Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2012 - Anul XVII, nr. 274 (5179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 22 – 28 noiembrie

Simpozion ştiinţific

Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei, Universitatea „Ştefan cel Mare” şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Suceava organizează,în zilele de 23 - 25 noiembrie, Simpozionul ştiinţific „Artă şi civilizaţie medievală” (ediţia a XIX-a) şi „Bucovina - File de istorie” (ediţia a XIII-a - secţiunile Arheologie, Istorie modernă şi contemporană, Conservare-restaurare). Vor participa cu referate şi comunicări arheologi, istorici şi cercetători din instituţii muzeale şi centre universitare din ţară.

 

Dans pentru cei mici, la Iulius Mall

Luni, miercuri şi vineri sunt zilele în pas de dans, pentru prichindeii veniţi la Iulius Mall. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii de dans. Buna dispoziţie a celor mici va fi asigurată de ritmurile de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Acţiune umanitară

Pe 24 şi 25 noiembrie, Iulius Mall va găzdui un eveniment realizat în colaborare cu Organizaţia „Ordinul Voluntarilor”, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. În cadrul evenimentului, va fi organizată o expoziţie cu vânzare de cărţi donate de cadrele didactice şi obiecte realizate de studenţi. Iulius Mall sprijină acţiunea caritabilă, organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru două cazuri sociale din Suceava. Sumele obţinute vor fi donate unui băieţel din satul Rotunda, care necesită o operaţie la inimă, şi unei familii de şapte persoane, din comuna Ilişeşti, care a rămas fără locuinţă în urma unui incendiu.

 

Expoziţie de artă plastică româno-polonă

Până pe 30 noiembrie, clienţii Iulius Mall îşi pot încărca bateriile culturale printr-o privire asupra expoziţiei de artă plastică româno-polonă, găzduită în galeria de la etajul mall-ului. Dedicat Zilei Independenţei Poloniei, vernisajul cuprinde 20 de reproduceri după lucrările semnate de pictorul Tymon Niesolowski şi 20 de ilustraţii ale poeţilor bucovineni, realizate de Mihai Pânzaru.

 

Învață să dansezi, la Galleria Suceava
Galleria Mall Suceava invită toți copiii, și nu numai, în fiecare weekend al lunii noiembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club.

 

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca

Pe parcursul lunii noiembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba, predate de cei de la clubul Zumba Loca. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00. Relații la telefon 0745 996 356.

 

Joi, 22 noiembrie

Petrecerea de după balul studenţilor, la Hollywood

„Vă așteptăm la Hollywood, pentru a vă distra alături de prieteni la petrecerea bobocilor. Asociația Studenților din Universitatea <Ştefan cel Mare>(ASUS) vă invită la petrecerea de după bal, organizată la Hollywood Sushi Bar. Superdistracție! Vino și tu săte distrezi la Hollywood Sushi Bar! Prețuri incendiare pentru studenți”, anunţă reprezentanţii restaurantului. Rezervări la 0755 571 749.

 

„În Padrino, <We Celebrate Our Students>”

„În Padrino, <We Celebrate Our Students>. Eşti student? Vino să petrecem împreună. Shoturi şi şampanie din partea casei, pentru toţi studenţii, şi reducere 15%, după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino. Intrarea liberă”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Întâlnire culturală

Cenaclul sucevean Zidul De Hârtie organizează, în cafeneaua Gang, de la ora 18:00, o nouă întâlnire cu literatura. Victor Ov. Rusu va citi poeme. Autorul sucevean a debutat în 2008, cu volumul „Aproape de un regat”. Sorin Baciu va continua întâlnirea cu lecturi din proza sa scurtă. Artist vizual şi membru al Uniunii Artiştilor Plastici, lucrările şi textele sale sunt postate pe blogulsău. Moderator: Florin Dan Prodan.

 

La Talcioc Cultural, Trupa 9

De la ora 21:00, la Talcioc Cultural, concertează Trupa 9: Teodora Botez, Lucian Curelariu, Marius Aluncăriței, George Lupașcu, Daniel Balan și Ovidiu Grămesc. Susținere artiști: 5 lei, acces Loja Burgheză: 10 lei. Rezervări la numărul de telefon 0755 222 880.

 

Vineri, 23 noiembrie

Spectacol cu stil, la Talcioc Cultural

De la ora 21:00, Ionuț Mangu, Ioan Onișor şi Roxana Zăpârțan vor susţine un spectacol cu stil, la Talcioc Cultural. Intrare: 5 lei - elevi și studenți, 10 lei parter, 15 lei Loja Burgheză, rezervări: 0755 222 880.

 

Suceava periferiilor

La Muzeul de Istorie Suceava va avea loc, la ora 11.45, vernisajul expoziţiei documentare cu genericul „Pierdută, uitată, necunoscută: Suceava periferiilor”.

Expoziţia de fotografie (autorul proiectului este istoricul dr. Mihai-Aurelian Căruntu) prezintă publicului o faţă mai puţin cunoscută a oraşului, care a dispărut în cea mai mare parte ca urmare a sistematizării urbane din perioada comunistă. O serie de fotografii cu locuinţe din prezent constituie o pledoarie pentru o nouă optică în ceea ce priveşte reevaluarea şi protejarea patrimoniului arhitectural, atât cât a mai rămas neafectat de tentaţia modernizării.

 

Ion Suruceanu, la restaurantul Vama Veche

Cunoscutul cântăreţ moldovean Ion Suruceanu va concerta la restaurantul Vama Veche din Şcheia, fiind primul eveniment dintr-o serie de concerte cu artişti renumiţi programate pentru perioada următoare la localul respectiv. „Ce seară minunată”, „Numai tu”, „Cumpăraţi flori”, „Melancolie” sunt doar o parte din melodiile care l-au făcut pe Ion Suruceanu unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti moldoveni şi care, vineri seară, pot fi ascultate live, la Vama Veche. Preţul unui bilet va fi de 40 de lei, iar cei prezenţi vor fi serviţi din partea casei cu o gustare şi cu vin Budurească. Evenimentul va începe la ora 20:00, iar spectacolul, împărţit în două reprize, se va întinde până aproape de miezul nopţii.

 

Party la Hollywood

„Friday 1.3. Party vă așteaptă să profitați de vodcă din plin şi supermuzică. După cum v-am obișnuit, în fiecare vineri, doar la Hollywood, prețuri amețitoare la vodcă şi tequila. Doar 3 lei un shot. Cu câțiva lei, îți cumperi, câte shot-uri vrei”, anunţă organizatorii. Rezervări 0755 571 749.

 

„Bucovina în relaţiile internaţionale ale secolului al XX-lea”, la universitate

La Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, la Catedra de Istorie-Geografie, va avea loc, de la ora 14:00, conferinţa tematică „Bucovina în relaţiile internaţionale ale secolului al XX-lea”, manifestare organizată de Fundaţia „Inmemoriam” şi susţinută de prof. univ. dr. Aurel Preda, fost ambasador, Ilie Ivan, consul, George Băloi, secretar general ARPE (Asociaţia Română de Politică Externă) şi pr. paroh Viorel-Ioan Vârlan, preşedintele Fundaţiei „Inmemoriam”. Manifestarea va avea loc în sala E129. Intrarea este liberă.

 

Petrece la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la  0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 24 noiembrie

Stadionul Areni din va găzdui sâmbătă confruntarea dintre Rapid Suceava şi liderul Seriei I a Ligii a II-a, Sportul Studenţesc Bucureşti. Partida va începe la ora 11.00. Preţul unui bilet este de 5 lei, însă femeile şi copiii au intrare liberă.

 

Spectacol Andre Rieu, prin satelit, la Mini-cinematograful 3D Café 

Mini-cinematograful 3D Café din Galleria Mall Suceava va difuza, în exclusivitate, prin satelit, un spectacol de excepţie susţinut de Andre Rieu, cunoscut ca “Regele Valsului”. La ora 19.00, André Rieu va susţine, în Olanda, concertul „Home for Christmas” (“Acasă de Crăciun”). În exclusivitate pentru publicul din cinematografe, André Rieu va lua parte live la o sesiune de întrebări şi răspunsuri, o conversaţie prin satelit cu fanii săi, discuţie care precede difuzarea concertului. Evenimentul va fi găzduit de Charlotte Hawkins şi va oferi fanilor o şansă fără precedent de a interacţiona cu „Regele Valsului”. Preţul unui bilet este de 45 de lei.

 

Distracţie în zona KidsLand

Năzdrăvanii au posibilitatea să îşi dezvolte abilităţile în cadrul atelierelor de creaţie tematice, organizate în zona KidsLand, din Iulius Mall, de la ora 12.00. Weekendul prichindeilor va fi şi mai reuşit dacă vor fi spectatorii piesei „Ochii Mamei”, prezentată duminică, de la aceeaşi oră, de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

 

„Confetti and balloons party”, la Hollywood

„Sunteți așteptați să ne distrăm la <Confetti and balloons party>, la Hollywood. Ne așteaptă o superbăpetrecere colorată. Vodca va fi prietenul nostru cel mai bun și ne va însoți pe parcursul întregii seri. Revenim la oferta noastră, iar dacă ai la masă patru domnişoare, primeşti din partea noastră o sticla de Finlandia. Vă așteptăm la o superpetrecere îmbibată în vodcă”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0755 571 749.

 

Distracţie la Talcioc Cultural

De la ora 18:00, la Talcioc Cultural, „Ca-N Cer - One Man Show By Eduard Buhac”. Susținere artist: 4 sau 5 lei.

 

Distracţie la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino, Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony şi DJ Funk”, anunţă organizatorii. Rezervări la  0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Saturday Is Office’s Club

„Saturday Is Office’s Club. Let the music help you escape the reality we live in. Open Party la 23:30. Între orele 23:30-00:30 - Happy hour. Cele mai bune oferte din oraş: Absolut 0,7 L+granini 1L= 65 lei, Jameson 0,7L+1 L Granini=85 lei, Four Roses 0,7 L+Granini 1L= 99 lei.RSVP 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub", anunţă organizatorii.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Asociația New Talents organizează un spectacol pentru copii și tineret, care va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "La cireșe". Accesul este gratuit!

 

Duminică, 25 noiembrie

Handbal

Liga Națională, ora 12.00, sala LPS Suceava

CS Universitatea Suceava – Universitatea Transilvania Cluj, în direct la Digi Sport 2

 

Zumbathon® Împreună pentru Delia Macovei

Zumbathon® Împreună pentru Delia Macovei este un eveniment caritabil deschis publicului, la Shopping City Suceava, începând cu ora 16:30, organizat de Andreea Teodora Zimbru (instructor Zumba şi membru al Zumba Instructor Network), Fuchsia Fitness şi Shopping City. Este un eveniment ce va permite participanţilor să consume uşor 1.000 de kcal, să doneze 25 de lei pentru a o ajuta pe Delia şi să se distreze de minune în acelaşi timp. „Şi tu o poţi ajuta pe Delia! Este în puterea ta, a noastră a tuturor! Participă alături cei mai cunoscuți instructori de zumba din Iași, Bacău, Vaslui, Suceava si București, eliberează energie, donează 25 de lei şi vei vedea că fiecare mişcare contează! Delia, o fetiţă de numai 3 anişori abia împliniţi, are nevoie de ajutorul nostru. Suferă de o afecţiune foarte gravă, o tumoare cerebrală, care îi pune viaţa în pericol. A suportat deja două intervenţii chirurgicale, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii <Maria Sklodowska Curie>Bucureşti, în lunile aprilie şi mai. Părinţii micuţei au fost sfătuiţi de chirurgi să o ducă pe Delia la Institutul de Oncologie Roussy din Paris, pentru noi investigaţii şi intervenţii chirurgicale, dar pentru aceasta familia micuţei trebuie să dispună de 50.000 de euro”, anunţă organizatorii.

 

„Fii activă! Dăruieşte sănătate!”

Fuchsia Fitness şi Shopping City Suceava vă invită, începând cu ora 14:00, să fiţi activi şi să dăruiţi sănătate. Participanţii vor putea să consume calorii prin practicarea revoluţionarelor programe steel tonic şi steel combat, susţinute de Liliana Focşa - singurul instructor oficial steel programs® din Suceava, dar şi să urmărească demonstraţii de arte marţiale aikido şi qwan ki do. Asociatia Aiki Dojo este afiliată Fundaţiei române de Aikido Akikai, având dojo-uri în Suceava, Botoşani, Vaslui şi este coordonată de instructorul Cristian Carari (centură neagră 1 dan). Club sportiv Qwan Ki Do He Pai (cocorul alb) din Suceava este coordonat de instructorul Ovidiu Zegrea (centură neagră 1 dan). „Vino alături de noi, participă la eveniment şi poţi susţine cazul Deliei Macovei, printr-o donaţie de 25 de lei. Fii activă! Dăruieşte sănătate!”, anunţă organizatorii.

 

Zumba în scop caritabil, la Galleria

Galleria Suceava, în parteneriat cu SuceavaL!VE și Zumba Suceava Florin, organizează un eveniment în scop caritabil, destinat ajutorării unui copil care suferă de strabism și care provine dintr-o familie defavorizată. În cadrul evenimentului, vor concerta și cei de la trupa Los Anonimos. Întrarea va fi 20 de lei, iar banii proveniți din vânzarea biletelor vor fi direcționați către familia copilului, pentru ca acesta să poată fi operat, în cel mai scurt timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei