Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2012 - Anul XVII, nr. 151 (5056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Negocieri

Lista liberalilor care vor să candideze la alegerile parlamentare din toamnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă până la alegerile generale din toamnă mai sunt câteva luni bune, liberalii suceveni sunt deja cuprinşi de febra candidaturilor.

Într-o şedinţă care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute şi-au anunţat intenţia de a candida 11 persoane. Printre doritori se regăsesc şi persoane cunoscute, dar şi câteva surprize.

Printre consacraţi se numără Alexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Tiberiu Prodan, senator ales pe listele PNL, care a migrat la PDL şi recent a revenit în PNL, deputatul Mircea Irimescu, dar şi fostul deputat liberal Mihai Sandu Capră.

Pe listă mai apar şi Marius Zmău, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, dar şi Ioan Moraru, fostul primar din Vatra Dornei în mandatele 1996-2000 şi 2008-2012.

La un fotoliu de parlamentar visează şi omul de afaceri Ilie Niţă, dar şi Brânduşel Nichitean, personaj care în 2004 şi-a pierdut mandatul de senator după ce a fost prins votând de mai multe ori.

O surpriză o constituie apariţia pe această listă preliminară a lui Raul Rotaru. Este un tânăr în vârstă de 28 de ani, notar în Vatra Dornei, dar care locuieşte în Gura Humorului.

Aceste nominalizări sunt doar provizorii, pentru că o decizie finală se va lua în funcţie şi de alţi factori. Mai exact, liberalii trebuie să afle care va fi modalitatea de vot din această toamnă, uninominal pur sau mixt, dar şi cum îşi vor împărţi colegiile în judeţ cu colegii din USL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lista liberalilor care vor să candideze la alegerile parlamentare din toamnă.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 11 voturi
Lista liberalilor care vor să candideze la alegerile parlamentare din toamnă1.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ATENTIE LA NEATENTIE trimis de
( 2 iul 2012, 11:30:05
daca mai primiti PDL-isti in rindul vostru (model PRODAN),in toamna se pare ca PP-DD va forma noul guvern!! BAISENE -ATENTIE!
2.   Prostii trimis de
( 2 iul 2012, 13:36:28
nu-i adevarat ce scrie mai sus, prodan nu-i inca in pnl si creca nici nu o sa fie primit, presa le infloreste ca de obicei !!! Doamne ajuta !!!
3.   Aceeasi practica mizerabila trimis de
( 2 iul 2012, 13:38:36
Am fost simpatizant PNL din 2004. Dar acum, cand vad ce oameni a promovat PNL-ul (Teodorovici la ISJ, Prodan senator, cel de la mediu subprefect,etc, etc) imi vine sa-mi dau palme. Oricum, USL-ul cred ca o va lua rau de tot in freza la toamna. O merita, dupa ceea ce au facut si vad ca au de gand sa faca. Nenorocirea e ca mi-am pierdut si farama de speranta pe care o mai aveam, ca tara asta va intra intr-o stare de normalitate. Cred ca numai guvernanta straina ne-ar mai putea scoate din hotie si nimicnicie.
3.1  RE: Aceeasi practica mizerabila trimis de
( 2 iul 2012, 22:48:37
SUNT DE ACORD CA IN ROMANIA NU MAI SUNT PERSOANE DEMNE CARE SA MERITE A FI INVESTITE DE A CONDUCE ACEASTA TARA.SOLUTIA ESTE CA POPORUL SA IASA IN STRADA SI SA-I FUGAREASCA PE TOTI.EI GASESC YILNIC DEFETIRE MOTIVE DE A SE CERTA INTRE EI SI TREBURILE TARII SUNT LASATE DE IZBELISTE.PLECATI BANDITILOR AFARA SIU TRAITIVA VIATA CU BANII FURATI PANA ACUMA SI LASATI-NE SI PE NOI SA TRAIM,ASA NECAJITI CUM SUNTEM SI PROSTI CA VA SUPORTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ACUM ESTE MOMENTUL DE A SE DISCUTA DE PLAGIATE????????????????????NE CE SUNTE-TI,OAMENII MOR DE FOAME ,NU AU DE LUCRU,NU-I INTERESEAZA TITLURILE SI DIPLOMELE VOASTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.   Rabdare trimis de
( 3 iul 2012, 09:39:32
Ilinca mai ai putina rabdare pentru ca in curind se va reface dreapta adevarata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei