Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iul 2012 - Anul XVII, nr. 165 (5070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără milă

Violatorul fetiţei de patru ani din Baia rămâne cu condamnarea de 18 ani de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Tânărul care în iarna trecută a siluit o copilă de numai patru ani nu a beneficiat de nici un fel de clemenţă din partea judecătorilor suceveni. Sorin Solomon, în vârstă de 25 de ani, din Baia, va sta închis pentru 18 ani, deşi speranţele sale de micşorare a pedepsei încă se mai agaţă de recursul pe care-l poate înainta la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Condamnările au fost dictate de instanţele sucevene, atât în faza iniţială, cât şi în apel.

Fapta a fost reclamată la 112 chiar de bunicul fetiţei, iar toată lumea din comunitate l-a indicat imediat pe autor: Sorin Solomon, în vârstă de 25 de ani, concubinul mamei fetei.

Transportată la Spitalul Judeţean Suceava, fetiţa a fost examinată medico-legal, constatându-se că prezintă o deflorare recentă cu ruptură de himen. Medicii au intervenit pentru oprirea hemoragiei, primele estimări indicând că micuţa are nevoie de aproximativ 12-14 zile de îngrijiri medicale.

 

Fetiţa, violată în timp ce mama se afla la cerşit

Familia în care s-a petrecut această grozăvie este extrem de săracă, chiar şi printre romii din Baia. Individul acuzat acum de viol, concubina acestuia, în vârstă de 22 de ani, mamă a unei fetiţe de patru ani, a unui băiat de doi ani şi a încă unei fetiţe de şase luni, trăiau într-o colibă aflată într-o stare deplorabilă. Ancheta poliţiei arată că agresiunea sexuală s-a petrecut în momentul în care mama era plecată în Fălticeni, la cerşit. Din declaraţiile adunate de anchetatori rezultă că în ziua respectivă femeia s-a întors acasă, unde a observat că fiica ei cea mai mare prezintă sângerare în zona genitală.

Faptul că mama nu a avut nici o reacţie ore în şir este confirmat chiar de către rudele acesteia.

Mariana Pădurean, mătuşa fetiţei, povestea la vremea respectivă: „M-am dus acolo, m-am uitat la copilă şi am văzut-o plină de sânge. Pe pătură sânge... pe picioarele ei sânge.... Am spus ştergeţi-o oleacă, îmbrăcaţi-o şi duceţi-o să o consulte un doctor, că nu-i de stat cu ea acasă. Ea, mama, a zis că <hai să mă duc la doctor...>, dar se cam temea. După aceea el, Sorin Solomon, a zis că lasă că mergem mâine dimineaţă”.

Mariana Pădurean spune că după ce a părăsit locuinţa în care s-a petrecut agresiunea sexuală, i-a povestit ce a văzut tatălui său, bunicul fetiţei, acesta fiind cel care a anunţat în cele din urmă autorităţile.

Dănuţ Pădurean, bunicul fetiţei, părea a fi cel mai afectat de drama fetiţei.

„Mă gândesc la suferinţa ei, săraca.... a distrus un suflet de copil.... eu am crescut-o...”, ne-a spus printre lacrimi bărbatul.

 

Mama fetiţei, însărcinată cu un al patrulea copil

Pe fir a intrat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Atât mama, cât şi cei trei copii au fost internaţi provizoriu într-un Centru Maternal, iar psihologii instituţiei au consiliat-o din punct de vedere al creşterii micuţilor. Femeia era însărcinată cu un al patrulea copil şi se ocupa cu cerşitul, în special în Fălticeni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violatorul fetiţei de patru ani din Baia rămâne cu condamnarea de 18 ani de închisoare.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Violatorul fetiţei de patru ani din Baia rămâne cu condamnarea de 18 ani de închisoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   25 de ani trimis de
(18 iul 2012, 14:27:57
Corect ar fi, ca la recurs, sa-i mai dea vreo 7 ani acestui gunoi. Si ii doresc sa aiba si el parte la parnaie de aceleasi chestii pe care i le-a facut fetitei. Doar ca in grup si cu violenta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei