Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2012 - Anul XVII, nr. 161 (5066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărări

Au ieşit scântei la prima şedinţă de Consiliu Local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Puterea şi opoziţia s-au contrat încă de la prima şedinţă de Consiliu Local de după constituire. În şedinţa de ieri au ieşit scântei de mai multe ori, principalii protagonişti fiind consilierul PSD Ovidiu Donţu şi consilierii PDL Lucian Harşovschi şi Niculai Barbă.

De altfel, pe ultimii doi finalul şedinţei de Consiliu Local nu i-a mai prins în sală. Harşovschi şi Barbă, precum şi Gheorghe Onofrei, au plecat din sală la scurt timp după pauza luată după două ore de la debutul şedinţei. Cei trei au dorit să-şi exprime astfel dezacordul faţă de modul în care s-a făcut repartizarea consilierilor locali în Adunările Generale ale Acţionarilor de la societăţile la care Consiliul Local deţine pachetul majoritar.

Primele contre au apărut la numirea consilierilor în AGA de la Termica, acolo unde Lucian Harşovschi a cerut un număr proporţional cu numărul de consilieri aleşi pe listele PDL. „Noi îi propunem pe domnii Tătăranu şi Seredenciuc, pentru că ni se pare normal să avem doi reprezentanţi”, a anunţat în plen Lucian Harşovschi.

„Aveţi dreptul la câţi consilieri vor fi votaţi”, i-a replicat Ovidiu Donţu.

În final, doar Costel Tătăranu a fost agreat de reprezentanţii USL, majoritari în Consiliul Local.

Butoiul nemulţumirilor consilierilor PDL s-a revărsat în momentul în care au aflat că nu vor avea nici un reprezentant în AGA de la societatea de transport public local.

În semn de protest, Harşovschi, Barbă şi Onofrei au părăsit sala de şedinţă, fiind urmaţi la scurt timp de Viorel Seredenciuc.

Şi ceilalţi trei consilieri PDL prezenţi la şedinţă, Liviu Cîrlan, Costel Tătăranu şi Vasile Monacu, au ales să plece după câteva minute, astfel încât votul pentru desemnarea componenţei AGA de la TPL a fost doar atributul reprezentanţilor USL.

În final, persoanele desemnate în AGA sunt Tiberius Brădăţan, Geniloni Sfeclă şi Andrei Păduraru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au ieşit scântei la prima şedinţă de Consiliu Local.
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 18 voturi
Au ieşit scântei la prima şedinţă de Consiliu Local4.3518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal sedinte trimis de
(13 iul 2012, 11:20:57
si sa mai asteptam sa mearga treburile bine in judet cand nesimtitii astia se cearta ca la usa cortului pentru ciolan...poate o sa tabarasca odata lumea pe voi sa va scoata inn bataie de la sedintele voastre de caccat..
2.   * trimis de
(13 iul 2012, 12:14:47
pdl-UL , CA UN VIERME HERMATOFAG
CE TOCAMI A DESCOPERIT MAGIUNU' DIN CURBURA DINTELUI DE FURCULIŢĂ
FAC (FUCK)..DAR PE NIMENI NU ATRAG
CREZÂND CĂ POLITICA-I CE INTRĂ NU CE IESE ... DIN GURIŢĂ

3.   Bine zis halal sedinte trimis de
(13 iul 2012, 12:31:22
foarte bine ai punctat Alex,mie cel putin imi e greata de toti politicienii nostri mai ales de acesti comunisti"psd isti sau m..sti" care ne au tras in jos de de peste 20 de ani, toti sunt niste ipocriti care lupta pt putere,revolutie trbuie facuta in tara romaneasca,batuti omorati
4.   Circ gratis. trimis de
(13 iul 2012, 12:32:12
Se pare ca circul s-a mutat din CL Radauti la Suceava. Mi-e scarba..sincer nu vad nicio solutie. Astia care au fost..au preferat sa fure...iar daca ramaneau..furau in continuare...astialalti...n-au furat nimic timp de 8 ani de zile si au multe de recuperat, e de inteles ardoarea cu care se lupta sa-si impuna oamenii peste tot.
5.   Altceva in afara de circ mai citim si altceva? trimis de
(13 iul 2012, 12:59:32
din pacate, este si vina presei ca numai circ ni se arata... asta prinde din pacate la oameni. Ma mir ca inca nu ne cer si bani, biletul de intrare.
6.   Scantei trimis de
(13 iul 2012, 14:48:17
Dupa mine, puteau sa ia si foc, nu doar sa iasa scantei...
7.   Usl la suceava o va da urat in bara cu clontu SEF trimis de
(14 iul 2012, 00:11:32
va avea el grija sa arate motivele pentru care uslul isi doreste atat de tare sa ajunga la butoane....doar pentru ciolane...clontu nefiind in stare de nimic...si-a demonstrat-o in atatia ani in care a fost in pozitii de conducere al mai multor institutii de stat cu salarii de la 10.000ron in sus....esti praf clontule si faci si psd de rusine...cine naiba te tine in spate????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei