Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iul 2012 - Anul XVII, nr. 165 (5070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Admitere

Peste o mie de locuri în clasa a IX-a au rămas neocupate după prima repartizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

După prima etapă a repartzării computerizate la liceu, în şcolile din judeţul Suceava au rămas vacante peste o mie de locuri de admitere în clasa a IX-a, majoritatea acestora fiind în liceele cu profil industrial şi tehnologic.

Astfel, din cele 7.420 de locuri scoase la admitere anul acesta, 1.115 au rămas disponibile pentru etapa următoare, ceea ce înseamnă că peste 15% din locurile din planul de şcolarizare sunt neocupate. Aceste locuri de admitere nu vor fi ocupate în totalitate, având în vedere că au mai rămas nerepartizaţi doar 35 de candidaţi dintre cei înscrişi în prima etapă de admitere. În afara acestora, mai există doar 215 absolvenţi care nu au participat la repartizarea computerizată, unii fiindcă au corigenţe, alţii fiind plecaţi în străinătate.

Colegiile tehnologice cu cele mai multe locuri neocupate sunt „Samuil Isopescul” din municipiul Suceava, unde sunt libere 156 de locuri, „Al I. Cuza”  Suceava, cu 120 locuri rămase neocupate, Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, cu  98 de locuri în clasa a IX-a încă libere şi „Petru Muşat” Suceava, unde sunt 88 de locuri.

La Colegiul Agricol Fălticeni au mai rămas libere 112 locuri, din care 29 la agricultură, 20 la specializarea comerţ şi 16 la matematică-informatică. La Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei nu s-au ocupat 73 de locuri, la ştiinţe sociale, mate-info şi ştiinţele naturii.

Anul acesta, absolvenţii de şcoală generală din Suceava au intrat la liceu cu medii de la 10 la 3,56.

Pe primul loc în topul liceelor sucevene în ceea ce priveşte ultima medie de admitere este Colegiul Naţional „Petru Rareş”, profilul matematică-informatică bilingv, unde ultimul admis a avut media 9,74.

Pentru a doua etapă de admitere la liceu, candidaţii trebuie să completeze fişele cu opţiuni până pe 20 iulie, a doua repartizare computerizată fiind programată pe 23 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o mie de locuri în clasa a IX-a au rămas neocupate după prima repartizare.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste o mie de locuri în clasa a IX-a au rămas neocupate după prima repartizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei