Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2012 - Anul XVII, nr. 270 (5175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Dorim să aducem la cunoştinţa opiniei publice faptul că la data de 14 noiembrie 2012, în cadrul şedinţei Consiliului Local al municipiului Rădăuţi, viceprimarul PP-DD Dumitru Ciobotariu a votat, alături de grupul consilierilor ARD, excluderea din Consiliu a domnului Galan Constantin (USL).

Faptul că Dumitru Ciobotariu a alimentat prin votul exprimat disputa dintre ARD şi USL nu reprezintă asocierea PP-DD cu administraţia locală PDL, aşa cum nu ne dorim să fim asociaţi nici cu USL. A nu se înţelege că regretăm în vreun fel excluderea consilierului USL, la fel cum nu am fi regretat nici vreo eventuală excludere a competitorilor ARD-işti. Vrem doar să conturăm această acţiune exact aşa cum a fost, ca un act personal al consilierului nostru Dumitru Ciobotariu, care încalcă principiile Partidului Poporului - Dan Diaconescu.

Menţionăm că PP-DD consideră în egală măsură toxice pentru România în general şi pentru judeţul Suceava în particular cele două găşti politice rivale USL şi ARD  şi nu doreşte să fie asociat cu niciuna din acestea.

Acţiunea viceprimarului Dumitru Ciobotariu va fi pusă în discuţia Comisiei de Etică a PP-DD, unde vor fi stabilite şi aplicate sancţiunile corespunzătoare.

Preşedinte,

TUDOR TRAIAN

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Comunicat de presă1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Miminor trimis de
(17 nov 2012, 20:38:34
O coardă politică de doi bani aceasta ciubota , care pentru un rachiu semnează si votează ce vor pdl. Nu a votat niciodată cu usl. Oricum nu poate pricepe despre ce se discuta. Dacă nu face jocul pdl ce caută în emisiunile televiziunii de familie a lui marinarul .bai asta de dai comunicate,uite întâi ce vorbeşte 0tv asta mov si după aia pricepi cu cine bea .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei