Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 7 (5214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi tineri împușcați, sâmbătă dimineață, în pub-ul Oscar Wild

 

Doi tineri au fost împușcați sâmbătă dimineață în pub-ul Oscar Wild, iar mai multe persoane, printre care şi cel care a tras cu pistolul, au fost luate la audieri la poliţie.

Potrivit primelor informații furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, scandalul a avut loc în jurul orei 4:00.

„Între doi clienți ai localului, un tânăr de 25 de ani şi un bărbat de 40 de ani, ambii din municipiul Suceava, a izbucnit un conflict spontan. După un schimb de replici, bărbatul de 40 de ani a scos un pistol pe care îl avea asupra sa şi l-a amenințat pe tânăr. Ulterior a executat patru focuri de armă, provocând leziuni minore tânărului şi unei alte femei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, precizând că nici una dintre victime nu a rămas internată în spital.

Din datele pe care le deținem, scandalul a pornit de la o fată din grupul bărbatului de 40 de ani, Corneliu Acasandre, fată de care s-ar fi luat tânărul de 25 de ani, Paul Ifrim. 

Acasandre i-ar fi cerut lui Ifrim să o lase în pace, moment în care acesta din urmă l-ar fi lovit, iar primul a tras un foc de armă în plan vertical cu un pistol cu gloanţe de cauciuc, pistol pe care îl deţine legal.

Imediat, Paul Ifrim şi încă câteva persoane au tăbărât asupra lui Corneliu Acasandre, în încăierare bărbatul de 40 de ani trăgând şi celelalte focuri de armă.

Unul dintre gloanțele de cauciuc  l-ar fi lovit în piept pe Paul Ifrim, iar un altul a nimerit în mâna fetei de la care a pornit întreg scandalul.

La faţa locului au ajuns în câteva minute poliţiştii, care i-au luat pentru audieri pe toţi cei implicaţi în scandalul de la Oscar Wild.

„În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de bărbatul de 40 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe, ameninţare şi uz de armă neletală fără drept, dar şi faţă de tânărul de 25 de ani pentru loviri sau alte violenţe”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Corneliu Acasandre deţine legal pistolul cu gloanţe de cauciuc, însă, conform legislaţiei în vigoare nu avea voie să-l folosească în club, putând face uz de armă numai în condiţii foarte clar stabilite de lege. 

Astfel, potrivit legii este interzis portul armelor neletale, destinate pentru autoapărare, în următoarele condiţii: în locuri aglomerate, stadioane, săli de spectacol şi adunări publice, precum şi în alte locuri în care folosirea acestor arme este interzisă prin lege. De asemenea, Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, stabileşte că dacă deţinătorul se află sub influenţa băuturilor alcoolice, produselor sau substanţelor stupefiante, a medicamentelor cu efecte similare acestora ori în stare avansată de oboseală sau suferă de afecţiuni temporare, de natură să genereze o stare de pericol în condiţiile în care poartă arma asupra sa, nu are voie să facă uz de aceasta.

Corneliu Acasandre este angajat ca operator video al SC Interpress SRL, firmă care editează cotidianul Monitorul de Suceava.  

În urma celor întâmplate, conducerea societăţii analizează posibilitatea desfacerii contractului de muncă a lui Corneliu Acasandre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri împușcați, sâmbătă dimineață, în pub-ul Oscar Wild.
 Vizualizări articol: 1525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri împușcați, sâmbătă dimineață, în pub-ul Oscar Wild0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei