Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 aug 2012 - Anul XVII, nr. 189 (5094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Blocaje în trafic

Asfaltarea finală a bulevardului principal al Sucevei începe de mâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Traficul rutier pe principala arteră de circulaţie a Sucevei va fi afectat, începând de mâine, de lucrările de turnare a ultimului strat de asfalt, stratul de uzură, începând din zona Galleria Mall înspre Centru. Din această cauză, un sens de circulaţie va fi blocat pe anumite porţiuni, putându-se circula doar pe câte o bandă pentru fiecare sens de mers.

Această ultimă etapă din proiectul de modernizare a bulevardului principal al Sucevei, de la intrarea dinspre Fălticeni până la ieşirea spre Botoşani, trebuia să înceapă de luni, dar, din cauza ploilor şi a zilelor de sărbătoare, constructorii au amânat cu câteva zile turnarea stratului de uzură.

Mustraţi de primarul Ion Lungu, constructorii au spus că, pe lângă vremea potrivnică şi zilele de sărbătoare, un alt motiv pentru întârziere îl reprezintă aducerea unor utilaje noi, care toarnă asfaltul într-un strat foarte fin, acestea fiind acum încă în probe.

“Nu-i grăbim, important este să facem lucrări de calitate. Aceasta este principala cerinţă, de aceea am făcut numeroase retuşuri, am întors constructorii să refacă o lucrare, dacă exista vreun dubiu. Joi vor începe să toarne stratul de uzură şi vom urmări să se facă lucrări de calitate, atât eu personal, cât şi inspectorii din primărie”, a declarat Ion Lungu.

De altfel, deşi le-a cerut constructorilor să se grăbească, pe cât posibil, cu lucrările de la pasajul CFR de la Burdujeni, pentru a se putea circula normal în zonă cât mai curând, tot el le-a interzis să pună stratul de hidroizolaţie în zilele ploioase, fiind vorba de o lucrare mai pretenţioasă, care necesită ca materialele folosite să nu fie ude.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltarea finală a bulevardului principal al Sucevei începe de mâine.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Asfaltarea finală a bulevardului principal al Sucevei începe de mâine5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Va rugam frumos, cu dragoste in glas... trimis de
(15 aug 2012, 13:45:08
...sa aveti in vedere ca, capacele si gratarele sa fie la nivel !!!
2.   Comentariu trimis de
(17 aug 2012, 07:36:44
Parca nu ati sti:dupa ce se toarna asfaltul, se sparge din nou, pentru a se aduce la nivel capacele de canalizare, PTTR,etc, in loc sa se faca asta inainte, cum ar fi normal....dar asta e ,la anul trebuie turnat asfalt din nou, ca doar firmele de casa n-o sa someze!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei