Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2012 - Anul XVII, nr. 161 (5066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Humoreni

Intervenţie cu mascaţii poliţiei, după ce şase tineri şi-au bătut un consătean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un scandal de proporţii a izbucnit miercuri seară în satul Humoreni, comuna Comăneşti, spiritele devenind aprinse după ce un tânăr de 30 de ani a fost bătut de şase indivizi, poliţiştii locali cerând sprijin unei grupe de „mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Conform anchetei poliţiei, Vasile V., în vârstă de 30 de ani, localnic, a consumat alcool la un bar din sat, alături de un văr de-al său, iar la un moment dat a avut o altercaţie cu un consătean, Florin V., în vârstă de 18 ani. La ieşirea din local, Vasile V. a fost lovit cu o sticlă în cap, după care a fost urmărit până în curtea locuinţei bunicii sale de un grup de şase indivizi, care i-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele, dar şi cu o curea. Printre agresori a fost identificat tânărul de 18 ani cu care victima se încăierase iniţial în bar şi încă cinci indivizi, Mihai P., în vârstă de 19 ani, Alin P., de 21 de ani, Fănică P., de 38 de ani, Constantin G., de 26 de ani, şi Cristian C., de 29 de ani, toţi localnici.

Tânărul de 30 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranian, contuzie toracică şi plăgi contuze occipitale.

Conform unui comunicat al poliţiei, „pe timpul verificărilor, la faţa locului s-au adunat mai multe persoane, intrigate de cele întâmplate, foarte agitate, majoritatea sub influenţa alcoolului, motiv pentru care, pentru menţinerea liniştii şi ordinii publice, la faţa locului s-a deplasat o grupă a Serviciului intervenţie rapidă.Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intervenţie cu mascaţii poliţiei, după ce şase tineri şi-au bătut un consătean.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Intervenţie cu mascaţii poliţiei, după ce şase tineri şi-au bătut un consătean5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei