Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iul 2012 - Anul XVII, nr. 165 (5070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Urgentare

Lucrările la podul de peste râul Suceava ar putea fi finalizate în două săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Conform graficului de lucrări, traficul rutier de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei ar urma să fie “gâtuit” în zona Bazarului încă patru săptămâni, dar, la insistenţele conducerii Primăriei Suceava, lucrările ar putea fi finalizate în aproximativ două săptămâni.

La comandamentul de ieri dimineaţă, viceprimarul Ovidiu Doroftei, care a preluat atribuţiile primarului Ion Lungu pe durata concediului acestuia, a solicitat dirigintelui de şantier să prezinte situaţia lucrărilor la pod şi a cerut o mobilizare mai puternică de forţe la această lucrare.

“Se fac două săptămâni de când au început lucrările. În ultimele zile am văzut ceva mai multă mobilizare, dacă mergem aşa vor fi finalizate sub termenul de şase săptămâni. Totuşi, sper să reducem întreaga perioadă la patru săptămâni”, le-a spus Ovidiu Doroftei constructorilor, impunându-le să tragă mai tare, să finalizeze reabilitarea primului sens de mers de pe pod.

Viceprimarul Sucevei i-a solicitat comisarului-şef al Poliţiei Rutiere, Laurenţiu Hermeniuc, să ajute în continuare la decongestionarea traficului auto, prin amplasarea de agenţi de circulaţie în punctele cheie.

“Sunt zile în care traficul e de groază. De exemplu, miercuri a fost o zi de coşmar”, a spus Ovidiu Doroftei, care a precizat că lucrările trebuie grăbite, pentru a putea fi începute lucrările şi la pasajul CFR din Burdujeni, înainte ca toţi cei care au plecat în vacanţă să se întoarcă, iar elevii să înceapă şcoala, pentru că atunci se va circula cu mult mai greu.

“Pasarela CFR va fi atacată, ca lucrare, imediat ce avem certitudinea că lucrurile decurg bine la podul de peste râu. Să vedem finalizat un sens, să vedem cum se circulă şi abia apoi să luăm o decizie. Nu aş vrea să avem două obiective de acest gen începute şi traficul în Suceava să fie blocat”, a explicat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Atât reparaţiile de pe podul înclinat de peste râul Suceava, cât şi modernizările de pe pasarela CFR de la Burdujeni fac parte dintr-un program de reabilitare şi modernizare a principalei artere de circulaţie a Sucevei, de la intrarea dinspre Fălticeni până la ieşirea spre Botoşani, pe fonduri europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările la podul de peste râul Suceava ar putea fi finalizate în două săptămâni.
 Vizualizări articol: 1562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările la podul de peste râul Suceava ar putea fi finalizate în două săptămâni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei