Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2012 - Anul XVII, nr. 151 (5056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Junglă

Consilier local PSD, bătut de fiul primarului din Slatina şi un acolit al său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Legea pumnului şi violenţele continuă la Slatina, iar autorul principal al scandalului care s-a lăsat cu oameni bătuţi şi distrugerea unei maşini este chiar fiului primarului din această comună, Ilie Ionuţ Gherman, de 29 de ani. Incidentele s-au petrecut vineri după-amiază, în plină zi, iar în mijlocul nebuniei a fost surprins şi un copil de 13 ani, nepotul familiei consilierului local Vornicu.

Vineri, 29 iunie, Petrea Vornicu, de 60 de ani, ales consilier local în comuna Slatina pe listele PSD, a plecat de acasă pentru a participa la şedinţa de constituire a noului Consiliu Local. Şi-a luat şi soţia şi un nepot, fără a bănui că această ieşire se va transforma într-un coşmar.

În jurul orei 16.45, consilierul social-democrat a oprit maşina în faţa porţii cuscrului său, Mihai Popovici, cu care intenţiona să schimbe câteva vorbe. Petrea Vornicu a intrat în curtea cuscrului său, iar imediat au apărut şi doi tineri.

„Pe unul dintre ei l-am recunoscut, era fiul primarului Gherman, care m-a întrebat unde merg. I-am spus că nu e treaba lui, iar în acel moment celălalt individ care era cu fiul primarului m-a lovit în zona ochiului. În timpul ăsta, fiul primarului îi striga să scoată cuţitul şi să mă omoare. De la lovitură am ameţit şi am intrat în casă. Cei doi au vrut să intre după noi, dar nu au putut. Au luat o coadă de mătură şi au ieşit în drum, unde au distrus toată maşina. Nepotul meu, care are 13 ani, era în maşină şi a stat şi s-a uitat speriat de moarte ce se întâmplă. Vă daţi seama cum o să fie terorizat de acum de ceea ce a trăit?”, a spus consilierul local Petrea Vornicu.

 

Fiul primarului şi celălalt bătăuş, de negăsit

Tot cu moartea a fost ameninţată şi Elena Vornicu, soţia consilierului local, femeia fiind cuprinsă de panică şi disperare. De teamă să nu-şi vadă soţul ucis chiar sub ochii ei, femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Până să apară poliţiştii, agresorii îşi atinseseră scopul.

„După ce l-au lovit pe Vornicu Petrea, au provocat distrugeri autoturismului, Dacia Logan, respectiv geamurile laterale stânga şi dreapta faţă şi spate sparte, cauciucurile tăiate, oglindă laterală stânga spartă şi portiere stânga faţă şi spate înfundate, după care au plecat de la faţa locului, provocând indignarea persoanelor ce se aflau de faţă”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Între timp, poliţiştii au chemat şi o ambulanţă, familia consilierului având nevoie de asistenţă medicală, în cazul lui Petrea Vornicu luându-se decizia de transfer la Spitalul Municipal Fălticeni.

Pe lângă poliţişti, la faţa locului au venit şi aleşii locali care trebuiau să participe la constituirea noului Consiliu Local din Slatina. După ce au văzut ce s-a petrecut, consilierii locali ai USL au refuzat să mai participe la şedinţă.

În ceea ce-l priveşte pe fiul primarului Ilie Gherman şi pe celălalt bătăuş, aceştia sunt de negăsit.

„S-au dispus măsuri de căutare şi prindere a celor doi autori, în prezent dispăruţi de la domiciliu, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se mai arată în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilier local PSD, bătut de fiul primarului din Slatina şi un acolit al său.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Consilier local PSD, bătut de fiul primarului din Slatina şi un acolit al său4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alo... MILITA, alo........DNA, alo..procuratura trimis de
( 2 iul 2012, 16:30:58
cit timp il mai acoperiti pe acest nesimtit , hot , calomniator ............. GHERMAN care in slatina e ca pe mosia lui, presa locala tace mult si bine ,iar organele de mai sus mentionate tin dosarele la seltar,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei