Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2012 - Anul XVII, nr. 245 (5150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL va avea doar trei candidaţi la alegerile parlamentare

Vineri, 19 Octombrie 2012 (17:39:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL „a fost executată” de conducerea centrală a acestui partid. În cadrul şedinţelor de vineri ale Biroului Permanent Central şi Comitetului Naţional Executiv ale PNL, conducerea centrală a partidului a tăiat în carne vie în lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare propusă de PNL Suceava. Dacă iniţial în urma negocierilor din cadrul USL, PNL Suceava a obţinut candidaturi în şase colegii din judeţ, cinci pentru Camera Deputaţilor şi una pentru Senat, în momentul de faţă PNL Suceava mai are doar trei candidaţi proprii.

În colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, în locul lui Raul Rotaru a fost nominalizat Radu Surugiu, liderul la nivel naţional al studenţilor liberali.

Un alt candidat propus de PNL Suceava care a fost înlăturat de conducerea centrală a liberalilor este şi fostul deputat Mihai Sandu Capră, care trebuia să candideze pentru un post de senator în colegiul Siret – Rădăuţi.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că singurii liberali suceveni care au fost validaţi de conducerea centrală a PNL pentru a candida la alegerile din data de 9 decembrie 2012 sunt Alexandru Băişanu - Colegiul 1 Suceava pentru Camera Deputaţilor, Constantin Gălan – Colegiul nr. 6 Rădăuţi (Camera Deputaţilor) şi Dumitru Pardău – Colegiul nr. 9 Vatra Dornei (Camera Deputaţilor). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL va avea doar trei candidaţi la alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 1301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL va avea doar trei candidaţi la alegerile parlamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu avem ce alege trimis de
(19 oct 2012, 19:14:23
PNL-ul a recrutat toate gunoaiele. In articol nu se zice nimic de Prodan.....oare a sarit cu banul la Crinut a lu cacarau ca sa-l bage candidat? Se observa inca odata ca Baisanu e un nimeni in PNL. Ma mir ca i-au validat lui candidatura. Acum se vede ce am votat la locale.......niste nimicuri. Astia, Baisanu si Nechifor nu au nici un cuvant de spus la nivel central. Vai de capul judetului asta.
2.   Comentariu trimis de
(19 oct 2012, 19:33:18
pardau trebuia radiat de pe listasi nu rotaru.pardau a dovedit ca este un incapabil pierzindu/si atitia ani din viata in parlament fara sa vfaca nimic pentru poporul a carui bani ia papat,iesind in evidenta ca trepadus pe linga fusta robertei anastase.mai mult a dovedit ca este si las neavand curajul sa/si exprime votul,oricare ar fi fost acesta la votrea atitor legi importante pentru poporulcare la trimis in parlament tocmai pentru a vota.garantat suta la suta ca asta daca iese iar parlamentar tradeaza usl si trece la pdl formand iar o majoritate ilegala care sa escrocheze poporul roman.curios ce va spune oamenilor in campania electorala.
3.   Ce inseamna tradarea ? trimis de
(20 oct 2012, 01:37:10
Rezultatul tradarii inseamna candidaturile celor trei asa-zisi liberali ! PSD lucreaza bine in judet injunghiindui pe la spate pe liberali , acesta fiind scopul lor primordial . Cine crede ca stanga cu dreapta va functiona ? Mierea cu apa nu se amesteca dar se strica rau de tot !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei