Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bizarerii de sezon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată, decembrie a venit de ceva vreme iar fotbalul continuă să-şi vadă de treabă, deşi mai e niţel şi vine Crăciunul. Sezonul s-a întins oarecum nefondat, întrucât se joacă şi câteva etape din retur, iar noi ne vom da seama dacă e bine sau rău aşa numai după ce vom vedea cum ia sfârşit aventura de toamnă a echipelor noastre în cupele europene. Varianta optimistă e cea în care vor avansa amândouă, fiecare în competiţia ei, ceea ce ar însemna că datorită competiţiei interne, atât Steaua cât şi CFR s-au menţinut în priză până la terminarea trebii. Cea pesimistă ar echivala cu ratarea prezenţei ambelor echipe în primăvară, situaţie în care s-ar putea lua din nou în discuţie prelungirea inutilă a turului la oboseală exagerată şi implicit la ratarea calificării. Cert e că nimeni nu poate spune cum e mai bine. Slavă Domnului, până acum, cel puţin, vremea a ţinut cu fotbalul: n-a nins, n-au fost geruri, s-a putut juca aproape în condiţii normale, exceptând cele câteva episoade cu ceaţă, dar nici acestea n-au dus la amânarea vreunei partide. Rămâne aşadar în discuţie doar subiectul eventualei oboseli de care se tot plâng fotbaliştii români. Mai exact, echipele din România, fiindcă la Cluj, de exemplu, românii sunt cu bucata, nu cu lotul. Păi, amânând la nesfârşit, nu vom ajunge niciodată să ne acomodăm la ritmul european/mondial de 3 jocuri pe săptămână. Aşa că, fie şi cu riscul eliminării premature şi de această dată, mi se pare normal să jucăm atât timp cât vremea o permite. Poate într-o bună zi vom vedea şi minunea asta, ca echipele noastre să prindă vârful de formă la început de decembrie. Se vede însă limpede că în momentul ăsta, decisiv, atât CFR cât şi Steaua sunt departe de ceea ce erau cu puţin timp în urmă. Amintiţi-vă doar de dubla Stelei cu Molde sau de prestaţia CFR-ului de la Braga. Şi comparaţi-le cu dezastrele ulterioare! E clar că jocul scârţâie rău, probabil din cauza oboselii. La ora când citiţi rubrica asta, deja ştim cu toţii ce a făcut CFR. Eu o văd în stare de un egal cu United, dar mă tem şi că turcii bat la Braga. Oricum, joacă la primăvară, ceea ce e bine. Hai Steaua!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bizarerii de sezon.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bizarerii de sezon5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei