Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2012 - Anul XVII, nr. 185 (5090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Tânărul care a lovit doi poliţişti şi a ameninţat agenţii poliţiei din Rădăuţi, arestat de judecători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul acuzat că a lovit poliţiştii care l-au oprit în trafic în timp ce conducea un motoscuter, după care a ameninţat toţi agenţii din sediul Poliţiei Rădăuţi, a fost arestat, ieri după-amiază, pentru 29 de zile.

Beniamin Hriţcu (18 ani) a fost trimis de judecătorii din Rădăuţi într-o celulă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

El a  ajuns în arest la două luni după fratele său, Corneliu Hriţcu (19 ani), arestat preventiv acum două luni pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

 

De pe motoscuter, în arestul poliţiei

Beniamin Hriţcu a ajuns în spatele gratiilor după o plimbare pe motoscuter. În noaptea de marţi spre miercuri, tânărul de 18 ani conducea un motoscuter prin Rădăuţi, având-o ca pasageră pe sora sa, o adolescentă în vârstă de 16 ani.

Nici tânărul şi nici sora sa nu aveau căşti de protecţie şi, deşi era aproape de miezul nopţii, circulau fără veste reflectorizante, aşa cum cere legislaţia, fapt care a atras atenţia unui echipaj al poliţiei rutiere.

De altfel, poliţiştii verificau identitatea unui alt motoscuterist, în momentul în care Beniamin Hriţcu a trecut cu motoscuterul, în viteză, pe lângă ei.

Poliţiştii au trecut la urmărirea mopedului, reuşind să-l ajungă din urmă după mai bine de jumătate de kilometru.

În momentul în care i-au solicitat să se legitimeze, tânărul de 18 ani a început să-i ameninţe şi să-i înjure pe oamenii legii, după care i-a lovit pe poliţişti, fiind ulterior încătuşat şi dus la sediul poliţiei.

Aici, a continuat să facă scandal şi, potrivit unui comunicat al poliţiei, „a ameninţat toţi agenţii de poliţie şi a refuzat să dea date privind identitatea sa”.

 

Ce a declarat în faţa procurorilor şi judecătorilor

Pentru abaterile rutiere, Beniamin Hriţcu, care se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice (0,38 la mie în aerul expirat) a primit o amendă de 980 de lei, însă pentru ultraj a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar ieri după-amiază, la cererea procurorilor, judecătorii l-au arestat preventiv.

Potrivit anchetatorilor, atât în faţa procurorilor, cât şi a instanţei de judecată, Beniamin Hriţcu a negat că i-ar fi lovit pe poliţişti.

Cu toate astea, magistraţii Judecătoriei Rădăuţi l-au trimis după gratii.   

 

Întâlnire ratată în arestul poliţiei. Fratele a fost transferat la penitenciar

În arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Beniamin Hriţcu (18 ani) a ratat întâlnirea cu fratele său Corneliu Hriţcu (19 ani). Acesta din urmă a fost arestat la începutul lunii iunie a.c., fiind acuzat că, alături de alţi doi tineri, a tâlhărit un bărbat din Vicovu de Sus, care se întorsese din străinătate şi căruia suspecţii i-ar fi promis că îi fac rost de o prostituată.

Victima, Dumitru C., în vârstă de 34 de ani, a rămas şi fără partida de sex şi fără portofelul în care avea 360 de euro, 55 de grivne şi 100 de lei.

Corneliu Hriţcu a stat o perioadă în arestul poliţiei judeţene, însă de câteva zile a fost transferat la penitenciar, fiind condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare de către Judecătoria Rădăuţi, sentinţa nefiind însă definitivă şi irevocabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a lovit doi poliţişti şi a ameninţat agenţii poliţiei din Rădăuţi, arestat de judecători.
 Vizualizări articol: 1402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânărul care a lovit doi poliţişti şi a ameninţat agenţii poliţiei din Rădăuţi, arestat de judecători5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Papa moca trimis de
(10 aug 2012, 11:57:01
se pare "ca curajul" e in familie.frate-sau nu a apucat sa ii spuna ca nu e bine la racoare.poate dupa vreo cateva luni in care va juca rolul de "prospatura" va intelege ca e mai bine cuminte afara decat rau "la facultate la BeTeu".la ce mina de leu ranit in orgoliu are, cred ca deja incepe sa isi dea seama la ce il asteaptahappy
2.   :D trimis de
(10 aug 2012, 15:43:56
Ce frunte de neanderthalian are laughing
2.1  RE: :D trimis de
(10 aug 2012, 23:49:05
...pur si simplu,e doar un prost...
3.   INTREBARE trimis de
(11 aug 2012, 00:35:00
D-LOR POLITISTI, ATI VIZIONAT FILMUL ,,DREPTATE FARA LEGE''????
[CU ROBERT PATRIK]
4.   Comentariu trimis de
(16 sep 2012, 22:08:48
ma exprim pentru uni din cei care ati comentat.. nucred cati fost acolo sa vedeti ce sa intamplat asa ca critica despre acest baiat tinetivo pt voi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei