Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2012 - Anul XVII, nr. 267 (5172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment de succes

Mii de suceveni au participat la “Maratonul Preţurilor Mici” şi la megaconcertul Voltaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Momente comice, prezentări de modă, un super concert Voltaj şi reduceri de preţuri de până la 70%, de asta au avut parte sucevenii în weekend, la „Maratonul Preţurilor Mici”, eveniment organizat de Shopping City Suceava.

Evenimentul a debutat cu apariţia celebrului personaj Cătălin Dezbrăcatu, care a întreţinut atmosfera cu un show de divertisment excepţional. Simpaticul prezentator TV a fost ajutorul clienţilor la cumpărături, oferind cupoane de reducere valabile în unele magazine din Shopping City Suceava, electrocasnice pentru clientele ce se pregătesc pentru sărbători, dar şi abonamente la fitness sau diverse premii oferite de Camiceria Italiana, Deichmann şi Benvenuti.

Pe parcursul evenimentului au fost prezentate ultimele tendinţe din colecţiile toamnă/iarnă 2012 - 2013. Cei mici au defilat primii, în ţinute Vivo Kids şi Evel Mod. Au urmat colecţiile pentru damă de la Orsay, Magnetyc Style, Moda Miss, Texval, New Line, Benvenuti, House of Art şi cele pentru bărbaţi de la Coax, Camiceria Italiana, New Yorker şi Takko Fashion.

Vestimentaţiile au fost completate de încălţăminte şi accesorii din partea magazinelor Leonardo şi Deichmann. Nu au lipsit nici bijuteriile de lux din ultimele colecţii Stil Biju şi Sabrini.

Pe lângă show-ul captivant, toţi cei aflaţi la cumpărături în intervalul 17:00 – 22:00 s-au bucurat de reduceri de până la 70% și multe alte oferte promoţionale, disponibile în magazinele din Shopping City Suceava.

Shopping City Suceava a oferit pe întreaga durată a evenimentului premii în valoare de 3.500 de euro. Astfel, primii 300 de clienţi care au făcut cumpărături de minim 120 lei au primit pe loc un voucher în valoare de 50 lei.

În plus, New Yorker şi-a premiat clienţii fideli cu vouchere de 30 şi 50 de lei, iar hipermarketul Carrefour a pregătit o campanie de lozuri - “Sigur ai câştigat”- ce au fost distribuite vizitatorilor şi a acordat reduceri de 5 lei, 10 lei şi 20 lei la cumpărături de minim 50 lei, 100 lei şi respectiv 200 lei.

Trupa Voltaj a avut o prestaţie excepţională, fiind aplaudată frenetic de mii de fani. Toţi cei prezenţi au fredonat timp de o oră, alături de solistul trupei, piese celebre, precum “Albinuţa”, “Asta-i viaţa”, “Ora de germană”, ”Dă vina pe” dar şi noul single “Lumea e a mea”. Melodia “20” a făcut furori în rândul participanţilor, fanii de toate vârstele au scandat în cor versurile melodiei, Călin Goia, solistul trupei, oferind microfonul celor din public, spre entuziasmul celor prezenţi.

“Maratonul preţurilor mici” a fost un eveniment de succes ce a adus în dar sucevenilor un spectacol de divertisment captivant, preţuri promoţionale, dar şi un megaconcert Voltaj, o trupă cu tradiţie pe piaţa muzicală românească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de suceveni au participat la “Maratonul Preţurilor Mici” şi la megaconcertul Voltaj.
 Vizualizări articol: 1232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Mii de suceveni au participat la “Maratonul Preţurilor Mici” şi la megaconcertul Voltaj4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei