Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2012 - Anul XVII, nr. 270 (5175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În mijlocul cetăţenilor

Săptămână plină pentru candidatul USL pentru Colegiul Rădăuţi-Milişăuţi, Constantin Galan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La o săptămână de la startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, candidatul Uniunii Social- Liberale pentru funcţia de deputat în Colegiul nr.6 Rădăuţi-Milişăuţi, omul de afaceri rădăuţean Constantin Galan, liderul Organizaţiei PNL Rădăuţi, demonstrează că şi competiţia politică pe care o duce în această perioadă se desfăşoară sub semnul celor trei valori în care crede, după cum a afirmat, cu sfinţenie, adică credinţă, familie şi respectul faţă de om.

 

Galan l-a adus pe reprezentantul E.ON Moldova la Rădăuţi

Pe parcursul acestei săptămâni, candidatul USL pentru Colegiul Rădăuţi-Milişăuţi s-a aflat în fiecare zi în mijlocul cetăţenilor, fie că a fost vorba de oraşul Milişăuţi, de comunele Horodnic de Jos, Burla, Volovăţ, Iaslovăţ, Satu-Mare, sau de municipiul Rădăuţi. Constantin Galan a discutat de localnicii din Horodnic de Jos şi a aflat că după desfiinţarea şcolii din cătunul Călugăriţa copiii sunt nevoiţi să parcurgă pe jos o distanţă apreciabilă, prin căldură sau prin frig, până la şcoală.

Candidatul USL a promis că va face toate demersurile pentru achiziţionarea unui microbuz pentru elevi, şi, în acelaşi timp, pentru modernizarea procesului de învăţământ din comună. La vizita de la Burla, Galan a hotărât să sprijine urgentarea lucrărilor la grădiniţa din comună, în condiţiile în care la această dată preşcolarii învaţă în imobilul primăriei. După discuţiile cu cetăţenii din Ţibeni, candidatul pentru Camera Deputaţilor a decis ca prioritară o intervenţie la Parlament pentru suportul financiar necesar realizării unei noi aripi la clădirea şcolii din localitate, pentru că imobilul a fost construit încă din perioada Imperiului Austro-Ungar. Pentru că în multe dintre localităţile din Colegiul 6 sunt zone rezidenţiale care nu sunt încă racordate la reţeua de energie electrică, Galan l-a adus, în această săptămână, pe reprezentantul E.ON Moldova la Rădăuţi, şi împreună cu şefii executivelor locale din colegiu a avut consultări pentru găsirea unor căi optime pentru electrificarea zonelor neracordate. În piaţa agroalimentară din Rădăuţi, Constantin Galan a discutat cu micii producători din piaţă, dar şi cu cetăţenii veniţi la cumpărături despre problemele cotidiane, despre pensii şi salarii, dar şi despre nemulţumirile celor aproape 25 de mii de rădăuţeni.

 

Omul Constantin Galan va rămâne totdeauna acelaşi

„În ultimile zile am sesizat că pe Colegiul Rădăuţi am doi contracandidaţi ARD, e vorba de Orest Onofrei şi de primarul Aurel Olărean. Au încercat să-mi pună tot felul de obstacole, dar efectul a fost invers decât cel pe care l-au dorit, adică am câştigat mai multă popularitate, pentru că cetăţenii din municipiul şi din zona Rădăuţi mă cunosc, îmi ştiu calitatea de om şi nu au <înghiţit>făcăturile lor. Poate că şi acesta este unul dintre motivele care au făcut să mă clasez foarte bine în sondajele de ultimă oră, şi de aceea le doresc să aibă timp să provoace cât mai multe <scenarii>de acest fel, care nu fac altceva decât să-mi aducă un plus în preferinţele electoratului. În acelaşi timp vreau să-i asigur pe rădăuţeni şi pe toţi cetăţenii din Colegiul 6 că omul Constantin Galan va rămâne totdeauna acelaşi, că la Bucureşti, în Parlamentul României, va lucra numai şi numai pentru cei de acasă, pentru din Bucovina”, a concluzionat candidatul USL pentru Camera Deputaţilor Constantin Galan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămână plină pentru candidatul USL pentru Colegiul Rădăuţi-Milişăuţi, Constantin Galan.
 Vizualizări articol: 1874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 15 voturi
Săptămână plină pentru candidatul USL pentru Colegiul Rădăuţi-Milişăuţi, Constantin Galan4.5515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lui Sandrinio trimis de
(19 nov 2012, 12:30:54
UNDE S COMENTARIILE MELE? AI DE GAND DOMNULE SANDRINIO SA STERGI TOATE COMENTARIILE PE CARE LE SCTIU? ASA L APERI PE GALAN? VOI VENII LA TV
2.   LUI SANDRINIO trimis de
(19 nov 2012, 12:32:39
DAR VOI FACE SI O PLANGERE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI
3.   LUI SANDRINIO trimis de
(19 nov 2012, 12:35:49
minti , dle sandrinio, esti un om care minti ...de ce nu lasi comentariile celor care vor sa si spuna doleantele? cati bani ai luat de la politicieni? cat credeti ca veti conduce si mani ☭ tara asta prin minciuna?
4.   OMUL CONSTANTIN GALAN VA RAMANE TOTDEAUNA ACELASI trimis de
(19 nov 2012, 12:42:22
DOAMNE FERESTE!!!
5.   Vei ajunge la C.N.A d-nule S NEAGU !! trimis de
(19 nov 2012, 23:00:18
D-le mare jurnalist,care aperi cetateanul si conform juramantului profesional si deontologiei,trebuie sa publici toate comentariile cetatenilor,nu numai ale celor care il lauda pe MESSIA GALAN ...vei ajunge in INSTANTA !! RUSINEEEE sa-ti fie..n-ai publicat comentariile in care se arata adevarul despre acest INDIVID care a prostit lumea ani la rand,insusindu-si averi ilicite,din contracte ilegale si dubioase cu PRIMARIA si
6.   Aparati un INFRACTOR !! trimis de
(19 nov 2012, 23:07:13
si egger,care bate ,,la drumul mare" vaduve cu copii mici,care fura toata albia SUCEVEI,care transporta fara sa-i pese,protejat de MAFIA lui politica si POLITIA RADAUTI,balast si nisip,cu camioane cu nre false,soferi angajati la negru,distrugand toata zona inundabila din MANEUTI-DORNESTI-SIRET...De ce trebuie el sa aduca EON-UL ??
sa-si mai treaga comisione grase !! EON-ul,depinde de o persoana particulara...nu are obligatia sa traga lumina ??
as cum ne ia banii pe curent ?
Cat il mai laudati si-l aparati ??
Cata spaga v-a dat...binenteles ca are de unde,din afacerile lui ilegale !! rusinee..lasati toti cetatenii sa-si spuna opinia..nu stergeti preferential comentariile !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei