Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2012 - Anul XVII, nr. 267 (5172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Statistică

În peste jumătate dintre liceele industriale din judeţ, promovabilitatea la bacalaureat este de maxim 25%

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Şcolar Suceava a analizat gradul de promovabilitate la bacalaureat din liceele sucevene după cele două sesiuni ale examenului din acest an şi potrivit statisticilor rezultate, în mai bine de jumătate dintre liceele industriale din judeţ, maxim 25% dintre candidaţi reuşesc să treacă de examenul maturităţii.

Potrivit raportului privind starea învăţământului în judeţul Suceava prezentat recent de conducerea Inspectoratului Şcolar, în 16 din cele 23 de grupuri şcolare, licee industriale sau licee tehnologice din judeţ, promovabilitatea la examenul de bacalaureat este între 0% şi 25%.

La nivelul judeţului Suceava, în cele două sesiuni de bacalaureat din acest an calendaristic (anul şcolar trecut), promovabilitatea la bacalaureat a fost de 46,98% în vară şi de 38,24% în sesiunea de toamnă. Potrivit datelor analizate şi clasificării întocmite, raportul IŞJ arată că ultimele cinci licee din judeţ în ceea ce priveşte promovabilitatea la bacalaureat sunt Centrul de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Bucovina, din Câmpulung Moldovenesc, Grupul Şcolar „Vasile Deac” Vatra Dornei, Liceul Particular „Virgil Madgearu” Suceava, Colegiul Agricol Fălticeni şi Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În peste jumătate dintre liceele industriale din judeţ, promovabilitatea la bacalaureat este de maxim 25%.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În peste jumătate dintre liceele industriale din judeţ, promovabilitatea la bacalaureat este de maxim 25%0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pamflet trimis de
(14 nov 2012, 14:32:47
Asta e rezultatul reformei USL, Marga Andronescu. Acesti elevi nu aveau ce cauta la liceu niciodata si nici la facultate. Deoarece nu sunt capabili de asa ceva. Ar putea duce o viata onorabila practicand o meserie ce nu necesita prea multe studii ci doar indemanare sau talent. Dar Marga si Andronescu impreuna cu fabricile de diplome gen Spiru Haret sau USV au facut in asa fel incat toti incapabilii sa termine o facultate. Si prin asta Marga si Andronescu au distrus viitorul tarii pe termen lung. Vedem asta acum, dar daca nu ar fi fost Funeriu ca sa ne arate starea reala a invatamantului? Cati asemenea incapabili nu au terminat o facultate si sunt acum profesori, medici, ingineri, inspectori, directori si lumea ii ia in serios, dar ei nu sunt buni da nimic. Iata rezultatul politicii USListe.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei