Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2012 - Anul XVII, nr. 161 (5066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cerere

Nechifor va solicita schimbarea orarului de zbor al curselor Tarom de pe Aeroportul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat în cursul zilei de ieri că va discuta la Ministerul Transportului şi cu reprezentanţii companiei Tarom pentru suplimentarea zborurilor pe ruta Bucureşti – Suceava şi retur. Nechifor a precizat că în momentul de faţă orarul de zbor al aeronavei Tarom pe această rută este „total anapoda”, precizând că cei care vin de la Bucureşti în Suceava sunt nevoiţi să stea două nopţi în municipiul reşedinţă de judeţ în situaţia în care vor să se întoarcă în Capitală tot cu avionul.

„Mă gândesc în special la cei care vin din Bucureşti la Suceava, pentru orice chestiune, turism, afaceri, sau pentru orice altceva. Practic ei aterizează în jurul orei 22: 30, stau noaptea în Suceava, a două zi îşi fac treaba pentru care au venit, dar dacă vor să plece a doua zi la Bucureşti nu au cum. Trebuie să stea două nopţi în Suceava, ceea ce e bine pentru turism, dar nu e bine pentru cei care se gândesc la timpul lor. Deci acum poţi să vii în Suceava cu avionul, dar poţi pleca înapoi la Bucureşti abia după ce stai două nopţi”, a spus Nechifor.

Pe de altă parte, el a precizat că odată cu demararea lucrărilor de modernizare a Aeroportului „Ştefan cel Mare” îşi doreşte să înceapă şi demersurile pentru atragerea companiilor aeriene pentru a opera de pe aeroportul din Salcea. Cătălin Nechifor a arătat că nu este important doar să dispui de un aeroport modernizat, ci să existe şi companii care să opereze zboruri internaţionale. „Ţinta noastră este să avem legătură directă între Suceava şi Vestul Europei. Dacă reuşim acest lucrul până la finalizarea modernizării aeroportului cred că ţinta noastră s-a îndeplinit”, a mai spus şeful administraţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor va solicita schimbarea orarului de zbor al curselor Tarom de pe Aeroportul Suceava.
 Vizualizări articol: 845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Nechifor va solicita schimbarea orarului de zbor al curselor Tarom de pe Aeroportul Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari pentru initiativa! trimis de
(13 iul 2012, 18:52:10
In sfarsit a constatat cineva ca orarul de zbor inspre si dinspre Suceava este ineficient. Dupa ce au redus si zborul de dimineata pentru care trebuia sa iti strici toata ziua, sa te trezesti la 4 pentru a fi la 5 in aeroport, cel tarziu. In speranta ca se va modifica acest aspect, ma intreb daca vor putea fi atrase si alte companii aeriene care sa desfasoare aceste zboruri, la un cost mai redus. Totusi, minimul unui bilet de avion inspre Suceava este 50e si daca e relatat la salariul minim pe economie, intrebarea de 1 mil USD - cine este dispus sa cheltuie 30% din salariu pentru un singur zbor, cand cu o suma asemanatoare poti sa-ti achizitionezi un bilet dus catre o destinatie in strainatate?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei