Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 6 – 12 decembrie

Tombola “De sărbători, Moşul îţi utilează bucătăria”

În perioada 4-24 decembrie, toţi clienţii care fac cumpărături de minim 50 de lei din magazinele din Shopping City Suceava şi completează talonul de participare pot câştiga electrocasnice pentru utilarea bucătăriei: un frigider, o maşină de spălat, o maşina de spălat vase, un cuptor incorporabil, o plită incorporabilă, o hotă. La sfârşitul fiecărei zile, la ora 17:00, se va efectua extragerea zilnică, prin care un client norocos va câştiga un produs electrocasnic mic necesar în bucătărie (mixer, maşină de pâine, expresor de cafea sau maşină de tuns). Vor fi acordate 20 de premii zilnic, pe durata campaniei.

 

“Donează un o jucărie de pluş, pentru un zâmbet în plus”

Shopping City Suceava şi Salvaţi Copiii, Filiala Suceava, organizează, în perioada 1-20 decembrie, campania "Donează o jucărie de pluş, pentru un zâmbet în plus", cu scopul de a strânge jucării pentru copiii de grădiniţă, provenind din familii cu posibilităţi materiale reduse din mediul rural din judeţul Suceava. Şi anul acesta, Shopping City şi-a propus să-l ajute pe Moş Crăciun şi va dona peste 200 de reni şi ursuleţi de pluş pentru a aduce un zâmbet pe chipul copiilor mai puţin norocoşi. „Dacă ai jucării pe care nu le mai foloseşti şi vrei să le dăruieşti, vino în Shopping City Suceava şi donează-le pentru Bradul de Jucării”, anunţă organizatorii.

 

Atelier de pictat turtă dulce şi degustare de produse tradiţionale dulci

În perioada 7-8 decembrie, împreună cu ajutoarele lui Moş Crăciun, copiii vor putea să picteze diverse forme de turtă dulce cu şerbet şi alte produse comestibile, la Shopping City Suceava. Cei mici au posibilitatea să plece acasă cu opera lor de artă. În cadrul atelierului va fi expusă o căsuţă din turtă dulce în miniatură ce va face deliciul vizitatorilor. În plus, de vineri până duminică, producători de produse tradiţionale dulci vor expune spre degustare produse specifice sărbătorilor de iarnă.

 

Întâlnire cu Moş Crăciun

Moşul le dă întâlnire tuturor copiilor cuminţi la Căsuţa Moşului, din Shopping City Suceava. În perioada 7-23 decembrie, Shopping City invită toți copiii să viziteze căsuţa lui Moş Crăciun şi să participe la atelierele de creaţie. Copiii vor putea pregăti scrisoarea pentru Moşul şi vor putea să-şi facă fotografii memorabile, alături de familie, într-un decor de poveste. Program cu Moşul: L-V: 17:00-19:00; S-D: 11:00-15:00.

 

Învață să dansezi, la Galleria

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare weekend al lunii decembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziție de fotografie - Pietrele Doamnei/Rarău

În perioada 6-13 decembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie Cheile Zugrenilor, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul.

 

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii decembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00. Relații la telefon 0745 99 63 56.

 

S-a deschis patinoarul la Iulius Mall

Patinoarul de la Iulius Mall va fi deschis zilnic, între orele 14.00 şi 22.00. O oră şi jumătate de mişcare costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Închirierea patinelor costă 5 lei pentru cei mici şi 10 lei pentru adulţi.

 

Târgul Handmade, la parterul Iulius Mall

În perioada 5-9 decembrie, sucevenii vor putea vizita o ediţie specială de Moş Nicolae a Târgului Handmade, la parterul Iulius Mall.

 

Dans pentru prichindei, la Iulius Mall

Luni, miercuri şi vineri sunt zile cu dans la Iulius Mall, pentru prichindei. De la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii de dans.

 

Ateliere de creaţie

Weekendul copiilor petrecut la Iulius Mall cuprinde ateliere de creaţie tematice, organizate sâmbătă, începând cu ora 12.00, în zona KidsLand. Duminică, de la aceeaşi oră, prichindeii sunt invitaţi să facă parte din publicul unui spectacol inedit al Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

 

Expoziţie de pictură

Până pe 31 decembrie, clienţii Iulius Mall vor putea completa sesiunile de cumpărături cu o privire asupra expoziţiei „Ştefan Danilevici, pictorul crizantemelor”, în galeria de la etajul mall-ului.

 

Premii magice, la Iulius Mall

În luna cadourilor, clienţii Iulius Mall sunt răsplătiţi cu premii magice. Zilnic, primii 200 de clienţi care fac cumpărături peste 100 de lei vor primi cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi băuturi răcoritoare. Până pe 24 decembrie, în fiecare seară, la ora 19.00, unul dintre cumpărători va fi premiat cu un robot de bucătărie Philips. În ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face fericit unul dintre clienţi, care va pleca de la cumpărături la volanul marelui premiu, un Volkswagen Polo.

 

„Colindaţi muzeele”  

Ca şi în anii anteriori, în perioada 10-20 decembrie, în întâmpinarea Sfintelor Sărbători de Crăciun, Muzeul de Istorie Suceava primeşte grupuri de colindători preşcolari şi şcolari însoţiţi de profesori sau de părinţi. Colindătorilor li se oferă o vizită gratuită în Sala Tronului.

 

Joi, 6 decembrie

Atelier de Moş Nicolae, la Shopping City

Atelier de confecţionat ciorăpei pentru cadouri, la Shopping City Suceava.  Moş Nicolae va oferi cadouri dulci copiilor prezenţi la cumpărături în Shopping City.

 

„Miss & Mister Boboc GIRB”

Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), organizează concursul „Miss & Mister Boboc GIRB”. Evenimentul va avea loc la ora 21.00, în Club Babylon.

 

Moș Nicolae, cu muzică și voie bună

Începând cu ora 14.00, Galleria Suceava vă invită de Moș Nicolae la un spectacol de muzică și voie bună susținut de elevii claselor muzicale ale Școlii de Arte „Ion Irimescu”. Accesul este gratuit!

 

Petrecere de Moş Nicolae, la Hollywood Sushi-Bar

„Moşul îşi schimbă ruta obişnuită şi se opreşte la Hollywood Sushi-Bar, pentru o superpetrecere. Moşul te va întâmpina cu un shot din partea lui şi,  mai mult, nimeni nu va pleca acasă fără cadou”, anunţă organizatorii. Rezervări 0755 571 749

 

Petrecere pentru prichindei, de Moş Nicolae

Prichindeii sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava, începând cu ora 16.00, la petrecerea de Moş Nicolae, din zona KidsLand. Năzdrăvanii se vor distra la minidiscotecă şi vor avea parte de surprize spectaculoase şi multe dulciuri.

 

Vernisajul expoziţiei „Salvează satul bucovinean. Adoptă o casă!”

De la ora 17.00, în Sala Simeze a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava Corp A, Etaj 1, sunteţi invitaţi la vernisajul expoziţiei „Salvează satul bucovinean. Adoptă o casă!”. Fotografiile expuse au fost realizate de studenţi, în principalele zone etnografice din judeţul Suceava.

 

Trupa 9, la Talcioc Cultural

Trupa 9 va concerta, de la ora 21:00, La Fierărie Talcioc Cultural. Susținere artiști: 5 lei. Acces Loja Burgheză: 10 lei. Rezervări la numărul de telefon 0755 222 880.

 

Saint Nicholas Party, la Padrino

„În Padrino, Saint Nicholas Party, unde îi sărbătorim pe toţi cei care poartă numele Nicolae şi Nicoleta. Invitat special va fi DJ JayBi. Shot-uri şi şampanie din partea casei, pentru toţi studenţii şi reducere 15%, după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Intrarea liberă. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 7 decembrie

Concert la Hollywood Sushi Bar

„Hollywood Sushi Bar și GIRB vă invită să trăiți atmosfera unui concert rock autentic, alături de invitații noștri speciali din Basarabia: trupa Gândul Mâței! Seara va fi deschisă de trupa Okra. Nu ai dreptul să ratezi această furtună, care va zgudui din temelie Suceava, pe data de 7 decembrie, de la ora 23.00”, anunţă organizatorii. Preţul unui bilet: 15 lei. Rezervări: 0755.571.749

 

Alina Manole, la Talcioc Cultural

Alina Manole va concerta, de la ora 21:00, la Talcioc Cultural. Singura cântăreață de folk-jazz din România vine împreună cu prietenii și colegii de scenă Adrian Cristescu și Tudor Olaru. Intrare: 10 lei parter, 15 lei Loja Burgheză.

 

Spectacol de stand-up comedy, la Padrino

„Începând cu ora 22:30, te invităm la Padrino, la un superspectacol de stand-up comedy, cu Sorin Pîrcălab, Radu Isac, Raul Gheba, Cristi Fermecătorul din trupa Aristrocraţii”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vernisaj Expoziţie Balcic - Mirificul Nesfârşit

Uniunea Artiştilor Plastici, filiala Suceava, Shopping City, Consiliul Judeţean şi Asociaţia Artă şi Umanitate vă invită la deschiderea expoziţiei "Balcic - Mirificul Nesfârşit", de la ora 14:00, la City Gallery Suceava (Shopping City).

 

Sâmbătă, 8 decembrie

Distracţie în Offices Club

„Luna decembrie începe în stil mare. Doi dintre cei mai buni DJ ai momentului, Dan Ene şi Raoul Rusu, vin pe 8 decembrie în Offices Club”, anunţă organizatorii evenimentului. Rezervări la 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Teatru pentru copii, la Galleria

De la ora 11.30, Asociația New Talents - Spectacol pentru copii și tineret va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Hansel și Gretel". Accesul este gratuit!

 

Superanimatoare la Hollywood Sushi-Bar

„Superanimatoare la Hollywood Sushi-Bar. Night girls te întâmpină cu patru hot animatoare, care vor menţine atmosfera pe parcursul serii. Fiecare rezervare cu minim patru fete la masă primeşte o sticlă de vodcă”, anunţă organizatorii. Rezervări 0755 571 749

 

Trupa Kumm, la Talcioc Cultural

De la ora 22:00, Trupa Kumm va concerta la Talcioc Cultural. Prețul unui bilet: 10 lei - elevi, studenți, 15 lei – parter, 20 lei - Loja Burgheză.

 

Distracţie la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino, la cea mai tare petrecere. Distracţie maximă pe hit-urile mixate de invitatul special DJ JayBi”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Lansare de carte “Open de dor”

Alexandria Librării, împreună cu Alexandria Publishing House, Shopping City Suceava şi Culturesti.ro,vă invită la evenimentul de lansare a cărţii de versuri „Open de dor”, scrisă de Ioan Mateiciuc. Manifestarea va începe la ora 13.00, în City Gallery din Shopping City. Invitați speciali: Mihai Boicu și Trupa Icarus.

 

Marţi, 11 decembrie

„Extrema dreaptă în Bucovina”

Consiliul Judeţean Suceava şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” organizează, la ora 17.00, în Sala de arte „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, lansarea cărţii „Extrema dreaptă în Bucovina”, lucrare semnată de lector univ. dr. Radu Florian Bruja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei