Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2012 - Anul XVII, nr. 170 (5075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Astăzi

Ultima zi de înscriere la facultate, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) închide astăzi prima sesiune de admitere la facultate din acest an. Astăzi este ultima zi în care absolvenţii de liceu îşi pot depune dosarele de înscriere la una sau mai multe dintre facultăţile şi specializările pe care le oferă instituţia academică suceveană.

Până acum, numărul candidaţilor înscrişi depăşeşte deja numărul de locuri bugetate scoase la concurs de Universitatea „Ştefan cel Mare”.

La studiile de licenţă zi, la sfârşitul săptămânii, numărul de înscrişi era aproape dublu faţă de numărul de locuri bugetate care sunt puse la dispoziţia viitorilor studenţi.  

Cei mai mulţi candidaţi au optat pentru Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, unde s-au înscris peste 120 de candidaţi. Tot peste 120 de candidaţi s-au înscris şi la Facultatea de Inginerie Alimentară, specializarea Ingineria Produselor alimentare, precum şi la Facultatea de Inginerie electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, profilul Calculatoare.

Există însă şi profiluri mai puţin căutate, precum Electronică aplicată, Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic sau Franceză-germană, Franceză-engleză, Română –Italiană, dar şi altele.

O singură specializare nu avea nici un candidat înscris cu două zile înainte de sfârşitul perioadei de admitere. Este vorba despre Economie generală şi comunicare economică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică.

USV scoate la admitere 990 de locuri bugetate şi 1.655 de locuri cu taxă. La totalul celor 990 de locuri de admitere cu subvenţionare de la bugetul de stat se mai adaugă încă zece locuri pentru candidaţii de etnie romă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultima zi de înscriere la facultate, la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ultima zi de înscriere la facultate, la Universitatea „Ştefan cel Mare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei