Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2012 - Anul XVII, nr. 245 (5150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În octombrie

Echipaj de Poliţie Rutieră detaşat la Vicov, din cauza numărului mare de accidente şi a vitezomanilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a fost detaşat pentru o lună de zile la Vicovu de Sus, pentru a se putea acţiona intens în trafic, cu autospeciala cu radar şi cameră video de care dispuse poliţia din localitate. Decizia a fost luată în condiţiile în care Vicovu de Sus este un adevărat „rai” al vitezomanilor, iar aici s-au petrecut accidente grave provocate de şoferi care au ignorat orice regulă de circulaţie.

Subcomisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, a declarat:  „Este o zonă cu grad ridicat de risc, în care am avut multe accidente rutiere. În afară de problemele cu viteza, prin zona Vicov circulă foarte multe maşini înmatriculate în alte state, cu volan pe dreapta, care nu au documentele necesare deplasării pe drumurile publice”.

Cum la Poliţia oraşului Vicovu de Sus lucrează un singur poliţist cu atribuţii directe pe linie rutieră, detaşarea celor doi lucrători de la Suceava asigură un grafic de controale zilnice consistente.

Detaşarea poliţiştilor la Vicovu de Sus este valabilă pe tot parcursul lunii octombrie.

Până acum poliţiştii rutieri care acţionează în Vicovu de Sus de la 1 octombrie au întocmit trei dosare penale şi au reţinut 11 permise de conducere, din care nouă ale unor şoferi înregistraţi cu viteze care depăşeau cu mai mult de 50 de kilometri la oră limita admisă în localitate. Radarul a înregistrat şi o viteză record de 148 de kilometri la oră.

Totodată, au fost ridicate şi două certificate de înmatriculare.

De asemenea, zilnic, poliţiştii rutieri detaşaţi la Vicovu de Sus au aplicat în medie câte 20 de sancţiuni contavenţionale pentru diverse abateri constatate în trafic.
Poliţiştii care acţionează în Vicovu de Sus se confruntă des cu o problemă care în alte zone ale judeţului este mai rar întâlnită, şi anume şoferii care nu opresc la semnalul poliţiştilor din trafic, bazându-se pe viteza şi puterea bolizilor scumpi pe care îi conduc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipaj de Poliţie Rutieră detaşat la Vicov, din cauza numărului mare de accidente şi a vitezomanilor.
 Vizualizări articol: 1738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipaj de Poliţie Rutieră detaşat la Vicov, din cauza numărului mare de accidente şi a vitezomanilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Persoane cu handicap trimis de
(19 oct 2012, 21:26:29
De unde ai iesit jegos-analfabet?Ai si tu un cancer inmatriculat in Anglia pe care il conduci cu fisa de la lapte.Ai fost la cersit in Vest si ai vazut semafoare? Rusine rahat cu ochi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei