Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2012 - Anul XVII, nr. 270 (5175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parteneriat

Reprezentanţi ai şcolii gimnaziale din Pârteştii de Sus au vizitat o şcoală din Polonia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grup de nouă elevi şi patru cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus, comuna Cacica, au vizitat, în perioada 2-8 noiembrie, Şcoala Nr. 123 din oraşul Łódź din Polonia, cu prilejul unui parteneriat între cele două instituţii. După vizita grupului de elevi şi cadre didactice de la şcoala poloneză, din luna mai 2012, în comuna Cacica, la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus şi Şcoala Gimnazială Soloneţu Nou, a venit rândul sucevenilor să beneficieze de ospitalitatea polonezilor, întorcându-le vizita.

Partenerii polonezi au pregătit un program interesant, constând în vizitarea Şcolii Nr. 123 din Łódź, participarea la slujba religioasă la biserica catolică din localitate, ore de curs de limba polonă şi de informatică, activităţi distractive şi recreative în cadrul complexului balnear “Aquapark Fala” şi al complexului sportiv “Atlas” şi vizitarea aeroportului şi a postului de radio.

Cadrele didactice de la şcoala din Pârteştii de Sus Edviga Molner, Nicoleta Oana Cîmpan şi Marcel Anton Cojocar au avut o agendă bogată în activităţi de informare şi documentare privind funcţionarea şi organizarea şcolii în toate domeniile ei (şcolar, extraşcolar, administrativ), dar şi un schimb de idei privind metodele şi mijloacele moderne şi clasice de predare şi evaluare didactică. Conducerea Şcolii Nr. 123 din Łódź a oferit copiilor români manuale de limba polonă, rechizite şcolare şi dulciuri.

Grupul de elevi şi cadre didactice din Pârteştii de Sus a rămas profund impresionat de importanţa dată de conducerea şcolii din Łódź acestei vizite, de implicarea voluntară a elevilor, a părinţilor, a autorităţilor locale şi a personalului acestei şcoli la activităţile organizate, de respectul şi prietenia pe care o manifestă factorii implicaţi, dar şi comunitatea din Łódź, poporului român.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanţi ai şcolii gimnaziale din Pârteştii de Sus au vizitat o şcoală din Polonia.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Reprezentanţi ai şcolii gimnaziale din Pârteştii de Sus au vizitat o şcoală din Polonia5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei