Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2012 - Anul XVII, nr. 270 (5175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Un bucovinean cu inimă mare pentru Colegiul 7 Vicov-Putna: Dumitru Mihalescul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul, care candidează din partea Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat, a avut în această săptămână o serie de întâlniri cu cetăţenii din Colegiul 7 Vicov-Putna, întâlniri în care a făcut o analiză a problemelor cu care se confruntă administraţiile locale din colegiu, dar şi cetăţenii din aceste comunităţi.

La Poieni Solca, în sala Căminului Cultural, candidatul ARD s-a întâlnit cu un grup de cetăţeni care au sesizat o serie de probleme ale oamenilor din aşezare, dar şi lipsa de dialog, în mandatul 2008-2012, cu parlamentarul care trebuia să-i reprezinte la Camera Deputaţilor.

„Sunt un om al locului, ştiu care sunt greutăţile dumneavoastră şi cred că sunt în stare să vă apăr interesele la Bucureşti. Vă asigur că la orice sesizare venită de la Poieni Solca, împreună cu primarul Simion Jucan voi deschide uşile oricărui minister pentru rezolvarea acesteia. E timpul ca şi poienarii să trăiască într-o localitate modernă, într-o localitate cu adevărat europeană”, a spus Dumitru Mihalescul.

 

Reintroducerea garniturii de tren Putna - Suceava

În comuna Putna, candidatul ARD pentru Colegiul 7 a vizitat câteva societăţi comerciale, apoi a discutat cu cetăţenii din piaţa agroalimentară. Dacă micii producători s-au arătat nemulţumiţi de nivelul redus de vânzări, cumpărătorii cred că preţurile din piaţa putneană sunt prea mari.

„Numai înfiinţarea unor depozite zonale care să preia marfa direct de la producători ar rezolva problema de ambele părţi. Producătorul ar avea piaţă sigură pentru desfacere, iar cumpărătorul ar avea posibilitatea să aleagă ceea ce îşi doreşte, la preţuri accesibile. Această problemă este pe agenda mea la capitolul priorităţi şi vă asigur că voi face toate demersurile la Parlament pentru soluţionarea ei”, a arătat candidatul ARD.

Dumitru Mihalescul a luat la cunoştinţă despre necesitatea reintroducerii garniturii de tren care face legătură dintre Putna şi Suceava, despre problemele legate de sistemul de îndiguiri din localitate, cât şi despre necesitatea urgentării lucrărilor la podul peste pârâul Putna, şi i-a asigurat pe putneni că va face tot posibilul pentru soluţionarea lor.

 

Industrie turistică în Bucovina

„Suceviţa trebuie să devină o localitate-staţiune”, a spus Mihalescul la întrunirea cu cetăţenii din comuna Suceviţa. Candidatul ARD a apreciat că pentru a discuta despre industrie turistică în Bucovina e necesară continuarea drumului promiţător pe care acest domeniu l-a pornit.

 „Dacă la capitolul <ofertă>ne situăm bine, prin dezvoltarea bazei de primire, la capitolul <cerere>încă trebuie să lucrăm pentru a dezvolta în special interesul românilor pentru Bucovina. E necesar să promovăm oferta turistică din Bucovina pe mai multe planuri şi în cât mai multe zone din ţară, poate chiar şi în zona de nord a României”.

Mihalescul a afirmat că o altă problemă de greutate mare ar fi lipsa agrementului turistic în Bucovina. „Puţin tineret vine în zona noastră, iar la capitolul turism internaţional, cei care ne vizitează sunt în special din a treia categorie de vârstă. La turismul intern se întâmplă un fenomen nu prea bun pentru prestatorii de servicii în turism, şi anume că sunt solicitări mari doar în câteva perioade. Pot spune că momentele de vârf ale turismului în Bucovina sunt în perioada sărbătorilor de iarnă, de Crăciun şi de Anul Nou, la sărbătorile de Paşte şi poate două luni în timpul verii”, a mai arătat candidatul ARD.

„Voi face tot ce îmi stă în putere la Parlament, ca în doi trei ani să se poată vorbi despre o industrie turistică în Bucovina şi voi avea în vedere şi problema împăduririlor în zona dumneavoastră”, a concluzionat Mihalescul.

 

Vom vota cu inima pentru inimă, pentru Dumitru Mihalescul

Candidatul Alianţei România Dreaptă a vizitat câteva firme din Vicovu de Sus, din Marginea şi din oraşul Solca. La întâlnirile pe care le-a avut, Dumitru Mihaelscul a fost asigurat de cetăţeni că „Bucovina merită un bucovinean în Parlament, nu un bucureştean care a aflat cu câteva zile înainte de startul campaniei unde se află Bucovina”, după cum spunea ieri după-amiază o bătrână de 84 de ani din oraşul Solca. La târgul săptămânal de la Marginea, localitatea natală a candidatului ARD,  Mihalescul a fost întâmpinat cu simpatie de cunoştinţe, prieteni, rude şi de alţi cetăţeni din comună.

„Mitică este un fiu al satului şi nu a uitat nici o clipă că este originar de aici, spun asta pentru că mai sunt mărgineni care au uitat de unde au plecat...Sunt sigur că pe 9 decembrie oamenii din Marginea vor vota cu inima pentru inimă, pentru Dumitru Mihalescul! Să-i ajute Dumenezeu!”, a spus unul dintre cetăţenii din Marginea, în piaţa agroalimentară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bucovinean cu inimă mare pentru Colegiul 7 Vicov-Putna: Dumitru Mihalescul.
 Vizualizări articol: 1698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Un bucovinean cu inimă mare pentru Colegiul 7 Vicov-Putna: Dumitru Mihalescul2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un pocait ticalos! trimis de
(17 nov 2012, 11:12:32
Insolventa firmei pocaitului e in curs si a inceput in MAI 2012.DATORII peste 80 MILIARDE.
Vrea sa se ascunda in cotloanele parlamentului bazandu-se pe votul pocaitilor care se stie ca voteaza la comanda.
1.1  RE: Un pocait ticalos! trimis de
(18 nov 2012, 00:36:20
Stimate domn Fritz, consider ca sunteti intr-o mare eroare! In primul rand firma Marelvi a carui manager este dl Mihalescul nu are datorii la stat ba din contra, in aceasta perioada de criza acesta a facut angajari. Cred ca dvs. ati aflat de la dl. Iane ca firma dumnealui face afaceri cu statul si nu isi plateste datoriile la timp si ati confundat borcanele. Cat despre injuriile cu tenta religioasa va pot spune ca - doar un om limitat vede o diferenta intre un crestin si alt crestin. Tinand cont de limitele de care ati dat dovada sper ca cititorii acestui site sa se bucure de lipsa dvs. de acum inainte. Cu respect, UN BUCURESTEAN!
1.2  RE: Un pocait ticalos! trimis de
(18 nov 2012, 13:35:03
Stimate domn, pt mine e evident ca fie esti un basist cu limba facuta pr "pardonul" PDL-ist a acestui pocait fie nu sti ce vorbesti.
Poate ar fi interesant de citit art din ziarul OBIECTIV, din 03.10.2012, care vorbeste despre insolventa firmei, titlul fiind: " Afacerile in constructii ale lui Dumitru Mihalescul, prabusite sub datorii de 80 miliarde de lei vechi. " sau poate blogul lui Sandrinio care are un titlu de genul " Mihalescu banuit de afaceri necurate pe filiera PDL "
Cat despre pocaiti, cred ca se stie ca toti, dar absolut toti, fara exceptie, sunt acolo pentru avantaje materiale nicidecum pt convingeri religioase. Au fost cumparati, nu convertiti.

1.3  RE: Un pocait ticalos! trimis de
(18 nov 2012, 14:26:20
Demonstrati inca odata cat de limitat sunteti. Imi cer scuze dar nu ma pot pune cu dvs pentru ca aveti mintea extrem de odihnita. Pacat de cititorii acestui ziar respectabil din Suceava ca trebuie sa va cunoasca gandirea dvs produsa de un neuron plictisit. V-as fi foarte recunoscator daca nu-mi mai raspundeti pentru ca nu vreau sa mai obositi ochii unor oameni care au si alte lucruri pe cap. Va multumesc anticipat.
2.   Comentariu trimis de
(18 nov 2012, 14:09:56
domnule Fritz, ca de la pensiunea la cere stati ati gasit numele, in Bucovina gasiti oameni cu omenie si cu mult bun simt, dar in momentul in care ne calca niste jigodii din alta parte putem si noi sa luam atitudine. In primul rand e pacat mare ca veniti si ne jigniti oamenii (indiferent de religia lor)---aici convietuiesc in foarte buna relatie toate cultele religioase-- in al doilea rand informati-va mai bine cand aduceti acuze unui " Pdl-ist" asa cum stiti voi sa vorbiti in jargoane de bucale. Acest pdl-ist a fost singurul OM in 2010 si 2012 cand indepedent de politica si avantaje personale a ajutat sute retine te rog sute de familii nevoiaje in toate localitatile din imprejurimi. Personal si nesilit de nimeni si de nimic a adus ajutoare familiilor sinistrare de la tone de alimente pana la materiale de constructii si nu numai.Degeaba incercati sa denigrati un OM ca nu o sa reusiti deoarece lumea din zona il cunoaste f bine si inafara de a va face de ras singur nu o sa reusiti nimic. Ma doare cand vad ca vin la noi in Bucovina mea draga oameni de genul acesta si care in loc sa aduca un plus incearca sa dezbine convietuirea de sute de ani intre religii si etnii.Sa iti fie rusine!!!
3.   Comentariu trimis de
(18 nov 2012, 14:44:09
 ☭  ϑ urmareste si apoi vorbeste domnule Fritz
4.   Pentru Fritz trimis de
(18 nov 2012, 14:50:29
intra pe video news din monitorul sa vezi cum colaboreaza" penticostalii si ortodocsii din Bucovina cand este vorba de ajutat un bucovinean de-al nostru indiferent de religie.(video de la Marginea)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei