Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2012 - Anul XVII, nr. 185 (5090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Liberalii fac apel la suceveni să sesizeze dacă ştiu persoane care nu au ce căuta pe listele electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii au făcut un apel la locuitorii Sucevei să sesizeze dacă ştiu persoane care nu ar trebui să se regăsească pe listele electorale permanente. Viceprimarul PNL al Sucevei, Ovidiu Doroftei, a arătat că el personal ştie un caz în care o familie formată din şase persoane e plecată de mai mult de opt ani în Spania, având reşedinţa în această ţară, însă figurează în continuare pe listele electorale permanente din Suceava. „Mai sunt cazuri în care cetăţenii s-au mutat de pe o stradă pe alta, sau din Suceava în Şcheia, de exemplu, deci de la o secție de vot la alta, însă figurează pe listele electorale permanente atât în secţia aferentă vechiului domiciliu, cât şi în cea de la noul domiciliu. Mai mult, ni s-a sesizat faptul că sunt cazuri în care persoane decedate figurau încă în lista permanentă”, a spus Ovidiu Doroftei.

El a adăugat că sucevenii care cunosc astfel de situaţii pot să sesizeze la sediul PNL Suceava aceste probleme, astfel încât să poată fi verificate.

Pe de altă parte, liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, a ţinut să-l contrazică pe primarul Ion Lungu, care declarase că din anul 2007, de când Serviciul de Evidenţă a Populaţiei este în subordinea primăriei, nu se poate pune problema existenţei unor persoane decedate pe listele electorale. În replică, Marius Zmău a spus că din informaţiile pe care le-a primit de la reprezentanţii PNL din secţiile de votare, au existat cazuri în care suceveni care s-au prezentat la vot au sesizat faptul că pe listele electorale au identificat rude care au murit.

Nu în ultimul rând, Ovidiu Doroftei a mai spus că din punctul de vedere al liberalilor sunt îndeplinite condiţiile pentru validarea referendumului pentru demiterea preşedintelui României, atât din punctul de vedere al majorităţii necesare, cât şi al cetăţenilor români care trebuie să apară pe listele electorale permanente.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii fac apel la suceveni să sesizeze dacă ştiu persoane care nu au ce căuta pe listele electorale.
 Vizualizări articol: 1908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Liberalii fac apel la suceveni să sesizeze dacă ştiu persoane care nu au ce căuta pe listele electorale2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mea culpa trimis de
(10 aug 2012, 12:27:07
Dom' Publius Năsosul,
Eu sunt primul care trebuie să recunosc că am doo rude care se cadrează la punctele de interes enunțate de useleu:
- primul este unchiul meu de pe tată - Ban Ki-Moon - care, chiar dacă și-a păstrat cetățenia tasmaniană, are domiciliul în străinătate, adică pe la Niu-Iorc, unde ș-o găsit câte ceva de lucru ca muncitor cu contract de muncă pe perioadă determinată ( de sforăriile și interesele meschine ale celuilalt unchi SAM)
- a doua îi chiar bagaboanta de nevastă-mea - Cruella DeMoon - care pentru motivul pueril că n-am vrut să-i dăruiesc o haină din blană de dalmațian, s-o cărăbănit ca nesimțita în lumea largă.
Acuma trebuie să vă spun curat că ne-am dezmăritat, adică bagaboanta mi-o lăsat numai citația remisă prin avocat iar speța s-a soluționat în contumacie. Deci și aiasta, chiar dacă și-o păstrat numele comun din timpul căsniciei, nu mai locuiește și gospodărește la domiciliul comun.*

Așa că, vă rog să-i radiați pe amândoi din copia listei electorale permanente, nu de alta dar măcar așa de-al naibii ca să nu fac vreo criză de nervi la fiecare tur de scrutin când constat că au fost pe acasă, au semnat în lista electorală, au fotat, dar pe mine nu m-a vizitat niciunul.
Curată nesimțire din partea lor, mama lor de bagabonți!
----------
* mai trebuie să vă informez că, potrivit unei note informative a Interpolului, bagaboanta de Cruduța a fost zărită ultima dată, pe la voi prin Rromânica, unde se preumbla ca zănatica cu o privire de un albastru sadic, ținând în mână un scalpel-macetă de vreo 40 de centimetri.
Acuma mi-aduc aminte că spunea ea la ultima noastră cearta domestică că are de gând să meragă pe plaiurile lui Drăculea că cică i-o zis ei o prietenă (Samantha) că acolo taaaare mulți DALMAȚIENI mai sunt și toți s-au cocoțat prin cotișag și furtișag în cele mai înalte posturi administrative de stat (degeaba!)
2.   Pfui ..:)) trimis de
(10 aug 2012, 14:11:34
Va furati singuri caciula tantalailor...:)
3.   VISUL UNEI ZILE DE VARA I trimis de
(10 aug 2012, 14:26:59
In curticica este o atmosfera relaxata.Omuletul albastru doarme pe un sezlong sub privirea atenta a scafandrului Onaca.La etaj in fata geamului stau Monica Macovei,ungureanu si Neamtu.Flutur a fost trimis sa aduca apa,tigari si ziare.Deodata Onaca apare agitat si cu carnetelul.A vorbit omuletul in somn .A zis manechine.Oare s-a referit la Eba ca si ea voia sa fie manechina?Nu,zice Monica,nu cred,mai sigur e ca s-a referit la manechinele lui Mazare. Apare Flutur transpirat cu apa si tigarile..Flutur,fugi repede la Codruta Luluta si spune-i sa aresteze manechinele lui Mazare pentru participare la vot.
4.   VISUL UNEI ZILE DE VARA II trimis de
(10 aug 2012, 14:31:26
Atmosfera se linisteste in curticica.Toti beau cafea si fumeaza.Cand linistea este destramata iar.Apare Onaca congestionat.A vorbit iar omuletul in somn.A zis ERATA.Mai ce sa fie?Monica zice:cred ca se refera la Curtea Constitutionala.Da hartie sa scriu o erata.ERATA Pe listele permanente vor fi trecuti toti romanii care au trait pe teritoriul Romaniei de azi si pe teritoriul Daciei de ieri incepand de acum 5000 de ani i.e.n.Flutur,da fuga la Zegrean sa semneze.Pai Zegrean e la Neptun la plaja.Atunci da ca semnez eu si fugi la Monitorul oficial sa publice erata.
Atmosfera se linisteste iar.Omuletul albastru sforaie pe sezlong.Deodata apare Onaca transpirat.Ce-a mai zis de data asta?Omuletul albastru a zis in somn flota.Ei se enerveaza Monica,noi rezolvam doar visele omuletului albastru.Acesta cu flota este un cosmar.
5.   Ce obraz gros aveti mai!!! trimis de
(10 aug 2012, 14:35:43
Pe ei nu-i intereseaza cei care nu-s pe liste si trebuie sa fie acolo...
6.   TOTUL PENTRU TARA! FITI ROMANI! trimis de
(10 aug 2012, 17:01:31
Ai luat-o razna? Cine sta si verifica listele la vot? Au fost puse undeva? Cel putin in media. Totul trebuie anulat, iar cand va vine mintea la cap si bani recuperati de la voi, sa introduceti din nou un nou referendum pentru semimilitarizare a acesta-i tari. Simplu, sectoarele importanta sa fie preluate de armata, REGELE SA FIE SEF, TOTUL SE POATE TERMINA. Armata si regele, iar clericul sa-si liga banii!
7.   Niste corupti.... trimis de
(10 aug 2012, 17:48:01
Pai cam majoritatea PNL-istilor din suceava , niste evazionisti, care locul lor este in puscarie, ar trebui sa nu aiba dreptul exercitarii votuluyi....Baisanu, Zmau , Zaharia....si mai sunt si altii....
8.   Am si eu o intrebare trimis de
(10 aug 2012, 21:02:55
Cum se face ca inainte de referendum la rotula va durea de cum arata listele ????!!!! Daca va iesea qvorumul, asa-i ca putea urla oricine ca listele-s incilcite tare si voua nici ca va pasa ? Asa cum nu va pasa de nimic.Na, dottore a plecat la olimpiada, in tara totu-i perfect, ii tihneste omului weekendul.Rusinica sa va fie
9.   Komunisti prosti trimis de
(10 aug 2012, 23:00:07
pai pana la urma o sa mai ramana numai aia 250 de komunist prosti din usl sa voteze in romaniahee hee))))))))))))
10.   APEL trimis de
(10 aug 2012, 23:47:31
IN PRIMUL RAND O PLEIADA DE LIBERALI, SECU-KGB!
INCEPETI CU ,,GEOMOLD C-LUNG''SI TERMINATI CU UNU' VALYCA DE LA DORNA!!!!!!!!!!
CEI CU MONITORIZAREA DEPOZITARII DESEURILOR TOXICE SI PERICULOASE,STIU DE CE!
ASA SA LE AJUTE,DUMNEZEU!
11.   Doi de cinci stele moarte! trimis de
(11 aug 2012, 01:11:35
d-le doroftei cunosc și eu doi. de fapt îi știe multă lume: unul bagă ”poiezii”, iar altul bagă copy-paste din articolele ziarelor centrale care au limba fină pe fundul usl. cauza excluderii e simplă, sigur au probleme cu masarda. dar cum logica nu are nicio treabă cu lista sigur nu-i ve-ți elimina fiindcă nebunii au drept de vot, dar cei de peste hotare ( bănuiesc că angajatorii din alte țări nu își fac de lucru cu alienați mintali) nu mai sunt români. ești penibil. du-te acasă, la sorin avram. s-a apucat iar de băut ca în vremurile lu mârza și poate te alegi cu o vodcă bolșoi fără accize și tva de la ucraineni. vezi că are și rece în congelator.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei