Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2012 - Anul XVII, nr. 270 (5175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţii le-au dat de muncă poliţiştilor din Vama. În câteva ore, au spart o casă şi două tiruri

Duminică, 18 Noiembrie 2012 (16:08:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din comuna Vama încearcă să dea de urma indivizilor care, zilele trecute, au spart două tiruri şi au furat bani şi bijuterii dintr-o casă din localitate.

Vineri dimineaţă, Ioan G., de 34 de ani, din judeţul Bihor, a reclamat la Poliţia Vama că şi-a găsit tirul cu geamul de la portiera stângă spart, iar din cabină i s-au furat mai multe bunuri, hoţii tăindu-i şi prelata remorcii.

Păgubitul le-a spus poliţiştilor că a parcat tirul în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din Vama şi s-a dus să se odihnească la o familie din localitate.

Dimineaţă, a găsit maşina spartă, din interior dispărând o o stație de emisie-recepție, un radio casetofon auto, un GPS, un telefon și zece centuri de asigurat și legat încărcătura.

De asemenea, prelata de la remorcă a fost tăiată longitudinal pe o lungime de 10 metri de la spatele remorcii, valoarea pagubei şi a bunurilor furate fiind de 2.000 lei.

În timpul cercetării la faţa locului, poliţiştii au fost sesizaţi de un localnic, Sorin I., de 44 de ani, că şi tirul său a fost spart de hoţi.

Prin forțarea sistemului de închidere al portierei de pe partea dreaptă, autori neidentificați au furat din suportul din partea superioară a cabinei, prin scoaterea acesteia din lăcaș şi tăierea firului de alimentare, stația de emisie-recepție, în valoare de 400 lei.

La scurt timp, după finalizarea cercetărilor la faţa locului, poliţiştii din Vama au fost sesizaţi prin 112 de o femeie din localitate despre faptul că hoţii i-au spart casa.

Laurenţia C., de 44 de ani, a reclamat că între orele 8:00 -15:30, persoane necunoscute i-au forţat uşa de la intrarea în casă şi dintr-un dulap din interior i-au sustras suma de 3.000 de lei şi 20 de grame de bijuterii, prejudiciul total fiind estimat la 5.000 de lei.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii le-au dat de muncă poliţiştilor din Vama. În câteva ore, au spart o casă şi două tiruri.
 Vizualizări articol: 1303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţii le-au dat de muncă poliţiştilor din Vama. În câteva ore, au spart o casă şi două tiruri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei