Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Divertisment

Spectacol caritabil de stand-up comedy, la Talcioc Cultural

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pub-ul La Fierărie Talcioc Cultural a găzduit, ieri, un spectacol caritabil de stand-up comedy intitulat „Slideshow charity night”. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Grupului de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), al Ordinului Voluntarilor, al Alexandria Librării şi al Pub-ului La Fierărie Talcioc Cultural şi face parte din manifestările culturale prilejuite de aniversarea a cinci ani de existenţă a GIRB. Spectacolul inedit a făcut deliciul publicului, format în majoritate din studenţi, mai ales că nu a existat o trupa profesionistă de comedie, ci fiecare a avut ocazia să-şi exerseze veleităţile de actor în intervalul a două minute. Tinerii au recunoscut că nu au mai văzut un spectacol inedit şi amuzant precum cel de aseară.

Fondurile obţinute din achitarea biletului de intrare la acest eveniment vor fi folosite pentru ajutorarea unei familii sărace, cu cinci copii, din satul Comăneşti, judeţul Suceava, căreia i-a ars casa.

Tot în cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea a cinci ani de existenţă a Grupului de Iniţiativă al Românilor din Basarabia va mai avea loc, în seara aceasta, la Club Babylon, începând cu ora 21.00, concursul „Miss şi Mister Boboc GIRB”. Spectacolul promite să fie, spun organizatorii, un mix între un bal al bobocilor şi o petrecere până în zori la care vor participa cele mai frumoase fete din Basarabia, studente la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. Evenimentele marca GIRB se vor încheia, mâine, la Hollywood Sushi Bar, începând cu ora 21.00, cu concertul formaţiei de rock basarabene Gândul Mâţei, în introducerea căreia va cânta trupa de rock suceveană Okra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol caritabil de stand-up comedy, la Talcioc Cultural.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol caritabil de stand-up comedy, la Talcioc Cultural0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei