Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2012 - Anul XVII, nr. 245 (5150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Băişanu despre candidaturile la alegerile parlamentare: „Nimic nu e bătut în cuie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a declarat în cursul zilei de ieri că o decizie finală cu privire la candidaturile PNL Suceava la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012 ar urma să fie luată în cursul zilei de astăzi. Făcând referire la candidaţii propuşi de Organizaţia Judeţeană a PNL Suceava, Alexandru Băişanu a subliniat că „nimic nu este bătut în cuie”. Băişanu a ţinut să precizeze că în cursul zilei de astăzi vor avea loc şedinţele forurilor de conducere naţionale ale PNL în cadrul cărora vor fi definitivate candidaturile liberalilor pentru alegerile parlamentare.

„Noi, cei din organizaţia judeţeană, ne-am făcut datoria. Am făcut o Delegaţie Permanentă, am votat conform statutului şi am trimis către Bucureşti toate hotărârile Organizaţiei Judeţene Suceava. În acelaşi timp, conform statutului PNL, Biroul Politic Naţional este cel care validează sau invalidează candidatura vreunui membru PNL din teritoriu. Astfel, există posibilitatea să fie validate sau invalidate oricare dintre candidaturile pe care organizaţiile judeţene le-au trimis la Bucureşti”, a declarat Alexandru Băişanu. El a adăugat că în mod sigur la nivel naţional vor mai apărea modificări ale candidaturilor din partea PNL, având în vedere că în există mai multe personalităţi, profesori universitari sau scriitori, care vor să candieze din partea liberalilor.

Pe de altă parte, liderul PNL Suceava a afirmat că lansarea candidaţilor USL la alegerile parlamentare care a avut loc miercuri seara pe Arena Naţională a reprezentat o manifestare politică extrem de importantă, în comparaţie cu Congresul Partidului Popular European, care a avut loc la Bucureşti în aceeaşi zi. „Lansarea candidaţilor USL a fost o manifestare care a transmis atât poporului român, cât şi Uniunii Europene, că noi, românii, suntem mult mai importanţi decât oricare dintre conducătorii României. Avem convingerea că vom câştiga alegerile. Avem 14 colegii în judeţul Suceava pe care ni le dorim câştigate fie cu liberali, fie cu membri PSD sau PC”, a afirmat Alexandru Băişanu. El a mai spus că PNL Suceava a mers la acest eveniment cu peste 400 de susţinători, care nu au fost duşi la Bucureşti „cu arcanul”. „După cum s-a observat, cei de la PDL împreună cu susţinătorii europeni au fost vreo 700, într-un dormitor, iar noi am fost vreo 70.000 şi am organizat ceea ce puţină lume se gândea că se poate întâmpla”, a mai declarat preşedintele PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu despre candidaturile la alegerile parlamentare: „Nimic nu e bătut în cuie”.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Băişanu despre candidaturile la alegerile parlamentare: „Nimic nu e bătut în cuie”3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fost pnlist trimis de
(19 oct 2012, 11:50:15
mai exista PNL in Romania? sunteti vanduti ciumei rosii.psd
2.   Tu esti batut in cuie... trimis de
(19 oct 2012, 13:06:19
in cuiele prostiei si a analfabetismului...daca cineva a crezut la un moment dat ca exista o alternativa la conducerile pe care le-a avut aceasta tara, cu siguranta tu si cu beckal dovediti ca pana si vadim ar fi mai bun...pnl-ul devine din ce in ce mai mic pe plaja partidelor
3.   Prostilor care sunteti la consiliu judetean trimis de
(19 oct 2012, 13:09:29
SI CARE CITITI ACEST MESAJ: REZOLVATI PROBLEMELE DE FINANTARE DE LA SOSEAUA DE CENTURA!!!!!!!!!!! ATI PROMIS JUDETULUI SI ORASULUI CA SE VA VEDEA SCHIMBAREA SI LA SUCEAVA....CARE SCHIMBARE TARANOILOR SI ANALFABETILOR??? NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC....DOAR VORBE GOALE
4.   NECHIFOREE trimis de
(19 oct 2012, 13:12:58
NU DORMI CA PORCU IN PAPUSOI....UNDE SUNT MARILE REALIZARI PROMISE?????????? ARATA-NE BILANTUL CU CE AI FACUT PANA ACUM...SAU ITI ARAT EU CE NU AI FACUT PANA ACUM...E O LISTA DESTUL DE MARE!!! NU O SA VA VOTEZE NIMENI IN CONDITIILE ASTEA...
4.1  RE: NECHIFOREE trimis de
(19 oct 2012, 13:55:46
Ssssst! Nu mai tipa asa ca e amiaza si stimabilul presedinte al CJ Suceava doarme! Iar pe cei care l-au votat ii rugam mearga pe centura ca acolo e locul lor. Sa se aseze in genunchi si sa-i ceara scuze domnului Flutur.
5.   UNDE ERAI GHEORGHE FLUTUR??? trimis de
(19 oct 2012, 14:36:33
Eu îl întreb pe prim vicepreşedintele PDL, Gheorge Flutur unde erai când s-au tăiat salariile oamenilor în vreme ce voi vă îmbuibaţi? Unde erai Gheorge Flutur în momentul în care se şterpelea din pensia celor mai necăjiţi oameni din ţara asta? Unde erai Gheorge Flutur în momentul în care peste două sute de mii de întreprinderi mici şi mijlocii erau duse în faliment prin impozitul forfetar şi oamenii lăsaţi şomeri, lăsaţi în stradă? Unde erai Gheorge Flutur în momentul în care stăpânul tău Băsescu le spunea doctorilor, profesorilor, studenţilor, tinerilor din România, plecaţi în altă ţară dacă nu vă place? Unde erai? La Ierusalim după sfânta lumină? Nu, erai de fiecare dată în spatele lui Emil Boc să te vezi la televizor. Eşti la fel de vinovat ca Băsescu şi Boc!
5.1  RE: UNDE ERAI GHEORGHE FLUTUR??? trimis de
(19 oct 2012, 20:29:28
Tu nu mai meriti sa iti dai cu parerea aici, raducu (Mazariche?!?). Sincer, retrage-te. Pt. 10 lei nu merita. Tu ori te fortezi sa debitezi aici pe o paine (pt. ca stii ca nu ai dreptate si astia is mai rai ca portocaliii) ori chiar esti Baisanu. Lasa-ne sa gandim noi astia care putem, sa ne gandim cum sa scapam de toti. Mersi.
6.   ..... trimis de
(19 oct 2012, 15:12:49
la parlamentare o sa fie comisie europeana care supravegheaza tovarase baisanu....nu iti mai face sperante de castig......cat despre suceveni.....sa speram ca si-au dat seama ca nu 10lei de la pensie fac lucrurile sa mearga bine....strazile nu sunt in stare sa le faca nici urma pe departe usl,banii adusi de Flutur nu sunt in stare sa ii administreze...ba dimpotriva ii lasa altor judete....proiectele pentru care Flutur sa zbatut nu sunt bune...lichelelor le e greu sa recunoasca ca e ceva bun pentru judet....si mai rau....sucevenii sunt destul de grei de cap si "halesc" tot ce se vede la tv.....si cei peste 400 de sustinatori ai pnl nu sunt nici ei foarte bucurosi de vizita....sunt studenti subjugati de baisanu si betivii care urla pentru 50 lei din partea lui cand le cere...pe studenti ii intelegem ca au nevoie de note si nu le da nimeni daca nu sunt pro....dar pe betivi ?ii mai intelegem?
7.   ..... trimis de
(19 oct 2012, 15:20:05
nu imi e greu sa ii inteleg pe pensionari.....sunt obisnuiti sa li se dea.....dar e foarte dureros cand vezi ca tinerii gandesc cu creiere de pensionari....asta e foarte dureros....cu siguranta mult peste 50% din tineri au idee cine e baisanu si cine e marza.....petrecerile de doi bani facute prin diferite pub-uri ii motiveaza oare?care cu siguranta sunt facute din bugetul "personal" al lui baisanu.....studentele care ii danseaza in poala sunt tot pro?wisky-urile sunt motivatia?cati stiu despre toate astea?
8.   Catre Bucovina trimis de
(19 oct 2012, 21:22:47
Ai vrea tu sa ma retrag si sa ramana aici toti basistii.Din nefericire nu sunteti doar voi pe pamant.Mai sunt si antibasistii.care nu mai suporta ca in fruntea statului sa stea un impostor.care nu mai suporta coruptia,nedreptatea,dictatura si tradarea de tara.Suntem aici si vom fi de-a pururi."Lasa-ne sa gandim noi astia care putem, sa ne gandim cum sa scapam de toti."Fraza asta a ta este memorabila.In primul rand basistii nu gandesc.In al doilea rand stiu ca vreti sa scapati de noi,si stiu cum ganditi asta.Cu paru-n cap.

9.   Comentariu trimis de
(19 oct 2012, 22:02:03
Eu unul nu fac parte din categoria care spui tu si nici cei ce mai posteaza pe aici, noi suntem oameni sinceri si drepti , care vrem ca dupa 23 de ani de minciuna si jecmanire sa ne fie si noua bine , ne-am saturat de minciunile excrocilor care au pozat pana acu'in mari patrioti, incepand cu bosorogul de iliesku-cel mai mare criminal in viata( care a omorat oameni nevinovati la lovitura de stat din '89), continuand cu Roman, Constntinescu, Basescu etc, dar care si-au vazut doar propriile interese, ajungandu-se ca acum poporul roman sa fie cel mai sarac din Europa!
Mai ai tupeu sa mai comentezi ceva, nesimtitule, daca te-as intalni pe strada te-as scuipa in fata nenorocitule!
10.   Comentariu la ceas de seara trimis de
(19 oct 2012, 22:28:11
Esti cam nervos domnule.faptuul ca te exprimi in halul asta denota ca nu ai educatie si bun simt.Aici este o discutie despre aspectele politico economice din tara noastra in care fiecare ne exprimam parerile si concluziile in interesul comun.Se discuta cu argumente,civilizat si decent.Cum iti permiti sa ma faci nesimtit,nenorocit si sa zici ca ma scuipi in fata?Nu santem la stana si nici pe maidan.Vorbind astfel te faci de ras in primul rand pe tine.
11.   Interes personal ! trimis de
(20 oct 2012, 01:42:16
D-le Baisanu organizatia PNL este varza , sedintele seamana cu adunaturile din taverne !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei