Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 aug 2012 - Anul XVII, nr. 189 (5094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finalizate înainte de termen

Parcările subterane din centrul Sucevei vor fi inaugurate pe 1 Decembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Sucevenii vor avea la dispoziţie, începând chiar de anul acesta, 162 de noi locuri de parcare, chiar în centrul municipiului.

Mai exact, de la 1 Decembrie, conducerea Primăriei Suceava intenţionează să dea în folosinţă primele parcări subterane din judeţ, deşi, conform contractului, termenul de finalizare al acestora este martie 2013.

La şedinţa de gestionare a investiţiilor derulate de primărie, care a avut loc ieri dimineaţă, primarul Sucevei a cerut constructorilor să mărească, pe cât posibil, forţa de muncă de pe şantier.

“Lucrările la parcările subterane intră deja în faza de finalizare. Săptămâna aceasta a fost placată fântâna arteziană, urmează să-i fie montate instalaţiile şi să o dăm în funcţiune, modernizată. Am înţeles că acum nu prea pot lucra în forţă pentru că nu le permite spaţiul, din cauza unor lucrări de canalizare care le dau bătăi de cap. Totuşi, în urma discuţiilor cu constructorul, există mari şanse ca pe 1 Decembrie să inaugurăm parcajele subterane”, a spus ieri şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu.

Conform regulamentului de utilizare a parcărilor subterane, la care se lucrează în prezent, primele ore de staţionare vor fi gratuite, urmând ca pentru orele înregistrate în plus peste limita stabilită să fie taxate.

Această măsură este dorită de conducerea Primăriei Suceava pentru a fi evitată transformarea parcărilor subterane în garaje pentru cei care locuiesc sau lucrează în zonă, în vreme ce maşinile celor care au treabă în zonă pentru scurt timp vor continua să blocheze traficul, fiind parcate pe stradă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcările subterane din centrul Sucevei vor fi inaugurate pe 1 Decembrie.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Parcările subterane din centrul Sucevei vor fi inaugurate pe 1 Decembrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei