Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 7 (5214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Unde îşi arată Sergiu Nicolaescu adevărata artă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu toate că s-a instalat deja pe lumea cealaltă, Sergiu Nicolaescu este în paralel prezent în sala de disecţie de pe lumea asta. În fruntea colectivului de medici legişti care se ocupă de el se află renumitul specialist dr. C. T. Popescu, al cărui bisturiu taie fără milă în carne moartă, la fel cum o face şi în carne vie.

După spusele cetepiste, moartea lui Sergiu Nicolaescu nu este de natură să-l impresioneze mai mult decât moartea comisarului Miclovan. Dar, turbatul jurnalist salută totuşi decizia lui Nicolaescu de a nu-şi interpreta ultimul rol în catifeaua unui sicriu, dezvelit către masa de spectatori. Ia să-l ascultăm oleacă pe Cetepeul considerat de destui prostănaci un guru pleşuv al presei româneşti:

„Deşi sunt un nemernic pizmaş,  un antiromân şi e păcat că n-am  murit încă, aşa cum se spune în nenumărate postări la articolul de ieri, pot să înţeleg dorinţa lui Sergiu Nicolaescu de a nu fi văzut cadavru, pot să-l înţeleg pe inginerul care probabil nu dădea doi bani pe ritualurile bisericeşti şi considera mai firesc să fie redus la esenţa unui pumn de cenuşă.

Ultima şi singura dată când Sergiu Nicolaescu respinge kitschul, o înmormântare voievodală, regizată a la Sergiu Nicolaescu, îi nemulţumeşte profund pe fanii săi.

Care probează astfel că nu îl iubesc pe „cel mai mare regizor al românilor” atât cât îşi iubesc vulgaritatea mediocră şi bălţată din ei înşişi.”

Oricât de antipatic mi-ar fi Popescu, nu pot să nu fiu de acord cu el. La prostia maselor care-l dorea pe Nicolaescu servit în conserva coşciugului mai trebuie adăugat ceva: spaima popimii că se creează un precedent notoriu şi astfel se mai duce din clientela înhumărilor.

De disecţie publică n-a scăpat nici simpatica văduvă a regizorului, care a fost acuzată că s-a măritat din interes, mânată doar de dragostea de zestre. Dar fireşte că din interes l-a luat pe Nicolaescu ! Ce altceva o putea seduce la un mascul fleşcăit, cu suma de 47 de ani mai vârstnic decât ea ?

Nu dau doi bani pe filmele lui Nicolaescu. Dar faptul că a reuşit să prostească o femeie cu aproape juma de secol mai tânără ca el e operă de artă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde îşi arată Sergiu Nicolaescu adevărata artă.
 Vizualizări articol: 1948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Unde îşi arată Sergiu Nicolaescu adevărata artă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei