Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2012 - Anul XVII, nr. 274 (5179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Deputatul Ioan Balan, alături de locuitorii din satele Feteşti şi Călugăreni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL Ioan Balan, care candidează pentru un nou mandat în Colegiul nr. 2 Suceava, a fost prezent în cursul zilei de ieri în satele Feteşti şi Călugăreni din comuna Adâncata, discutând cu câteva sute de alegători. Alături de primarul din Adâncata, Viorel Cucu, şi de membrii echipei sale de campanie, deputatul Ioan Balan le-a explicat alegătorilor care este programul său electoral, adăugând că şi în viitorul mandat de parlamentar va susţine proiectele pe care primăria le promovează pentru dezvoltarea comunei. Ioan Balan a ţinut să precizeze că după ce Viorel Cucu a câştigat funcţia de primar în Adâncata, în toate satele comunei se poate observa că „lucrurile s-au schimbat în bine”. Deputatul PDL a arătat că în satul Feteşti, în vara acestui an s-a reuşit pietruirea unui drum pe o distanţă de doi kilometri, iar în primăvara anului 2013 vor începe lucrările de betonare a unui drum pe o lungime de 3,2 kilometri, finanţarea de 23 de miliarde de lei vechi fiind asigurată printr-un proiect european. Pe de altă parte, Ioan Balan a declarat că şi în satul Călugăreni au fost realizate investiţii în reabilitarea sistemului de iluminat, precum şi în modernizarea unităţilor de învăţământ.

„Suntem aici într-o comună care îmi este foarte dragă şi care în momentul de faţă este condusă un primar gospodar, care este hotărât să facă lucruri bune pentru cetăţeni. Voi fi alături de locuitorii acestei comune şi în viitorul mandat de deputat şi voi susţine proiectele pe care primarul Viorel Cucu le va promova. Şi după cum se poate observa, în Adâncata încă se realizează investiţii care au fost demarate şi finanţate în perioada mandatului lui Gheorghe Flutur de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava”, a spus Ioan Balan.

La rândul său, primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a ţinut să precizeze că „îi susţin necondiţionat pe domnul deputat Ioan Balan pentru obţinerea unui nou mandat şi pe Gheorghe Flutur pentru funcţia de senator. Cei doi au fost întotdeauna alături de locuitorii comunei, şi atunci când nu am fost primar şi acum, când locuitorii comunei mi-au acordat votul pentru a ocupa această funcţie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan, alături de locuitorii din satele Feteşti şi Călugăreni.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Deputatul Ioan Balan, alături de locuitorii din satele Feteşti şi Călugăreni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt.fluturisti trimis de
(22 nov 2012, 19:44:28
mai oameni buni fac alergie cand vad ca dupa ce si-au batut joc de populatia asta aproape 8 ani de zile acu umbla ca cersetori pri toate catunele dupa voturii RUSINE SA VA FIE NESMTIREA LA VOI NU ARE MARGINI
2.   Risipa electorala mare trimis de
(22 nov 2012, 20:23:37
Inainte aveam cuplul Lungu Flutur.Acum avem cuplul Balan Flutur..Am vazut o desfasurare masiva azi.In Burdujeni sunt bannere si panouri cu cei doi peste tot.Pe toti stalpii.In Salcea la fel .Am vazut o trupa mare de tineri imbracati in albastru cu pungi electorale,cu dubite pline de pungi.In frunte Balan si Flutur mergeau din casa in casa sa convinga satenii ca ei vor aduce fericirea si bunastarea,vor deschide cornul abundentei.Deocamdata cu o punga electorala.Flutur stie ca in Suceava nu are sanse in fata lui Bradatan si de aceea incearca sa recupereze la tara.
3.   Pt radumami trimis de
(22 nov 2012, 21:19:41
oameni s-au desteptat sa vezi ce deziluzie vor avea pe 10 dec.pt ca ei au ochelari de cai vad numai pt. ei sa le fie bine lor spagi paduri defrisate telegondole partii de skiisi altele la ronani foamea le-a adus mintea la cap
4.   Sa speram trimis de
(22 nov 2012, 22:37:22
Salut prietene,ai perfecta dreptate numai ca adversarul lui Balan nu e cunoscut .E vorba de avocatul Paul Rusu PC.Acuma faptul va vor iesi cativa parlamentari de la PDL nu e o tragedie.Oricum ei nu conteaza.Cand esti in opozitie nu ai putere,nu ai bani,nu ai nimic.Puterea, programele si banii vor fi la cei de la USL care vor avea parlamentul si guvernul.Parlamentarii din opozitie au un rol pur decorativ.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei