Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2012 - Anul XVII, nr. 185 (5090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


I-am umilit de ne-au spart!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mereu, modelul prost îl contaminează pe cel bun. Mai aflăm din cărţi că se întâmplă şi invers. În lumea reală a fotbalului românesc iată-l pe Porumboiu îmbătrânind urât, în cel mai pur stil Becali. Nu contează pentru el că echipa de azi e mult sub cea din sezonul trecut, şi în apărare, şi în atac. Cât despre banca tehnică, căderea e de foarte sus. Iar cât timp Porumboiu, sau oricine altcineva, simte nevoia să-şi etaleze orgoliul de şef, nu va face casă bună cu performanţa adevărată. Degeaba îl transferi pe “marele portar Dani Coman”, dacă abia aştepţi să-l ironizezi public ca pe un junior la primul meci în care nu te salvează, căci gafă ca a lui Tătăruşanu nu a făcut. Acolo unde îşi bagă coada discordia nici norocul n-are tragere de inimă. În meciul tur s-a luat gol în prelungiri, acum s-a ratat un penalti la 1-1. Punând cap la cap unele declaraţii, am dedus că nu era desemnat un executant clar, aşa cum e normal la o echipă profesionistă. A bătut ăla care a fost mai insistent. Din păcate, n-a fost şi consistent. O astfel de ratare are impact, dar nu te umple neapărat de ridicol, aşa cum s-a întâmplat la cea a lui Antal. Păi şi-atunci n-are dreptate Porumboiu? Păi are, dar se presupune că e mai înţelept ca ei, nu-ţi iei copii cu joarda din poarta şcolii după ce au picat un examen. Pentru a descoperi principalul vinovat ar fi nevoie de puţină introspecţie - ce-o fi aia?!

Tristeţea rezultatului a fost amplificată şi de stupizenia, parcă din ce în ce mai mare, a comentatorilor protevişti. Cât timp scorul a fost favorabil se lansau în nişte osanale de toată jena făcând comparaţii din care Steaua ieşea mai prost ca Vasluiul, toate astea de parcă echipa moldavă deja reuşise calificarea. Extazul era la el acasă când Sânmărtean îi strecura mingea printre picioare lui Kuyt, vai, ce îl umilea! Numai că olandezul a dat două bucăţi şi i-aş întreba pe cei doi microfonişti dacă nu s-au simţit ei niţel umiliţi. Mă îndoiesc, la cât de repede schimbaseră placa, acum auzeam numai la câţi ani-lumină e de fapt Kuyt de jucătorii noştri. Mie mi-a plăcut manevra de la primul gol, când venea vijelios ca să reia o eventuală centrare în gura porţii, a frânat brusc, cei doi fundaşi care îl talonau au continuat alergarea, astfel că s-a prezentat singur la o centrare înapoi care a şi venit. Şutul la vinclu a fost bonus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-am umilit de ne-au spart!.
 Vizualizări articol: 1051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I-am umilit de ne-au spart!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei