Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2012 - Anul XVII, nr. 151 (5056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Funcţii pentru Flutur şi Bălan în noua conducere centrală a PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, este noul secretar general al PDL la nivel naţional, iar secretarul general al organizaţiei judeţene, deputatul Ioan Bălan, este noul secretar general adjunct pe Regiunea Est.

Cei doi au câştigat funcţiile în urma alegerilor care au avut loc sâmbătă în cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL, la care au participat peste 1.200 de delegaţi din toată ţara. Gheorghe Flutur nu a avut contracandidat. El urmează să-l secondeze la conducerea partidului pe noul preşedinte Vasile Blaga, ales cu 1.197 de voturi ”pentru” şi 28 ”împotrivă”.

Liderul democrat-liberalilor suceveni se menţine astfel în conducerea centrală a partidului, el deţinând până nu demult unul din cele patru fotolii de prim-vicepreşedinte, din care a demisionat după eşecul PDL la alegerile locale din 10 iunie.

Gheorghe Flutur a declarat că se va implica foarte serios în refacerea partidului la nivel naţional, precum şi pentru coagularea în jurul PDL a forţelor de dreapta şi centru dreapta.

 

Flutur: Mă voi dedica cu toată forţa şi experienţa conducerii PDL

Gheorghe Flutur a declarat: „Voi lucra foarte serios împreună cu colegii mei la refacerea PDL şi la coagularea dreptei româneşti care să se opună în mod categoric USL-ului pentru apărarea statului de drept şi pentru atragerea electoratului care aşteaptă mai multă fermitate, iniţiativă şi politici coerente. Am făcut şi fac echipă foarte bună cu Vasile Blaga. Împreună am condus campaniile pentru alegerile prezidenţiale din 2004 şi 2009, pe care le-am câştigat, şi ştim foarte bine ce avem de făcut pe partea organizatorică. Suntem o echipă de oameni pragmatici şi ne vom apuca foarte serios de treabă pentru a apăra statul de drept. În ceea ce mă priveşte, mă voi dedica cu toată forţa şi experienţa conducerii PDL”.

 

Bălan: Mă onorează cele 851 de voturi date de delegaţi

Dacă pentru postul lui Gheorghe Flutur nu au existat contracandidaţi, pentru cele trei funcţii de secretar general adjunct au fost cinci doritori. În final, fotoliile le-au revenit lui Ioan Bălan (Regiunea Est), Bogdan Cantaragiu (Regiunea Sud) şi Ioan Dumitrel (Regiunea Vest). Au pierdut la vot Alin Popoviciu şi Cristian Daniel Florian.

„Mă onorează cele 851 de voturi date de delegaţii la Convenţia Naţională Extraordinară a partidului, dar în acelaşi timp mă şi obligă, având în vedere zona destul de mare de care va trebui să mă ocup, mergând de la Suceava şi până la Constanţa. Mă onorează funcţia, repet, dar în acelaşi timp îmi creează extraordinar de mari obligaţii faţă de Organizaţia Judeţeană a PDL, în condiţiile în care doresc să rămân în continuare secretar general al acesteia şi să am grijă, bineînţeles, de Colegiul doi, unde am fost ales deputat, colegiu de care mă voi ocupa în continuare”, a declarat Bălan.

Ca secretar general adjunct pe Regiunea Est, Ioan Bălan se va ocupa în mod direct de organizaţiile PDL din judeţele Bacău, Brăila, Botoşani, Buzău, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vâlcea, Vaslui şi Vrancea. Sâmbătă au fost aleşi şi noii prim-vicepreşedinţi ai PDL : Dorin Florea, Cristian Preda, Mihai Stănişoară şi Cezar Preda. Această funcţie a mai fost dorită de Teodor Baconschi şi Theodor Paleologu, care însă au pierdut la vot.

Bătălie mare s-a înregistrat pentru cele 15 funcţii de vicepreşedinte, în cursă înscriindu-se nu mai puţin de 31 de candidaţi. După vot, câştig de cauză au avut George Scripcaru, Mircea Hava, Gabriel Berca, Anca Boagiu, Constantin Ostaficiuc, Raluca Turcan, Andrea Paul Vass, Cristian Boureanu, Sever Voinescu, Radu F Alexandru, Traian Igaş, Florin Popescu, Alin Tişe, Costică Canacheu şi Sulfina Barbu. De menţionat că pentru o funcţie de vicepreşedinte a candidat şi europarlamentarul de Suceava, Petru Luhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Funcţii pentru Flutur şi Bălan în noua conducere centrală a PDL.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Funcţii pentru Flutur şi Bălan în noua conducere centrală a PDL3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 iul 2012, 22:40:05
FELICITARI CELOR DOI PENTRU FUNCTIILE OBTINUTE LA NIVEL NATIONAL PENTRU CA SUCEAVA SI BUCOVINA VA FI DIN NOU IN ATENTIA INTREGII TARI.PACAT CA PDL CAT A FOST LA PUTERE NU A MODIFICAT LEGEA ELECTORALA ASTFEL INCAT PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE A CJ SA FI CANDIDAT DOAR O SINGURA PERSOANA,MEMBRU A PDL,CU FUNCITE DE CONDUCERE LA NIVEL NATIONAL PENTRU CA APROAPE SIGUR DOMNUL FLUTUR AR FI CASTIGAT ASTFEL DE ALEGERI DEMOCRATICE.DESEMENEA MERITA FELICITATI TOTI MEMBRII PDL CARE AU PARTICIPATE LA ALEGERILE DIN PARTID IN 30.06.2012 PENTRU PROGRESUL PE CARE L/AU FACUT ALEGAND PRESEDINTE DE PARTID PE UNUL CARUIA IN URMA CU CITEVA LUNI IN URMA IAU DAT CU SUTUL IN FUND SI L/AU TRIMIS LA PLIMBARE.HA,HA,HA ,SUNTE/TI DE RASUL LUMII,DRAGI P....ELIŞTI.
2.   Lacomia omeneasca trimis de
( 2 iul 2012, 23:26:32
nu stiu altii cum sunt,dar eu cand vad cata ipocrizie si falsitate au oamenii astia nesatui imi vine sa emigrez maine.mare foame au in gat..
3.   PDL SE DESTRAMA trimis de
( 3 iul 2012, 15:16:05
la ce hal a-ti adus tara in toamna la alegeri ,daca face-ti 5% e o minune ,este de netolerat actiunile dl Flutur ,a distrus acest judet ,promovand coruptia ,astazi se duce si Blaga si Roberta ,dupa care urmeaza Marinarul .....usl matura tot,ca un tzunami

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei