Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2012 - Anul XVII, nr. 274 (5179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Băișanu și Brădățan au inaugurat împreună cu Lungu două noi locuri de joacă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidații USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 1 Suceava și pentru Senat în Colegiul 2 Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, respectiv Tiberius Brădățan, au participat ieri, alături de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, la inaugurarea a două locuri de joacă situate în cartierul George Enescu, zona Belvedere, și în Obcini, strada Măgurei.

 

Lungu: „Eu sunt convins că din această colaborare vor câștiga oamenii”

Lungu a declarat că investițiile realizate de municipalitate în cele două noi locuri de joacă sunt rodul colaborării care există în Consiliul Local între el şi reprezentanții USL, subliniind că la strategia de dezvoltare a Sucevei în care sunt prevăzute și locurile de joacă ce urmează a fi amenajate în viitor a contribuit și „domnul viitor deputat” Alexandru Băișanu pe vremea când era consilier local. „Eu zic că este o colaborare bună în Consiliul Local între majoritatea USL și primar. Acest lucru se observă și astăzi, când punem în practică o strategie pe care am stabilit-o împreună vara aceasta, pe vremea când era și domnul viitor deputat Băișanu consilier local, de a moderniza locurile de joacă din Suceava, de a crește numărul locurilor de joacă, de a face spații verzi. Vreau să le mulțumesc încă o dată celor de la USL, majorității din Consiliul Local, vreau să-i mulțumesc viitorului deputat Băișanu pentru buna colaborare pe care am avut-o în Consiliul Local și din poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Eu sunt convins că din această colaborare vor câștiga oamenii”, a declarat Lungu.

 

Băișanu: „Suceava merită să se modernizeze”

Alexandru Băișanu a ținut să precizeze că amenajarea de noi locuri de joacă în municipiul Suceava s-a aflat printre promisiunile sale în calitate de candidat la funcția de primar la alegerile locale din vară. Pe de altă parte, el a punctat colaborarea foarte bună pe care o are cu primarul Ion Lungu, colaborare în urma căreia vor fi puse în practică și celelalte promisiuni făcute în campania de la locale.

„Împreună cu domnul primar Ion Lungu, cu toți colegii USL din Consiliul Local, împreună cu cei doi viceprimari și avându-l alături pe doctorul Brădățan am reușit ca ceea ce am promis în campanie să începem să derulăm. Iată că până acum primăria a reușit să facă două locuri de joacă. E un lucru bun, e un început. Asta înseamnă că există o colaborare și o finalitate a acestei colaborări de pe urma căreia să se bucure cu adevărat copiii noștri, părinții și bunicii care ies cu copiii în parcuri. Suceava merită să se modernizeze, să ajungă la un nivel la care sănătatea, învățământul, locurile de agrement, drumurile, să fie așa cum și le doresc oamenii. Pe de altă parte, plecarea noastră, a mea și a domnului Brădățan, în Parlamentul României trebuie să aducă un plus de valoare atât la nivel legislativ, cât și la nivelul colaborării cu Consiliul Local, cu primăria, cu primarul Ion Lungu pentru a duce la îndeplinire toate proiectele pe care le-am garantat sucevenilor în campania electorală de la locale, de acum și dintotdeauna de când facem politică”, a spus Băișanu.

 

Brădățan: “Ceea ce se face acum la Suceava este un început care se va dezvolta în continuare”

Tiberius Brădățan a arătat că lucrurile în municipiul Suceava se află pe calea cea bună, fiind convins că sucevenii vor definitiva schimbarea pe 9 decembrie. „Copiii sunt viitorul nostru, copiii se joacă și prin joacă învață. Locurile de joacă sunt bine-venite oricând, în număr cât mai mare. Ceea ce se face acum la Suceava este un început care se va dezvolta în continuare. Trebuie să avem grijă de cetățenii urbei, trebuie ca oamenii să dispună de mai multe spații verzi, trebuie ca toți copiii noștri să se poată juca în condiții de siguranță și să poată învăța în felul acesta lucruri importante pentru viață. După aceea vine și problema sănătății, pe care toată lumea o consideră o problemă de maximă importanță. Putem spune că lucrurile sunt pe calea cea bună la Suceava. Noi trebuie să continuăm schimbarea, să o definitivăm”, a declarat Brădățan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băișanu și Brădățan au inaugurat împreună cu Lungu două noi locuri de joacă.
 Vizualizări articol: 2438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 14 voturi
Băișanu și Brădățan au inaugurat împreună cu Lungu două noi locuri de joacă3.6514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI! trimis de
(22 nov 2012, 12:52:46
FELICITARI D-LE FLUTUR PENTRU ECHIPA MINUNATA PE CARE V-ATI ALES-O!
PRIMUL SI CEL MAI "BUN" OM A TRADAT, URMEAZA SA TRADEZE SI BALAN, ASA VA TREBUIE, CAND ATI FOST SUS NU ATI AVUT GRIJA CE FEL DE OAMENI VA INCONJOARA!
IMI PARE RAU DE DUMNEAVOASTRA, DAR VA MERITATI SOARTA!
2.   Primarul tuturor trimis de
(22 nov 2012, 13:24:39
Un caz aparte de „primar de tip nou”, un pur sânge al genului, îl reprezintă Ion Lungu, cel care într-o parte din oraş îi susţine pe candidaţii USl, în timp ce, în cealaltă parte, pe cei ai ARD. Într-o zi, urcă pe scena Casei de Cultură pentru a-i susţine pe Alexandru Băişanu şi pe Tiberius Brădăţan, în alta, participă, în Burdujeni, la lansarea candidaturilor lui Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur. Mai ieri, se duce din nou în Burdujeni pentru a le da startul în campania electorală, din poartă în poartă (ca la table), spre Mitocul Dragomirnei, aceloraşi Bălan şi Flutur (de parcă, fără startul dat de Lungu, candidaţii ARD nu ar fi nimerit Mitocu). Ieri, În schimb, îi însoţeşte pe candidaţii USL, Băişanu şi Brădăţan, la inaugurarea a două locuri de joacă, amplasate în cealaltă parte a municipiului. Probabil că, de 1 Decembrie, când se va deschide sezonul de Sărbători, primarul nostru va aprinde luminile în doi brazi, unul la Casa de Cultură cu useliştii şi altul în cartierul Burdujeni cu arediştii.
3.   Sondaje sondaje trimis de
(22 nov 2012, 14:34:11
Potrivit unui sondaj Avangarde, comandat de NewsIn, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul Romaniei, 62% dintre respondenti ar vota USL, ARD ar fi votata de 15% dintre romani, iar PP-DD de 14 %.
UDMR ar obtine 3% din voturi, PRM 2%, iar PNG 1%.
Potrivit cercetarii, Crin Antonescu este obtiunea la presedintie a romanilor, 37% ar vota cu liderul PNL, daca duminica viitoare ar avea loc alegerile prezidentiale. Dan Diaconescu ar fi votat de 16% dintre respondenti, Victor Ponta de 14%, iar actualul presedinte, Traian Basescu de doar 9% dintre romani.
4.   Alegeri trimis de
(22 nov 2012, 14:45:42
...noroc ca alegerile nu au loc duminica viitoare... cat despre Lungu, se vorbea de el ca e tradator inca din 1999, cand era la PNL si voia sa treaca la PSD...sa nu uiti, domnule primar, ca asta e ultimul tau mandat...te-am votat in 2012 pentru ca ai avut un contracandidat prea slab...
5.   * trimis de
(22 nov 2012, 17:44:01
Cum vine un nou guvern cum “luptă cu evaziunea”
E o frăsuială neconfortabilă pentru mediu de afaceri
Ai 2 soluţii : ori îţi “ascunzi” mai bine gestiunea
Ori renunţi la afacere ( să n-ai,cu Statu’,neplăceri )

Fiindcă “evaziunea” nu este ceva ci lipsă a ceva
Iar fiindcă bunul platnic va fi “călcat” mereu
Zic aşa : ascunde crema iar ei îţi vor verifica spuma !
( exemplul cel mai bun ţi-l dă afaceristul evreu )

Contribuabilii au mereu zile de coşmar ( se ştie )
Dar numai zicând “miere” gura nu se îndulceşte
Statul omoară mediul de afaceri ( pe “fond” de sărăcie )
Doar arată-i buzunarul şi .. să-l vezi cum se năpusteşte !happy

5.1  RE: * trimis de
(22 nov 2012, 17:46:59
bah ( la dreq ) ! am crezut că scriu la "firmele sucevene dau faliment" . iertarehappy
5.2  RE: * trimis de
(22 nov 2012, 18:40:40
Cel mai tare comentariu!bug)
6.   CENZURA MONITORUL!!! trimis de
(22 nov 2012, 21:09:54
JURNALISTII SE PLANG CA NU SUNT LIBERI SA SE EXPRIME SI EI SUNT PRIMII CARE-I CENZUREAZA PE ALTII!!! Dupa ce am postat un comentariu care a deranjat (si a fost sters urgent) au blocat IP meu si nu mai pot sa postez nimic (acum folosesc proxy). Comentariul era la articolul cu doamna Ardeleanu in care isi prezenta teama ca usv o sa devbina filiala a universitatii din iasi..repet aici esenta care cred ca a deranjat. USV = o mare familie ex facultatea de Inginerie Electrica: fostul rector si sotia, doamna si domnul: Turcu, Milici, Gaitan si asa mai departe ... si am mai pus in articol ca domnii care se falesc ca-s din PSD (USL) ca Nechifor si Dontu (~raduman) nu au un cuvant important in partidul psd.. marza se ascunde pana la alegeri iar judetul PIERDE rand pe rand ba punctul/statia de incarcare marfa CFR, soseaua de centura-i in paragina, banii de la modernizarea aeroportului din suceava au ajuns la teleorman sa-i sporeasca sansele lui Antonescu... p.s acum ca-s pe proxy nu-mi ascunde adblock-ul reclama si vad banerul cu PSD-istii ce buna ar fi o lege care sa interzica reclama directa in media a politicului..ca in articole-i greu de scos
7.   Catre Mircea12 trimis de
(22 nov 2012, 22:30:10
Vad ca esti cam agitat,nu prea am inteles nimic din ce ai scris.Am remarcat o fraza totusi."banii de la modernizarea aeroportului din Suceava au ajuns la Teleorman sa-i sporeasca sansele lui Antonescu".Pai hotarati-va frate.Prima data ati spus ca banii i-a furat Cristian Adomnitei si Relu Fenechiu pentru aeroportul din iasi.Tu spui acuma ca banii i-a furat Antonescu pentru aeroportul de unde????.Astia basistii puneti-va de acord ca va faceti de ras.Deci cine a furat in final banii de la aeroportul Suceava?Il chemati pe Sherlock Holmes?? Sunteti penibili la maxim.
8.   Catre domnul Dontu trimis de
(23 nov 2012, 01:53:17
Te faci ca nu stii?!! Sunt doua proiecte diferite dupa ce n*e*simti*t.. de Berceanu a dat Iasiului banii pentru modernizarea aeroportului (cu banii de la buget), Suceava cu Fluturas (acum imi pare rau dupa el si cat il mai criticam) au facut rost de fonduri europene pentru modernizare care-i alt proiect!!! Proiect in valoare de 39,5 milioane de euro, din care 20,9 milioane de euro reprezintă finanţarea nerambursabilă de la Comisia Europeană restul de la buget. Eu la aia restu d ela buget ma refeream ca au ajuns pe la Teleorman... nu ne mai considera prosti ca nu suntem!
9.   Catre Mircea12 trimis de
(23 nov 2012, 06:21:49
In primul rand pe mine ma cheama Radu asa ca daca ma botezi trebuie sa-mi dai un miel.Apoi Berceanu nu intra in povestea asta pentru ca toti PDL-istii in frunte cu Flutur au spus ca Adomnitei cu Fenechiu au furat banii,deci vorbim de prezent,de 2012.Proiectul de modernizare a aeroportului Suceava este în valoare de 39,5 milioane de euro. Aproape jumătate din sumă va fi asigurată de Uniunea Europeană. Celelalte fonduri vor proveni de la Guvernul României şi de la Consiliul Judeţean.
Deci s-a spus ca Iasul a furat cei 39,5 milioane euro.Acuma tu vii si spui ca defapt Antonescu a furat 10 milioane de euro pe care i-a dus la Teleorman.Inseamna ca restul de 20,9 euro i-au furat Fenechiu si Adomnitei.vezi ca am lamurit-o,Ce inseamna sa fii detectiv de exceptie.
10.   Cultura generala trimis de
(23 nov 2012, 06:24:48
CJ Suceava a achizitionat pe 16.11.12 un hectar de teren pentru balizaj la aeroport.CJ Suceava a lansat în luna octombrie licitaţiile pentru modernizarea Aeroportului Suceava, iar în 7 decembrie urmează să fie selectată firma care va executa lucrările.Aeroportul Suceava este primul care se modernizează prin POS Transporturi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei