Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2012 - Anul XVII, nr. 161 (5066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pariul ideal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vara trece, am ajuns aproape de jumătatea ei (vineri-treişpe sună teribil!), aşa că fotbalul începe să-şi ceară drepturile. Totuşi, meciurile de pregătire nu se pot comenta, doar le mestecă încontinuu cei de la televiziunile rămase fără obiectul muncii, la care s-a alăturat şi sport.ro, din moment ce tocmai a pierdut Liga Europa, răpită de rapacele Digisport. Găsim însă şi subiecte altenative. Mie mi-a dat apă la moară un articol din Prosport, în care un fost fotbalist norvegian, de care mărturisesc că nu auzisem, deşi cică a fost şi internaţional, dezvăluia cum se paria la negru în Premier League, pariuri aranjate chiar de către cei din teren. Nu, nu se vicia rezultatul final, se acţiona finuţ. Dintotdeauna m-am ferit de pariuri gen “cine are lovitura de începere” (la primul corner sau cartonaş galben mai mergea, dar cică şi aici se intervenea din interior), “ce se întâmplă prima dată: aut, lovitură liberă, corner, aut de poartă, gol” – fiecare eveniment cu cota lui. Îmi imaginam cât de uşor se pot aranja astea şi de unul singur, ca jucător aflat la mijlocul terenului, la lovitura de începere. Ştiu, putea începe adversarul, dar acelaşi pariu era valabil şi la pauză! Şi iată că într-adevăr chiar aşa se petreceau lucrurile… Aveai un prieten la teve, cu un laptop în faţă. El ştia că atunci când începi mingea de la centru, fie în prima, fie în a doua repriză, trebuie să parieze pe aut. Păi noi ştim cum începea Steaua în anii ’80, sprint Lăcătuş pe extremă, minge aruncată spre el nu neapărat ca s-o prindă, cât mai degrabă ca echipa să ocupe poziţie de presing avansat. Dacă trebuia să parieze pe lovitură liberă, adică fault, luai pur şi simplu mingea şi te apucai să driblezi din prima, căutând contactul. Vă daţi seama, era nevoie de oarece abilitate, dar dacă în ecuaţia asta erau doi-trei coechipieri şi măcar tot atâţia adversari totul era 99,99% sigur. La atâta trebuia să se reducă aranjamentul, la un aut sau la un fault la fiecare început de repriză şi banii curgeau. În rest, se juca pe bune, câştigai-pierdeai, prima era asigurată! Păi nu-i mişto viaţa de fotbalist?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pariul ideal.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pariul ideal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei