Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2012 - Anul XVII, nr. 245 (5150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La judecată

De la nuntă în arestul poliţiei, după o tentativă de omor în faţa unui restaurant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Petrecerea de la o nuntă organizată la Gura Humorului s-a terminat cât se poate de prost pentru unul dintre nuntaşi, care a ajuns în arestul poliţiei, după ce a bătut crunt un alt bărbat în faţa unui restaurant din localitate.

Anchetatorii susţin că victima nu avea nici o treabă cu agresorul, însă acestuia din urmă i s-a părut că a fost înjurat, reacţionând cu o violenţă extremă.

 

L-a aruncat peste balustradă şi l-a bătut cu sălbăticie, „din greşeală”

Agresorul se numeşte Vasilică Pielmuş, are 30 de ani şi este din Gura Humorului, iar ieri a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fapta s-a petrecut pe data de 26 august a.c., într-o dimineaţă de duminică, în jurul orei 5:30.

Inculpatul a ieşit împreună cu prietena sa şi s-a dus să-şi cumpere ţigări de la un magazin non-stop din apropiere.

La întoarcere, a trecut prin dreptul restaurantului Central, iar aici inculpatul l-a observat pe fratele său şi s-a dus să îl salute.

Chiar în acel moment, însă, victima, un bărbat de 38 de ani, Vasile Coclici, care era în stare de ebrietate şi se afla împreună cu soţia şi alte persoane la o altă masă, s-a ridicat, a început să gesticuleze, a spus ceva neinteligibil şi a ieşit din local, oprindu-se pe trotuarul din faţa localului.

Inculpatul, explică procurorii, aflat tot în stare de ebrietate, s-a dus la Vasile Coclici, l-a lovit cu genunchiul în abdomen, după care l-a lovit de mai multe ori cu pumnii în zona capului.

În urma loviturilor, Vasile Coclici s-a dezechilibrat şi a căzut peste balustrada din faţa restaurantului, de la o diferenţă de nivel de aproape un metru.

După ce a căzut, victima nu a mai reacţionat în nici un fel, însă agresorul s-a dus şi i-a mai aplicat câteva lovituri cu picioarele în cap şi în zona toraco-abdominală.

Mai multe persoane au sărit şi l-au împiedicat pe inculpat să mai lovească victima, iar agitaţia produsă la faţa locului a atras atenţia unui echipaj de ordine publică care a chemat o ambulanţă şi l-a luat pe agresor la sediul poliţiei.

Vasile Coclici a fost transportat în comă la Spitalul Județean de Urgență, unde a fost supus unei intervenții neuro-chirurgicale complexe.

 „Victima a suferit leziuni vindecabile în 80-90 de zile de îngrijiri medicale, cu consecinţa punerii vieţii în primejdie”, se arată într-un comunicat remis ieri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De la nuntă în arestul poliţiei, după o tentativă de omor în faţa unui restaurant.
 Vizualizări articol: 2339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
De la nuntă în arestul poliţiei, după o tentativă de omor în faţa unui restaurant5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Din greseala... trimis de
(19 oct 2012, 13:26:56
Nu bati pe nimeni "din greseala" cum foarte bine victima sigur nu a spus doar "ceva neinteligibil". Cu siguranta a fost ceva mai mult. Intr-adevar poate ca agresorul nu trebuia sa reactioneze atat de agresiv si erau suficiente cateva palme, asta daca victima a comentat aiurea, asa cum fac unii barbati la adresa femeilor (ca in primul articol asta ar fi fost motivul se pare), caz in care chiar merita o mica corectie pentru a se invata minte. Pacat ca acum agresorul probabil va suporta consecintele toata viata, indiferent de rezultatul final al procurorilor, iar victima, probabil un gunoi al societatii va profita dupa urma acestui caz. NU sunt partinitor, pentru ca adevarul e undeva la mijloc, iar ambele parti, atat inculpatul cat si victima sunt vinovate in acest caz.
1.1  RE: Din greseala... trimis de
(19 oct 2012, 18:51:55
Vorbesti prostii. Cica "nu sunt partinitor" dar spui "pacat ca acum agresorul probabil va suporta consecintele". Cum adica "pacat"? Smardoiu asta tre sa stea in puscarie pt tentativa de omor,nu-i nici un "pacat". De unde stii tu care e adevarul? Auzi ce mentalitate, daca victima a comentat aiurea la femeie merita o corectie...mai,de acum tre sa se omoare barbatii intre ei daca unul (mai ales beat) s-a uitat mai lung la femeia altuia.Nu conteaza ca aia umbla cu fusta de o palma cu tatele pe afara si machiata in ultimul hal. Saracele femei cum se iau barbatii degeaba de ele neavand nici o vina,cele mai cuminti fiinte..si nu sunt barbati care sa se omoare intre ei sa le apere onoarea
2.   Comentariu trimis de
(19 oct 2012, 22:15:50
bai eraser daca tu ai avea o sora sau daca mama ta ar ieis in oras si un boschetar cum este acest coclici sar lua de ea,ai sta cred ca indiferent,daca nu stii ce persoane isi fac veacul in acel c....t de bodega numai comenta
2.1  RE: Comentariu trimis de
(19 oct 2012, 22:32:43
bai costan invata sa scrii romaneste corect si mai lasa placa asta cu daca ai avea o sora o prietena matusa etc..sunt satul de idioti de comentatori care tot timpul spun asta. Daca ai o sora,mama etc nu stai indiferent dar asta nu inseamna sa dai in cineva pana sa-l omori sau sa-l bagi in spital asa cum a facut jegul asta de smardoi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei