(11 ian 2013, 18:42:07
Domnul primar... a uitat sa treaca si str iazului ,ma gindeam ca nu stie unde se afla,dar imi amintesc cum odata la 4 ani isi aduce aminte in amanunt de fiecare str ...cu ce trebuie ...ce este de facut..dar cnd se vede cu sacul in caruta, vede si face ce stie mai bn,,,de ce promisiuni facea cnd a venit pe str iazului inainte de alegeri ,,,nu mai are rost de ..COMENTARII..rusineee domnule OLAREAN!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei