Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2012 - Anul XVII, nr. 245 (5150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaps în lanţ

Firmele care au lucrat la şoseaua de centură a Sucevei, băgate în corzi de SCCF Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoseaua de centură a Sucevei începe să se transforme într-un film de prost gust, cu firme care sunt pe cale să ajungă în faliment după ce nu şi-au primit banii pentru lucrările efectuate. Şi asta în condiţiile în care lucrările la acest proiect sunt stopate de aproape trei luni, iar hoţii au început deja să-şi facă de cap şi să fure tot ce se poate. Pe lângă faptul că reprezentanţii Societăţii Comerciale de Construcţii Feroviare (SCCF) SA Iaşi au abandonat investiţia de la Suceava fără a asigura măcar o pază minimă, mai nou şi o serie de societăţi care au lucrat pentru constructorul principal al şoselei de centură s-au trezit că nu le sunt decontate facturile pentru serviciile prestate. Este cazul firmei câmpulungene Donia Junior, care a depus la Tribunalul Iaşi o cerere pentru deschiderea procedurii de insolvenţă a SCCF Iaşi.

„În urma relaţiilor comerciale desfăşurate între cele două părţi şi în temeiul contractului din 12.04.2012 încheiat între părţi, societatea noastră a prestat servicii şi a emis facturi însumând o valoare totală de 282.019,4 de lei. Având în vedere că facturile nu au fost achitate la termenele prevăzute în contract am procedat la notificarea (somarea) societăţii debitoare în două rânduri, în sensul de a efectua plata debitelor restante. Cu toată diligenţa depusă de societatea noastră, SC Construcţii Feroviare SA Iaşi nu a dat curs notificărilor”, a declarat Ştefan Munteanu, administratorul SC Donia Junior SRL Câmpulung Moldovenesc.

 

SC Athos Com SRL, o altă firmă ţepuită de SCCF Iaşi

Firma câmpulungeană nu este singura la care cei de la SCCF Iaşi au „uitat” să-şi achite obligaţiile contractuale. Primii care au cerut insolvenţa constructorului care a efectuat lucrări la şoseaua de centură a municipiului Suceava au fost reprezentanţii SC Athos Com SRL, firmă care şi-a înregistrat cererea în urmă cu câteva săptămâni la Tribunalul Iaşi.

Cererea de insolvenţă depusă de SC Donia Junior SRL Câmpulung Moldovenesc va fi conexată celei depuse de SC Athos Com SRL, următorul termen al procesului fiind stabilit pentru luna februarie a anului 2013.

Contactat telefonic, Petru Vorongea, noul director al SCCF Iaşi, a declarat că nu este la curent cu cererea de insolvenţă depusă de firma din Câmpulung Moldovenesc. „Lăsaţi-mi un răgaz de 10 minute să mă interesez şi am să vă sun înapoi”, a sunat mesajul lui Vorongea. Nu doar că nu a revenit pentru a exprima un punct de vedere al SCCF Iaşi, dar nici nu a mai răspuns apoi apelurilor telefonice prin care am încercat să aflăm poziţia firmei pe care o conduce.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firmele care au lucrat la şoseaua de centură a Sucevei, băgate în corzi de SCCF Iaşi.
 Vizualizări articol: 4179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Firmele care au lucrat la şoseaua de centură a Sucevei, băgate în corzi de SCCF Iaşi4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(19 oct 2012, 11:20:29
Aspiratoarele puterii sunt umplute cu … băsişti
Toţi cu freze deparc-ar fi muşcaţi de arici
Asta-i moştenirea voastră ! DA ! tre’ să te pişti
Să-ţi vin’a crede “moştenirea” de aici

N-afară de furtuni în bulbuci de apă Flutur n-a făcut
Asta-i moştenirea voastră ! (şi nu-i singura )
E moştenirea unui trib ce ne-a vândut ( la un barbut )
Ne-a golit cămara , ne-a impozitat şi lingura !

Nechifor ce să facă …streaptease pe pionieze ?
N-au lăsat băsiştii bani nici să dea geru’ cu var
Acu’ ar mai fi ( şi ) hilar ca lumea să mai voteze
Cu vreun flutur sau vreo altă formă de bondar
(ce vor face gălăgie,suflecaţi,ca un gospodar )happy

1.1  RE: * trimis de
(19 oct 2012, 14:15:34
VInovati si de neiertat sunt USL-istii, care din motive lesne de inteles, nu s-au mai ocupat de proiectele lui Flutur aflate in stadii aproape terminale( Centura, Centrul Cultural, Aeroportul)
Normal ar fi sa nu mai votam USL-ul pentru ca si-au batut joc de Suceava!
De ce au facut asta, nu s-au gindit Ponta si Antonescu ca vom afla !? Banii s-au dus la Iasi, o sa-i aduca inapoi dl Nichifor?!
Cum sa putut abandona si lasa la voia intimplarii niste proiecte in care s-a investit atita pasiune si speranta!?
1.2  RE: * trimis de
(19 oct 2012, 19:09:48
Bre abcESEdarule , bre !!! Cand vei face macar 0,000001% din ce a facut DOMNUL FLUTUR pentru judetul Suceava iti voi da voie sa mananci  ☭  cu POLONICUL si nu numai cu lingura aia pe care nu ti-a impozitat-o nimeni . Dar se pare ca "delirium tremens" e starea ta ...normala...
2.   BRAVO MA AIA CARE VOTATI USL! trimis de
(19 oct 2012, 11:27:15
Bravo ca nu ati abandonat subietul! Acesta este USL-ul asta este abordarea care se aplica peste tot (in paragina) nu avem guvernare... p.s asfaltul de pe pasarela de la itcani (facut vara asta) deja-i numai damburi pe laterale de la traficul greu... nu-i bai ca mergem pe axul drumului poate nu ne va agata un tir...
3.   PRECIZARI trimis de
(19 oct 2012, 11:42:44
Unul din cele trei tronsoane ale viitoarei rute ocolitoare a Sucevei ar putea fi terminat într-un timp rezonabil E vorba de porţiunea dintre Pătrăuţi şi Şcheia, în lungime de 3,5 kilometri.Pe acest tronson mai este de turnat ultimul strat de asfalt, cel de uzură, şi trebuie făcute marcajele şi montate elementele de siguranţă rutieră. Pentru efectuarea acestor lucrări constructorul a cerut 10 milioane de lei, cu şapte milioane în plus faţă de valoarea din proiect. Ruta ocolitoare a Sucevei, dinspre Fălticeni spre Vama Siret, prin Moara, Şcheia şi Pătrăuţi va avea o lungime de 13,2 kilometri. Lucrările sînt gata în proporţie de 76%. Costul total al investiţiei este de 362 de milioane de lei. Suma este cu aproape 140 de milioane peste cea comunicată iniţial. Pentru ceea ce s-a făcut pînă acum s-au cheltuit 206 milioane de lei. Beneficiarul investiţiei este Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.
3.1  RE: PRECIZARI trimis de
(19 oct 2012, 12:20:43
Dontu da ce le stii tu, nene dar puncteaza ca dupa venirea voastra nu s-a mai facut nimik! Cat despre banii in plus tu ai vazut ce aluneca terenurile pe acolo? Acu Nastase al vostru a dat la 20 milioane km autostrada pe campie si voi va zgarciti?
3.2  RE: PRECIZARI trimis de
(19 oct 2012, 15:08:56
"Pentru efectuarea acestor lucrări constructorul a cerut 10 milioane de lei" - si plangeti acum pentru 10 milioane? Voi ati cheltuit 10 milioane intr-o singura zi pe o festivitate de 2 bani la care nu s-a uitat nimeni. Macar drumul asta va fi folosit de mii de oameni zilnic.

"Factura mitingului de lansare a candidaților USL la parlamentare de pe Arena Naţioală se ridică la 10 milioane de lei!

Uriaşul miting a presupus cheltuieli ridicate, de la închirierea autocarelor şi combustibilul necesar pentru transport şi până la chiria pentru stadionul Naţional Arena, sau plata firmei de securitate. "
4.   PRECIZARI trimis de
(19 oct 2012, 11:47:32
Proiectul soselei de centura a municipiului Suceava a inceput in mai 2007, fiind finantat de la bugetul de stat, iar valoarea initiala a lucrarilor pentru 12,4 kilometri fiind de 223 de milioane de lei. Acum, valoarea investitiei a ajuns la 361,9 milioane de lei, cu o crestere de 62 la suta fata de suma prevazuta initial.
4.1  RE: PRECIZARI trimis de
(19 oct 2012, 20:39:10
bai nea caisa chiar ca nu ma intereseaza politica; daca voi o sa terminati toate proiectele incepute de flutur in judet iti spun zau ca ma inscriu in usl ...ce zici batem palma?
5.   Hmmm ... imi miorase a Oscar! trimis de
(19 oct 2012, 11:57:31
Paduchioasa asta de sosea de centura se zbate intre viata si moarte de vreo 2 ani incoace. Ba au fost bani, ba nu au fost, ba s-a blocat si a fugit FLutur la Bucuresti dupa fonduri, a mers si n-a mai mers, s-a pornit, iar s-a oprit! Acum a murit! Insa eu simt miros a altceva pe aici, imi miroase a euroi! Succesul si insuccesul, subiectul prinde bine, campania se apropie, serialul trebuie sa continuie, iar robinetele spre scenaristi sunt larg deschise. Sa curga aurul-n pahare! Dar Oscarul e pt marele regizor bineinteles!big grin Cine are urechi de auzit, sa auda, iar cine are ochi de vazut sa vada! PS. Cica Mungiu e in carti pt un Oscar! Bafta, Maiestre!big grin
6.   Mafia USL trimis de
(19 oct 2012, 11:58:15
Mai RADUMAMI da de unde ai u atatea informatii? Lucrezi cumva la CJ Suceava, asa cam de pe la inceputul lui iulie.? Da de ce nu zici , daca tot dai atatea amanunte, cat costau materialele si manopera in 2007 cand a fost semnat contractul pentru centura Sucevei? Din punctul meu de vedere puteau sa fie mai ieftine lucrarile decat valoarea initiala, ca tot nu reuseste USL-ul Sucevean sa aduca nici un ban pt judet. Toate fondurile de la guvern, cate or mai fi ele, vor merge pe zona Iasului, sa fie clar pt toata lumea. Suceava va fi privata de fonduri cel putin pana la destramarea USL..
7.   MAFIA PDL trimis de
(19 oct 2012, 12:03:37
Am mai zis si mai zic.Din fericire nu sunt bugetar.Din ce am vazut pana acum e vorba de mafia PDL.Faptul ca valoarea contractului a crescut cu 62% si ca s-au facut plati in avans spune acest lucru.
7.1  RE: MAFIA PDL trimis de
(19 oct 2012, 12:16:00
S-au facut plati in avans pentru ca era de unde, ca Flutur prin influenta sa la nivel guvernamental a reusit sa aduca multi bani in judet, voi insa nu o sa fiti in stare sa aduceti nici macar bani de astupat o groapa in drum....si stiti de ce ? Pt ca USL Suceava e a 5 roata de la caruta USL la nivel de tara. sI SUNT SIGUR CA NU ESTI BUGETAR USL-IST, CA DOAR TOT OMUL DE LA TARABA DIN PIATA STIE DATELE ALEA PE CARE LE-AI DAT TU. VA INVATA SA MINTITI DE MICI MA?
8.   MAFIA PDL trimis de
(19 oct 2012, 12:23:42
Am mai zis si o mai zic.Toate datele sunt de pe net ca de aia exista netu.
Obtinerea banilor de la Ministerul transporturilor si esalonarea platilor pentru soseaua de centura a fost stabilita si semnata de Flutur si Anca Boagiu .Platile au fost esalonate pana in 2014.Cat despre influienta lui Flutur nu inteleg.Adica cum obtinea el banii?Mergea cu saru mana,dadea comision,omenea ministrii pe la cabanele din Bucovina?Nu inteleg .
8.1  RE: MAFIA PDL trimis de
(19 oct 2012, 12:30:55
Hai ma, nu intelegi?... e la fel in toate partidele .....inclusiv la USL. Ideea e ca Flutur era in primii 4 oameni ca influenta din PDL, iar PDL era la guvernare, deci avea o influenta foarte mare si asupra membrilor guvernului. Ca sa nu mai zic ca s-o abrobat niste investitii si s-au dat niste transe serioase de bani cand au fost alegerile in PDL de o iesit Boc sef de partid...ca Flutur ar fi mers cu Blaga, dar i-o dat astia bani ca sa mearga cu cine trebe. Si stim cu toti cum se dau banii....sub forma de contracte sau suplimentari de buget la CJ. Idea e ca nici Nechifor si nici Baisanu nu sunt nici macar in primii 30 de oameni ca influenta in partidele lor. Si asta se vede si o sa se vada cel mai bine si dupa parlamentare cand chiar daca o sa fie o guvernare USL, iar conducerea judetului apartine deja USL , bani tot n-au sa vina la SV.
9.   MAFIA PDL trimis de
(19 oct 2012, 12:49:58
Deci sa inteleg ca Flutur a folosit metode ilegale,imorale si pe baza de cumetreli sa obtina banii?Pai e frumos asa stimabile?Asa se obtin banii sau pe baza unor programe pentru bani europeni si pe baza unor programe economice complexe si bine argumentate?Stiu ca Boc l-a cumparat cu tot cu fulgi pe Flutur ca sa-l tradeze pe Blaga.Si stiu ca pe urma Flutur s-a intors fara jena sa-l pupe pe Blaga.Pai tu asemenea caractere mizerabile admiri stimabile?
9.1  RE: MAFIA PDL trimis de
(19 oct 2012, 13:01:47
Il admir pentru ca a facut ceva pentru judetul asta, il admir pentru ca s-a zbatut pentru Suceava. Nu ma intereseaza prin ce mijloace ajung banii de la guvern la Suceava, atata timp cat ajung. sI las-o mai moale cu moralitatea si caracterele ca sa nu vin cu exemple din USL-ul tau drag. Ce suntem fete mari? Politica presupune ,minciuna, santaj, cumetrii, furt, si alte alea.....sa nu-mi zici ca tu sti doar de doctrina, cinste si onestitate. Eo jungla in politica Romaneasca si o sa fie o lupta pentru supravietuire intre instituti , intre judete. V-ati bucurat tare dupa locale cand ati prins asa multe consilii judetene si primarii.....acuma oamenii vostrii (primari si presedinti de consilii judetene) va cer bani pt institutiile pe care le conduc.....dar bani nu-s, si nici nu o sa fie, pentru ca de la anul trebuie sa incepem sa ne platim din imrumuturile luate de la Uniunea Europeana si FMI. dECI din putinul de la buget o sa primeasca doar cei din fruntea PSD si PNL, iar din pacate pt Suceava Nechifor si Baisanu nu sunt nici macar aproape de varf pe scara ierarhica a partidelor. O sa ajungem sa ne mancam de sub unghii.....asta inseamna socialism!!!!
10.   @ radu trimis de
(19 oct 2012, 13:24:57
Hai las-o naibii de legalitate si moralitate, ca asta nu mai exista de la revolutie incoace. problema e simpla, pe timpul lui flutur in suceava s-a investit, chiar daca s-a furat ca in codru. In timpul USL-ului o sa se fure la fel de mult ca pana acum, numai ca in Suceava nu se va mai misca o piatra, pentru ca toti banii vor merge in sud-estul nostru mai exact la Iasi ( e si normal Fenechiu fiind un fel de flutur al USL-ului). Asa ca sa nu imi spui tu mie, ca ne va fi mai bine ca pana acum si ca nu se va mai fura. Apropo de sosele si autostrazi, contractul cu Bechtel a fost semnat de nastase( de departe cel mai pagubos contract la care am fost victima). Pdl-ul nu e decat o mostenire a psd-ului.
11.   La ce sa ne asteptam cu Suceava de la astia!? trimis de
(19 oct 2012, 14:35:06
Este umilitor, revoltator, sa asistam la toate aceste neputinte, nepriceperi ale USL-ului pe banii nostri, iar noi doar sa constatam si sa nu putem face nimic!

Proiectul, cu implicatiile lui, pentru Aeroportul Salcea a fost preluat fara rusine de Iasi si acuma, acolo, se executa lucrarea!

Ei exulta, in detrimentul nostru si se lauda ca au avut un lobbi puternic, iar Suceava a pierdut!

Cum au reusit ei, si noi, Suceava, NU!?

La ce sa ne asteptam noi, Suceava ,de la astia!?
11.1  RE: La ce sa ne asteptam cu Suceava de la astia!? trimis de
(19 oct 2012, 15:35:42
Laatule......... stii cum era suceava pe timpul lui Ionescu si a lui Marza??? la asta sa te astepti!!!!
12.   NUMAI FLUTUR E DE VINA trimis de
(19 oct 2012, 17:35:44
Faptul ca centura Sucevei s-a blocat se datoreaza in totalitate lui Flutur.El impreuna cu Anca Boagiu au defalcat sumele pana in 2014.El a dat bani in avans din motive care imi scapa.Povestea cu aeroportul e doar o vrajeala.N-au existat niciodata bani pentru el.E la fel cu autostrada Siret-Bucuresti care nu exista nici pe hartie.De fapt modul mafiot in care a gestionat banii publici iese la iveala.Consiliul Judeţean Suceava trebuie să returneze 2,58 de milioane de lei din proiectele finanţate cu fonduri europene. Este vorba de contracte încheiate în perioada 2008-2011. Contractele cu probleme sunt: Pelerin în Bucovina, Hora Bucovinei, Crăciun în Bucovina, Paşte în Bucovina, E-guvernare, Modernizare DJ 174 Vatra Dornei - Şaru Dornei - Panaci, DJ 208 Dolhasca - Probota, Modernizare DJ 177 Poiana Micului - Suceviţa, Modernizarea DJ 175B Pojorâta - Rarău.Firmele despre care autorităţile europene spun că au fost favorizate la licitaţie sunt Cominco SA, Eurostrade Company SA, ConBucovina SA, Best Advertising SRL, Fretta SRL
12.1  RE: NUMAI FLUTUR E DE VINA trimis de
(19 oct 2012, 19:02:59
Mai Raducule, vad din toate comentariile tale ca esti foarte pornit impotriva lui Flutur. Eu nu cunosc prea multa politica, cred ca se vede asta si din comentariile pe care le mai fac, dar ca un cetatean de rand, iti spun cum vad eu treburile. Cand era Flutur la conducerea CJ au venit bani la Suceava ca niciodata. Flutur acum era la Bucuresti, acum la Dorna, acum la Suceava, peste doua zile prin alte sate, iar la Bucuresti si tot asa. Nechifor sta si doarme toata ziua in birou. Cum crezi tu ca asa, orasul va avea ceva de castigat? Nu vreau sa supar pe nimeni dar asa se vede de aici din prostime!
12.2  RE: NUMAI FLUTUR E DE VINA trimis de
(19 oct 2012, 19:06:10
bai indoctrinatule mai ai nesimtirea sa minti si sa spui ca-ti iei informatiile de pe net si ca nu esti sluga lui Nechifor la CJ? La voi la USL ce nu va convine e vrajeala, ce e rau a facut Flutur si ce e bun a inceput Marzoiu si continua Nechifor. Asa ati dezimformat si cu targul de turism. Scria titlu mare pe Tv Plus, "Targul de turism revine dupa o pauza de 5 ani". Cumva Flutur nu a organizat targul de turism. Eu am fost la toate si vreau sa spun ca ultimul pana anul asta a fos organizat de CJ acum 3 ani, la centrul economic de langa aeroport, si a fost cel mai reusit. Este vb de acel targ la care a fost adusa si mocanita de la Moldovita. Dar USL-isti nu numai ca nu reconusc meritele lui Flutur, dar ii si ascund realizarile si ii denigreaza actiunile. Am asa o tristete si o revolta in mine cand stiu ca vin iarasi comunistii astia la guvernare si cand stiu ca in judet s-au instalat deja.......Nechifor copilu de suflet a lu Marzoi - comunistul nr.1 al judetului si Ponta copilu de suflet a lu Nastase, care nu mai necesita prezentare ca se stie ca taicasu mergea in toate delegatiile lu Ceausescu.
13.   Comentariu la ceas de seara trimis de
(19 oct 2012, 21:14:13
In primul rand atentie cum caracterizezi o persoana despre care nu stii nimic.In principiu poti sa spui orice despre oricine,dar in momentul cand faci afirmatii personale ele trebuie sa fie adevarate.Eu sunt doar un cetatean ce fac parte din societatea civila si particip la o dezbatere publica despre situatia politica economica .Nu sunt sluga nimanui .Apoi ca sa-ti demonstrez ca iau informatiile de pe net uite ca am mai luat o informatie de pe net:".Prima ediţie a Tîrgului de Turism al Bucovinei s-a desfăşurat în 2007, atunci cînd la preşedinţia Consiliului se afla actualul senator PSD Gavril Mîrza. În mandatul 2008-2012, conducerea PDL a judeţului a renunţat la organizarea acestui eveniment."
"Prima editie a Targului de Turism Bucovina, promovat si organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava si ROMEXPO va incepe maine, la ora 11.00, la Centrul Economic Bucovina. Targul de Turism al Bucovinei se va desfasura in cadrul noului complex expozitional de la Suceava, in perioada 14-16 septembrie 2007. Peste 100 de pensiuni turistice din Bucovina si 50 de tour operatori si-au anuntat participarea la primul Targ de Turism al Bucovinei."
"Incepe a doua ediţie a Târgului de Turism al Bucovinei
Suceava - Camera de Comerţ şi Industrie (CCI), Consiliul Judeţean, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Prefectura Judeţului, organizează în perioada 12-14 octombrie 2012, cea de-a II-a ediţie a Târgului de Turism al Bucovinei, informează reprezentanţii CCI."
CONCLUZIA O DEDUCI TU SINGUR
14.   Comentariu trimis de
(19 oct 2012, 21:34:11
Nea ''raducumamii'', chiar ne crezi prosti?
E abordarea alor tai de 23 de ani, dar reveniti-va ca romanul nu mai e asa usor de manipulat, cum l-ati manipulat voi din '89 pana astazi; eu unul mi-e scarba de voi si de toata politica voastra de 2 lei si sa ma picure cineva cu ceara , nu v-as vota nici in ruptul capului , nu v-am votat niciodata ,nici acum nici peste 30 ani .Sunteti o adunatura de minciunosi si manipulatori, care nu au nici un fel de scru ☭ in a-si atinge scopurile marsave.
Da Doamne sa va rupeti gaturile la alegerile din iarna , sper din tot sufletul , dar e multa lume ''slab pregatita''(ca sa nu spun altfel!).......care ''pun botu' la minciunile voastre.
15.   Comentariu la ceas de seara trimis de
(19 oct 2012, 22:19:15
Am o singura problema pentru decembrie.Pentru a modifica constitutia USL are nevoie de 2/3 din parlamentari.De aceea sper ca va avea 65% din voturi(fara unul al tau).
15.1  RE: Comentariu la ceas de seara trimis de
(19 oct 2012, 23:07:05
Mai convins raducule ce poti. Si pe mine si pe altii.......Prin nici un calcul logic usl nu are cum sa faca procentul ala. Tu nu postezi aici decat o propoganda anti-pdl si anti basescu, care de cateva ori a fost intemeiata, dar din pacate de prea putine ori. Nu spun ca nu s-ar gasi un guvern USl bun: dar interesele sunt prea mari, foamea e prea mare, la fel ca la PDL pe care tot il acuzi. Singura cale prin care romania ar putea iesi din mizeria post decembrista e din pacate tot: dictatura.
16.   Targul de Turism al Bucovinei trimis de
(20 oct 2012, 09:17:31
Ba Radumami adik ma faci prost in fata? AM FOST LA TOATE EDITIILE TARGULUI DE TURISM AL BUCOVINEI. - si in mandatul lui Flutur s-au organizat doua editii. Mai cauta pe siteurile alea ale tale ca esti slab si prost informat ca de obicei. Eu vorbesc in cunostiinta de cauza caci am fost printre expozanti la aceste targuri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei