Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Uniunea Social Liberală

Constantin Galan – deputat USL, soluţia pentru Colegiul nr.6 Rădăuţi-Milişăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finalul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, candidatul Uniunii Social Liberale (USL) pentru funcţia de deputat în Colegiul nr.6 Rădăuţi-Milişăuţi, omul de afaceri rădăuţean Constantin Galan, liderul Organizaţiei PNL Rădăuţi, consideră că activităţile pe care le-a organizat în competiţia politică din această perioadă s-au desfăşurat sub semnul celor trei valori în care crede cu sfinţenie - credinţă, familie şi respectul faţă de om. Pe parcursul ultimelor zile, candidatul USL pentru Colegiul Rădăuţi-Milişăuţi s-a aflat permanent în mijlocul cetăţenilor, fie că a fost vorba de oraşul Milişăuţi, de comunele Horodnic de Jos, Burla, Volovăţ, Iaslovăţ, Satu-Mare, sau de municipiul Rădăuţi.

 

Galan: Este anormal ca în condiţiile anului 2012 să existe gospodării neracordate la reţeaua de energie electrică

La întâlnirea cu cetăţenii din comuna Arbore, întâlnire desfăşurată într-o sală arhiplină la căminul cultural din localitate, au participat şi majoritatea consilierilor locali. Constantin Galan a aflat de la săteni despre faptul că în comună există zone care nu dispun de energie electrică, că există câteva zeci de familii care nu primesc ajutor social, deşi îndeplinesc condiţiile impuse de lege, cât şi despre alte probleme cu care se confruntă locuitorii comunei.

Contantin Galan a declarat: „Este anormal ca în condiţiile anului 2012, într-o ţară europeană cum este România, să existe familii care locuiesc în gospodării neracordate la energia electrică. Am aflat că în comuna dumneavoastră, în zona cimitirului vechi, în zona pieţei şi în alte locuri, oamenii nu au curent electric. Mă întreb cum reuşesc copiii acestor familii să-şi facă temele, cum pot trăi fără televizor sau fără celelalte care ţin de normalitate? Sau cum e posibil ca acele familii defavorizate să nu primească ajutorul social sau să fie nevoite să facă tot timpul drumuri la Rădăuţi pentru a obţine o hârtie necesară unora din pură birocraţie? Nu este corect! Am promis în faţa dumneavoastră că voi interveni la E.ON Moldova pentru rezolvarea problemei legate de racordarea la energie electrică şi voi rezolva cât de curând acest lucru şi, în acelaşi timp, mă voi ocupa şi de intrarea în normalitate în ceea ce priveşte ajutorul social pentru defavorizaţi”.

 

„A venit timpul ca bucovinenii să aibă o voce în Camera Deputaţilor”

La întâlnirile organizate în Rădăuţi, Constantin Galan a fost întâmpinat cu simpatie de cetăţenii municipiului, fie că aceste întruniri au fost organizate în cartierele aşezării, în centrul municipiului sau la societăţi comerciale. „Am îndeplinit mai multe mandate în Consiliul Local Rădăuţi şi, spre deosebire de candidaţii mei, sunt la curent cu problemele cotidiane ale rădăuţenilor. Împreună cu echipa mea, la birourile parlamentare pe care le voi deschide în Colegiul 6, voi pune la punct strategia pentru calitatea de reprezentant al dumneavoastră în Parlamentul României. Cred că a venit timpul ca bucovinenii să aibă o voce în Camera Deputaţilor, o voce care să se audă şi care să transmită problemele de aici. Eu, Constantin Galan, mă angajez în faţa dumneavoastră că la Parlament voi fi un luptător pentru Bucovina. Duminică, cu sprijinul dumneavoastră, vom pune capăt definitiv perioadei portocalii, pentru că numai Uniunea Social Liberală reprezintă soluţia pentru ieşirea României din izolarea actuală!”, a concluzionat Constantin Galan, candidatul USL pentru calitatea de deputat în Colegiul 6 Rădăuţi-Milişăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Galan – deputat USL, soluţia pentru Colegiul nr.6 Rădăuţi-Milişăuţi.
 Vizualizări articol: 1183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 25 voturi
Constantin Galan – deputat USL, soluţia pentru Colegiul nr.6 Rădăuţi-Milişăuţi4.4525

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciunele ... trimis de
( 6 dec 2012, 14:26:57
ce poate sa faca un zero barat???
1.1  RE: Minciunele ... trimis de
( 6 dec 2012, 14:44:54
Un pas mic pentru omenire, un pas urias pentru el.
2.   Incendiar trimis de
( 6 dec 2012, 22:58:33
Orest onofrei contracandidatul a ucis un copil pe trecerea de pietoni la bacău. Omul care îl susţine olarean, alt criminal care a ucis un om la trecerea de cale ferată .votaţi galan.
3.   LUI BOteli trimis de
( 7 dec 2012, 01:01:38
ai uitat sa specifici: care i diferenta? nu cred ca unui om i se poate imputa un accident de masina...sa ne fereasca Dumnezeu pe toti... toti conducem...nu i de laudat...nu i de ras....dar unui om politic lipsa caracterului si a educatiei i se poate imputa. N ARE CE CAUTA IN FRUNTEA TARII UN SEMIDOCT CARE N A STIUT DECAT SA SI CUMPERE CU BANI , LA BATRANETE EDUCATIA, SA MINTA CA S A NASCUT LA RADAUTI
4.   Comentariu trimis de
( 7 dec 2012, 01:06:15
ca a facut liceul dupa sc gen...MINTE!!! DE CE MINTE, OAMENI BUNI? S A NASCUT SI A TRAIT LA DORNESTI....A FOST MORAR CU 7 CLASE SI DOI ANI PROFESIONALA DE TEHNICIAN MORAR... APOI LA MOARA
5.   Comentariu trimis de
( 7 dec 2012, 01:10:18
> A FACUT SCOALA DE MAISTRII MORARI>>>>A FOST O VIATA DOAR MORAR....APOI CU ,,RIVOLUTIA" A FACUT LICEUL LA SIRET(?!) SI PROBABIL STIINTELE POLITICE ACU INAINTE DE PENSIE ( OARE LA CE PRIVATA A CUMPARAT DIPLOMA?) AVEA NEVOIE DE STAIF POLITIC..POLITICHIA, DRAGII MEI , OBLIGA...E O ARTA
6.   Comentariu trimis de
( 7 dec 2012, 01:14:13
nu pricep cum putem fi asa orbi...cum sa ma reprezinte un om care are mai putina scoala decat mine? de ce naiba minte intr un mod asa infantil? nu votez cu Onofrei sau OLarean..nu le cunosc dosarul nu ma intereseaza... dar cei care ati avut de a face cu asa personalitati politice nu va temeti, spuneti adevarul...
7.   Comentariu trimis de
( 7 dec 2012, 01:18:12
CUM STAU CEILALTI DE LA USL ALATURI DE REPREZENTANTUL LOR DE SEAMA? NU L AUD CUM VORBESTE? ARE CEVA TALENT POLITIC
8.   Comentariu trimis de
( 7 dec 2012, 01:22:49
SCRIAM...eu...TAIATI...VOI...DECI...REIAU: CEVA MOSTENIRE GENETICA_ DIN PRIMAR ,PRIMAR RASARE...FIE SI COMUNIST...SAU PUI DE COMUNIST...(CUM SE SPUNE CA NU MAI STIU?) CONTEAZA SCOALA? NU!!!! ORIGINILE....SANATOASE,SANATOA INAINTE!
9.   Comentariu trimis de
( 7 dec 2012, 01:24:41
TAIATI SI VOI RANDUL INTREG ,C OR SPUNE PRETINII CA NU STIU SCRIE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei