Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 4 (5211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Judeţul Suceava participă la Târgul de Turism din Viena

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judeţul Suceava va fi prezent la Târgul de Turism din Viena, care va avea loc în perioada 10-13 ianuarie 2013. Oferta turistică a judeţului va fi prezentată prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava. Şeful acestei instituţii, Dănuţ Burgheaua, a precizat că Târgul de Turism de la Viena este primul eveniment de acest gen din 2013 în care va fi prezentată oferta judeţului Suceava.

Din delegaţia suceveană care va participa la Târgul de Turism din Viena vor face parte Dănuţ Burgheaua, consilierul judeţean PSD Carmen Agoutin şi Claudiu Brădăţan, angajat al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava. Dănuţ Burgheaua a precizat că la Târgul de Turism de la Viena vor fi prezentate atât materialele de promovare ale Consiliului Judeţean Suceava, cât şi cele ale asociaţiilor profesionale de turism din judeţ. „În cadrul acestui târg vom promova toate tipurile de turism care se pot practica în judeţul Suceava, printre care cel ecumenic, cultural, de aventură şi turismul activ. România este coorganizator al acestui târg, iar judeţul Suceava va avea un spaţiu gratuit în cadrul standului pe care îl va amenaja Ministerul Turismului”, a declarat şeful Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava.

Dănuţ Burgheaua a mai adăugat că oferta turistică va fi promovată în perioada imediat următoare şi la târgurile internaţionale din Milano, Budapesta, Madrid, Berlin şi din Katowice. „Intenţia noastră este să fim cât mai prezenţi pe piaţa europeană şi să participăm la toate aceste târguri cu cheltuieli minime”, a mai spus Burgheaua.

 

Târgul de Turism al Bucovinei va fi organizat în mai multe oraşe ale ţării

Pe de altă parte, Dănuţ Burgheaua a ţinut să precizeze că în cursul acestui an Târgul de Turism al Bucovinei va fi unul itinerant, urmând a se organiza în mai multe oraşe ale ţării. „Vom încerca ca Târgul de Turism al Bucovinei să fie unul itinerant. Împreună cu asociaţiile profesionale din turism, cu Asociaţia <Produs în Bucovina>şi cu toate celelalte asociaţii culturale care pot participa prin specificul lor de activitate la promovarea turismului sucevean vrem să ne deplasăm în mai multe oraşe din ţară pentru a promova oferta noastră, a Bucovinei. Şi asta deoarece nu vrem să ne adresăm doar celor care trăiesc zi de zi în Bucovina, şi care cunosc obiceiurile, tradiţiile şi cultura din zona noastră”, a declarat Dănuţ Burgheaua.

El a mai adăugat că Târgul de Turism al Bucovinei ar putea fi organizat în oraşe precum Iaşi, Sibiu, Timişoara, Constanţa sau Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judeţul Suceava participă la Târgul de Turism din Viena.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Judeţul Suceava participă la Târgul de Turism din Viena5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei