Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2012 - Anul XVII, nr. 185 (5090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pericol public

Tânăra care a incendiat trei gospodării la Marginea, prinsă şi arestată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tânăra care a provocat nenorocirea de la Marginea, marţi seară, atunci când a incendiat trei gospodării, a fost prinsă de poliţişti şi arestată.

Domnica Brumă (32 de ani) a fost depistată de oamenii legii, miercuri seară, cu ajutorul unor săteni, care au văzut-o ascunzându-se într-o zonă cu case în construcţie, la marginea pădurii, într-un cătun din Marginea.

Tânăra le-a spus poliţiştilor că i-a văzut când o căutau, însă a fugit de ei, ascunzându-se în pădure.

Între timp, a fost calculată şi valoarea pagubelor pe care le-a provocat: 70.000 de euro.

 

Mama în arest, copiii luaţi de stat

Reţinută pentru 24 de ore, Domnica Brumă, mamă a trei copii minori, a fost adusă ieri de poliţişti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, primind mandat de arestare de preventivă pentru 30 de zile.

Senină, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, tânăra a negat în faţa ziariştilor prezenţi că ar fi provocat acel incendiu.

Împărţea aceeaşi pereche de cătuşe cu un tânăr de 18 ani, acuzat că a lovit doi poliţişti şi ameninţat mai mulţi colegi de-ai acestora.

În faţa procurilor, a recunoscut parţial acuzaţiile.

În noaptea de marţi spre miercuri, Domnica Brumă, care ameninţa de ceva vreme că va face o nenorocire, a dat foc şurii din gospodăria mamei sale, după ce cu o noapte înainte o alergase prin curte cu o drujbă, ameninţând că o taie pe ea şi pe copii.

Focul s-a extins din cauza vântului şi a distrus trei gospodării, în două dintre acestea făcând prăpăd.

După ce a provocat incendiul, Domnica Brumă, care nu figurează în evidenţe cu afecţiuni psihice, a fugit înspre pădure, fiind prinsă abia miercuri seară.

Sătenii din zona în care a avut loc incendiul spun că tânăra ameninţa de câteva zile că-şi va spânzura copiii şi va da foc la casele oamenilor.

Oamenii sunt revoltaţi că autorităţile nu au luat nici o măsură, deşi au le-au anunţat cu privire la ameninţările femeii.

Ieri după-amiază, Domnica Brumă a fost arestată pentru distrugere şi distrugere din culpă, fiind considerată un pericol public.

În privinţa celor trei copii ai Domnicăi Brumă, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, „s-a luat legătura cu autoritatea tutelară din cadrul Primăriei comunei Marginea, care a preluat minorii, în vederea internării în regim de urgenţă intr-un centru al Direcţiei pentru Protecţia Copilului”.

De altfel, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, în acest caz se vor extinde cercetările faţă de Domnica Brumă şi pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăra care a incendiat trei gospodării la Marginea, prinsă şi arestată.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăra care a incendiat trei gospodării la Marginea, prinsă şi arestată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Norocul cetateanului trimis de
(10 aug 2012, 15:21:26
Se vede interesul unora de-a prinde infractorii. Uni fac si naveta cu loganu politiei din comuna la oras .Radauti , noi nu avem loc de parcare ca na, sta masina cu girofaruri a lui domnul Suhan Florin , MAI 29575 intre blocuri la Mediterana, in loc sa stea pe teren . Inteleg sa vina seara dar nu de la amiaz.
2.   Pentru analfabet trimis de
(12 aug 2012, 20:27:50
Cainele moare de drum lung si PROSTUL de grija altuia...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei