Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Primăria Suceava nu va majora taxele şi impozitele locale pe 2013

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Taxele şi impozitele locale din municipiul Suceava vor rămâne anul viitor la aceleaşi valori ca şi anul acesta. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat ieri că în şedinţa de Consiliu Local din data de 19 decembrie va supune aprobării aleşilor suceveni proiectul de aprobare a taxelor şi impozitelor locale pentru 2013.

„Taxele şi impozitele locale nu vor fi majorate în 2013. La nivel naţional nu s-a mai dat nici un act normativ în acest sens, încât vom merge după prevederile existente. Ca şi anul trecut, cei care vor achita taxele şi impozitele locale până la 31 martie 2013 vor beneficia de o reducere de 10%, valabilă atât pentru persoane fizice, cât şi pentru cele juridice”, a declarat primarul Sucevei.

Acesta a făcut apel la suceveni, dar şi la agenţii economici, să vină să plătească datoriile pe care le au la bugetul local, pentru a nu constata ulterior că au mult mai mult de plătit, ca urmare a aplicării majorărilor şi penalităţilor prevăzute de lege.

„Gradul de încasare al bugetului la 30.11.2012 este de 80,4%. Ştiu că este greu, dar facem şi noi eforturi – pe de o parte nu majorăm taxele şi impozitele locale, iar pe de altă parte oferim bonificaţii. Cei care nu au plătit, să facă efortul să achite, pentru că nu pot fi scutiţi de la plată şi nici de la achitarea de majorări şi penalităţi”, a adăugat edilul sucevean.

În prezent, datoriile populaţiei şi ale agenţilor economici către bugetul local depăşesc 30 de milioane de lei (300 de miliarde de lei vechi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava nu va majora taxele şi impozitele locale pe 2013.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Suceava nu va majora taxele şi impozitele locale pe 20135.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei