Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Suceava, 3 decembrie – Studenții grupei 1 de la programul de studii Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, au organizat duminică, 2 decembrie, începând cu ora 19:00, un bal caritabil cu scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea Centrului de Plasament ”Sfântul Gheorghe” din orașul Dolhasca.

În cadrul evenimentului ce va constitui activitatea practică a studenților pe parcursul semestrului I la disciplina Marketing în Comerț, Turism și Servicii, a avut loc un recital al cvartetului de coarde „Spring”, format din elevi ai Colegiului de Arte „Ciprian Porumbescu” Suceava, îndrumați de prof. Florin Ungureanu, un scurt program artistic al copiilor din cadrul Centrului de Plasament, dar și un moment teatral susținut de actrițele teatrului din Botoșani, Lidia Uja și Gina Pătrașcu Zamfirache.

În urma evenimentului s-au strâns 4.430 de lei, din care 1.700 de lei din licitația de obiecte aparținând personalităților din județ și din țară, sumă ce va fi direcționată integral către Centrul de Plasament „Sfântul Gheorghe” Dolhasca.

Liderul de proiect, studentul Ioan Gabriel Buciac, a ținut să declare: „Suntem bucuroși de faptul că domnul Lector univ. dr. ec. Ovidiu – Aurel Ghiuță a avut această inițiativă de a ne angaja în organizarea unui eveniment pe plan local, fapt care ne-a ajutat să luăm legătura cu mediul de afaceri și cel instituțional. De asemenea, suntem mulțumiți că ne-am îndeplinit obiectivele, că am putut ajuta acești copii minunați, cu toate că prezența celor invitați a fost sub așteptări. Ținem să mulțumim clinicii oftalmologice Novaoptic, doamnei Adriana Zgăbei, Asociației Voces Christianum şi societății General Construct pentru ajutorul acordat în realizarea acestui eveniment”.

Mihai COSTEA, responsabil comunicare cu presa

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei