Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Au provocat distrugeri unui taxi şi la încă o maşină, nervoşi că şoferul le-a refuzat comanda

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, sunt cercetaţi penal după ce au provocat distrugeri la două maşini, ambii fiind în stare avansată de ebrietate şi devenind violenţi în momentul în care un taximetrist a refuzat să îi ia în autoturism. Marţi seară, în jurul orei 19.00, printr-un apel la 112, Poliţia municipiului Suceava a fost anunţată că doi bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate au provocat distrugeri la autovehicule care se aflau parcate pe Calea Obcinilor, în zona staţiei taxi. Cei doi s-au urcat într-un autoturism Audi şi au plecat, un martor reţinând numărul de înmatriculare şi anunţând poliţia.

Poliţiştii au reuşit să identifice în scurt timp maşina în trafic. La volan se afla cumnatul unuia dintre cei doi. Autorii distrugerii au fost identificaţi în persoana lui Gheorghe Bijic, în vârstă de 29 de ani, şi Vasile Chiteală, de 34 de ani.

Din ancheta ulterioară a rezultat că cei doi au vrut să urce într-un autoturism Logan taxi, însă şoferul, care a observat că abia se ţin pe picioare, a blocat uşile. Cei doi au devenit brusc violenţi.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că autoturismul taxi avea parbrizul fisurat şi aripa dreaptă spate înfundată, în timp ce o maşină din apropiere, un Opel, proprietatea unei femei de 64 de ani, era cu parbrizul fisurat şi cu numerele de înmatriculare smulse.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „agresorii erau în stare avansată de ebrietate şi nu au putut justifica motivul comiterii faptei, însă au fost de acord să achite contravaloarea daunelor produse. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 1.500 de lei”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au provocat distrugeri unui taxi şi la încă o maşină, nervoşi că şoferul le-a refuzat comanda.
 Vizualizări articol: 1391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Au provocat distrugeri unui taxi şi la încă o maşină, nervoşi că şoferul le-a refuzat comanda3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei